A+ A-

Tímea 1. rész

- Gondolkozz nyugodtan, ne dönts elhamarkodottan! - szólt mosolyogva és keresztbe rakta a lábát. Tudta hogy fogok dönteni, tulajdonképpen nem is nagyon volt más választásom, mégis megadta nekem ezt a lehetőséget. Nem könyörületből, hanem azért, hogy még nyomorultabbul érezzem magam. Mintha magamtól választanám mindezt. Tulajdonképpen ezzel kezdte el a kínzásomat, ahogy kíváncsian rám nézett, fekete tűsarkú cipőben lévő lábát hanyagul ringatta és várta a válaszomat.
Az általános iskolában ismertem meg, osztálytársam, sőt! néhány évig padtársam volt. Nem tartottuk akkoriban túlságosan jó nőnek vékony testalkata miatt. Néha talán csúfoltuk vagy ugrattuk is őt emiatt, szaladt át az agyamon. Később elszakadtunk egymástól, ő egy másik városban tanult tovább, kollégista lett, de hallottam azt is róla, hogy kirúgták a diákotthonból. Középiskola után én is elkerültem otthonról, az egyetem végeztével kerültem újra haza. Egyszer - kétszer találkoztam volt osztálytársaimmal az utcán vagy valamelyik kocsmában, beszélgettünk róla is, de senki nem tudta mi van vele. Aztán egyszer megláttam az utcán és nagyot dobbant a szívem: nagyon megváltozott mióta utoljára láttam. Még mindig magas és vékony volt, de ez mostanra kifejezetten előnyére vált. Csinosan, nőisen, majd hogy nem kihívóan öltözködött, rövid haja is az első divat szerint volt lenyírva. Mindig is szerettem, ha egy nő nőisen öltözködik: szoknya, harisnya, szép cipő. Sajnos csak messziről láttam, nem tudtam szóba elegyedni vele, de sokáig gondoltam rá első találkozásunk után. Nem sejtettem, hogy a következő alkalom már végzetes lesz számomra. Néhány héttel később egyik munkatársam névnapját ünnepelve munka után lementünk egy jobb italozóba. Mikor rám került a sor és a pulthoz mentem, hogy a következő kört megrendeljem megláttam őt a bárszéken ülve. A barátnőjével beszélgetett, fehér garbó volt rajta, fekete miniszoknya, hátul csíkos fekete harisnyanadrág és hosszúszárú tűsarkú fekete lakkcsizma. Kiszáradt a szám, a tenyerem izzadt, a térdeim remegtek, gyönyörű volt, ahogy ült ott keresztbetett lábbal, gyönyörű fekete rövid hajával, kisminkelve. Visszamentem a többiekhez, de végig az járt a fejemben, hogy ma leszólítom őt. Figyeltem, hogy a barátnője mikor megy WC - re és az első adandó alkalommal odamentem a pulthoz, mintha rendelnék, és megszólítottam őt:
- Szia Timi! Emlékszel még rám? - kérdeztem tőle. Meglepődött, hogy tudom a keresztnevét, aztán bemutatkoztam neki és végre rájött, hogy ki vagyok!
- Nahát, hogy megváltoztál! Egész jól nézel ki! - nevetett rám gyönyörű szabályos fehér fogaival és én éreztem, hogy elgyengülök. Kérdezte, hogy kivel jöttem és megbeszéltük, hogy nemsokára visszamegyek hozzá beszélgetni a régi iskolás időkről. A munkatársaim hazamentek én pedig, beváltva ígéretemet, oda ültem melléjük. Eleinte kicsit távolságtartóan ment a társalgás, de egy idő után a barátnőjét telefonon elhívták egy másik buliba én pedig kettesben maradtam vele. Beszélgetéseink közben önkénytelenül is rá - rá pillantottam gyönyörű lakkcsizmájára.
- Tetszik neked? - kérdezte huncutul, miután sokadjára néztem meg és játékosan kinyújtotta a lábát, így egész pompájában megcsodálhattam azt.
- Ja, igen - próbáltam közömbösen válaszolni, de rájött, hogy csak játszom a kimértet. Kinyújtott csizmás lábával végig simította a belső combomat, éreztem, hogy a lakk kéjes tapintásától áramlani kezd az adrenalin a véremben és reméltem, hogy ágaskodó férfiasságomat nem veszi észre. Ő azonban a kezemet kapta el és megérintette a tenyeremet:
- Egészen leizzadt! Szinte remegsz, annyira felizgatott! - kacagta.
- Öööö... igen, szeretem, ha egy nő csizmában van - dadogtam zavartan, ő viszont feltűnően jól szórakozott rajtam. Nem hozta többé szóba a dolgot, de észrevettem, hogy amikor "véletlenül" hozzám ért csizmás lábával feszülten nézte a reakcióimat. Az est végeztével telefonszámot cseréltünk és egy újabb találkát beszéltünk meg a következő hétre.
Alig vártam már, hogy újra láthassam és következő randinkon nem is kellett csalódnom! Gyönyörű volt! Szűk fekete felsőjéhez, fekete miniszoknyájához és fekete harisnyájához most egy káprázatos hosszúszárú tűzpiros bőrcsizmát viselt. A torkom szokás szerint kiszáradt és próbáltam, szememet levéve a lábáról, nem hebegve beszélni vele. Ő nem szólt erről egy szót sem, de figyelte a reakcióimat. Iszogatás közben egyre jobban kinyíltam neki, és lassan a szexről is elkezdtünk beszélgetni. Finoman kezdte, ám később egy - két konkrétabb dolgot is elárult magáról, pl. hogy szeret felül lenni, szereti ha kikötözheti a párját, imádja ha a lábujjait nyalogatják. Látta rajtam, hogy nekem is tetszenek ezek a dolgok és beszélgetéseink alatt most is sokszor végig simította lábamat a csizmájával. Hazakísértem, sajnos nem kért meg rá, hogy felmenjek hozzá, de a kapuban szorosan magához ölelt és szájon csókolt. Mikor elvált az ajka az ajkamtól kicsit hátralépett és ágaskodó farkamat simogatva kedvesen megkérdezte:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.06 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 cscsu50 2016. 04. 9. szombat 09:00
nagyon jó
#2 A57L 2014. 03. 31. hétfő 05:49
Nagyon jó írás.
#1 Törté-Net 2008. 03. 15. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?