A+ A-

Mi lenne ha találkoznánk? - 2. verzió

Idáig is eljutottunk. Találkozunk.
Az irodátok ajtaja elött állok, kopogok.
- Szabad! - hallatszik belülről, így belépek, és behajtom magam mögött az ajtót.
Állunk egymással szemben egy szó nélkül, mindketten picit zavarban vagyunk, nem tudjuk mit kéne mondanunk egymásnak. Élőben még szebb vagy, mint azt a képek mutatták, de ez nem teszi könnyebbé az első lépéseket. Írásban könnyebb volt eltervezni: találkozunk, egyedül leszünk az irodában, és kipróbáljuk, hogy élőben mennyire tudnánk véghezvinni azokat a szeretkezéseket, amikről már annyit írtunk.
Kicsit zavaró kezd lenni a csönd, így én kezdeményezek. A bejárati ajtó kulcsát ráfordítom, és odalépek eléd. Nem mersz rámnézni, kicsit bátortalan vagy...
Lágyan megcsókolom a szádat, amire végre reagálsz, finoman visszacsókolsz. Ahogy egyre erősebben csókollak, úgy lesznek a te csókjaid is egyre követelözőbbek. Már teljesen átöllek, te is magadhoz szorítasz, miközben nyelveink játszanak.
Kezeim fel s alá siklanak a hátadon, egyszer a fenekedet simítják végig, máskor a melleid oldalát érintik. Eszembe jut, hogy menyire imádod, ha a hátadat kényeztetik, így kezeimmel a póló alá furakszom, és így simogatlak tovább, finoman karcolgatom a hátadat, érzem, ahogy felsóhajtasz.
Picit elszakadok a szádtól, és óvatosan elkezdem leemelni rólad a pólódat, esélyt hagyva arra, ha tiltakozni akarnál, de nem, sőt még te is segítesz. Ahogy a póló lekerült, újra átölellek, és csókolni kezdelek. Finoman a füleidet harapdálom először, érzem, ahogy libabőrös leszel, utána a nyakadra kapsz kicsi csókokat, onnan válladra térek át... Egy pillanatra abbahagyom, hogy az én pólóm is lekerülhessen rólam a te jóvoltodból. Miután ez megtörtént, folytatom, amit elkezdtem..
Rádöntelek egy íróasztalra, odébbsöpröm, amik rajta voltak, és rádhajolok. Végigcsókolgatom a melleid környékét, de még nem nyúlok a melltartódhoz, inkább lejjebb veszem az irányt a hasadra... Finom kis puszikat szórok a köldöködre, de a további utat a nadrágod zavarja, így kigombolom és finoman elkezdem húzni, amit te a csipőd megemelésével segítesz. A nadrággal együtt a cipőd is repül.
Most, hogy már csak egy melltartó és tanga takar téged, megállok gyönyörködni benned, de most te kezdeményezel, felállsz, és elkezded csókolgatni a mellkasomat, és egyre lejjebb, a hasamat, de mire odaérsz, már le is szedted rólam a nadrágot. Hatásod eléggé lemérhető a feszülő boxeremen, kapok is rá egy puszit, de itt már én nem bírom tovább..
Felültetlek az asztalra, újra csókolni kezdelek, miközben kezeimmel a melltartód csatján bűvészkedem... Egy mozdulat és lekerül az is. Szégyenlősen magad elé emeled a kezedet, aztán engedve a szelíd erőszaknak elveszed őket, hogy megcsodálhassalak.
Gyönyörű melleid vannak, feszesek, gömbölyűek, fiatalosak... Lágyan megsimogatom őket, a tenyerembe veszem őket, rájukhajolok, és apró csókokat adok rájuk, majd a mellbimbóidat nyalogatom körbe-körbe, élvezem, ahogy megfeszül a tested...
Miközben a melleiddel foglakozom, az egyik kezem már lejjebbcsúszik, le a lábaid közé.. Finoman simogatlak a tangán keresztül, körözgetek rajtad. Érzem rajtad, hogy mennyire kívánod te is a folytatást, így nem is húzom tovább az időt... Lejjebbcsúszok és most a hasadat puszilgatom, míg lejjebb nem érek.
Szelíden puszilgatom a combjaid belső felét, kapsz pár puszit a tangádra is, kicsit hagyj szenvedj... Nyelvem a tanga mellett cikázik, de nem akarlak már sokáig kínozni, így szépen lassan megszabadítalak az utolsó ruhadarabodtól... Most már teljesen meztelen vagy, nem is szándékozom kihagyni az alkalmat. Újra visszahajlok, és finom csókokkal, puszikkal árasztalak el, de nem nyúlok még a legérzékenyebb pontodhoz. Tekeregsz alattam, hogy könyörüljek meg rajtad, de még nem hagyom, az ujjaimmal is kínozni kezdelek...
Végre megkönyörülök rajtad, és rátérek a legérzékenyebb pontodra, amit egy elfúló nyögés nyugtáz tőled... Finoman nyalogatlak, miközben az ujjaimmal is kényeztetlek, először csak egy ujjal, majd már kettővel mozgok benned lassacskán... A nyelvem néha-néha eltéved a feneked felé is, de mindig visszatér...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.23 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 11. 7. péntek 07:02
Ez már egy kicsivel jobb lett.
#4 papi 2014. 06. 16. hétfő 04:59
Tetszik
#3 Andreas6 2013. 06. 7. péntek 18:13
Nagyon jó!
#2 genius33 2013. 04. 17. szerda 08:37
Egész jó smile
#1 Törté-Net 2008. 06. 26. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?