A+ A-

Szexkalandunk 1. rész

- Mikor végzel már? -rajtunk kívül senki sem volt otthon. A fürdőszoba használatáért mégis nagy versenyt rendeztünk, ám ő nyert. De nem sokkal. Most viszont húzza az időt. A haját szárítja a tükör előtt, és csupán egy törölköző van rajta, mely alig takarja el a fenekét. Persze rajtam is már csak egy bokszer volt. Végignéztem hosszú, selymes lábain, melyek látványa kellően elindította a fantáziám. Csupán három évvel fiatalabb nálam. Tizenhét éves. Teljesen magával ragadott a gondolat, hogy ő és én... de mire elindult volna a fantáziám, megállj-t parancsoltam magamnak. Hisz ő a húgom. Én pedig a bátyja vagyok. Ezért csak néztem - tudod, hogy sietnem kell.
- Még húsz perc -mosolygott vissza rám gúnyosan a tükörből- ne idegeskedj.
- Nekem nincs annyi időm.
- Akkor állj neki. Engem nem zavar -szólt vissza felvágósan, ám ezzel csak azt érte el, hogy ismét elindította a fantáziám.
- Legyen, ahogy akarod -előkészítettem a borotvát, amit nemrég vettem az egyik üzletben. Az eladó azt mondta, hogy nagyon jó, és én bízom benne. Eddig sima nemi borotvát használtam, ami nem mindig volt jó a célra. Ez viszont védőfejes és elektromos. Szóval összeszereltem, majd vártam - nos akkor nekiállok.
- Oké -azt hitte, hogy nem merem. Hogy előtte nem merek meztelenül mutatkozni... ám tévedett. Persze titkon vágyott is rá, hogy láthasson. Kíváncsi volt. Én pedig nem tehettem mást. Letoltam a gatyámat, ő pedig tágra nyílt szemekkel figyelt a tükörből. Egyből a szerszámomat bámulta, és alaposan szemügyre vette.
- Remélem nem zavar -észrevettem, ahogy bámulta és teljesen felizgatott, ami odalent meg is mutatkozott. Egyre ádázabb harcot kellett azért vívnom, hogy fel ne álljon... ám vesztésre álltam. Borotváltam már pár perce, miközben ő oda-odakacsingatott és én nem bírtam ki, hogy ne szóljak be neki -mit nézel?
- Még sose láttam - látszott, hogy zavarban volt - szóval csak szép nagy.
- Köszönöm -elég váratlanul ért ez a mondat. Másra számítottam.
- Még sose láttam, hogy a fiúk hogyan borotválják.
- Ezzel elég egyszerű. Csak végighúzod, és kész.
- Az jó. Hamarosan nekem is le kellene borotválnom, mert már eléggé kinőtt.
- Mennyire? - kérdeztem vissza gondolkodás nélkül.
- Megmutassam? - kérdezett ő is vissza, mire nekem szó szerint tátva maradt a szám. Már régóta vágytam rá, hogy láthassam. És most akár láthatom is.
- Ha akarod, megmutathatod -válaszoltam idegesen. Biztos látta rajtam, hogy mennyire zavarban vagyok. Bár megpróbáltam leplezni. Ő viszont, mintha természetes dolog lenne. Letette a hajszárítót, majd megfordult, és ledobta magáról a törölközött, én pedig szembe találtam magam meztelen testével. Ám ez még nem volt minden. Felült a mosdó melletti szekrényre és szétette a lábait. Gyönyörű punija volt. A látványtól egyből megmerevedett a szerszámom.
- Na látod?
- Aha -szinte csorgott a nyálam, és el se hittem, hogy ez velem történik- látom.
- Le kéne már borotválni -majd lassan végighúzta rajt a kezét -eléggé bök. Add ide a kezed. Megmutatom -megfogta a kezem, és a puncijára tette- simítsd végig.
- Nos igen -mondtam remegő hangon.
- Nem borotválnád le?
- Hogy borotváljam le?
- Aha. Léci - a tekintetünk találkozott és én nem tudtam nemet mondani.
- Oké -ő erre jobban felült a kis szekrényre, hátradőlt és szétette a lábát. Én pedig borotválni kezdtem. A borotva enyhe vibrálása őt sem hagyta hidegen, és észrevettem, hogy kezd benedvesedni a nunija. Kellemes hívogató illata az orromat is megcsapta és egyszerűen nem bírtam ellenállni. Először csak oda-odanyúltam. Mintha véletlen lenne, és mintha a szőrtelenítés miatt tenném. Aztán lassan a bal kezem, mely szabadon volt megállt a szeméremdombján, és finoman széthúztam. Ott térdeltem előtte. A kéjtől nedves punija előtt. És muszáj volt megtennem. Lassan izgatni kezdtem. Féltem, hogy erre felkapja a fejét, de nem tette. Felnéztem rá, és a szemei már be voltak hunyva. Az arcán láttam, hogy élvezi a dolgot. Ekkora már végeztem a borotválással, ezért lekapcsoltam azt. Bal kezemmel tovább izgattam még egy kicsit, majd nem bírtam tovább. Szinte hívott magához. Odahajoltam és finoman megcsókoltam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.48 pont (140 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 deajk2008 2015. 04. 15. szerda 15:51
nagyon tetszett jó 10p... folytasd
#11 papi 2014. 04. 27. vasárnap 07:51
Nem rossz
#10 listike 2014. 01. 10. péntek 06:54
Nagyon tetszett.
#9 A57L 2013. 08. 28. szerda 04:36
Elég jó.
#8 tam22 2012. 08. 6. hétfő 17:57
JÓÓÓÓÓÓ
#7 joozsi 2012. 02. 28. kedd 03:35
Joó!
#6 sarmos 2009. 11. 27. péntek 18:05
jo
#5 fiest 2008. 06. 6. péntek 08:32
renben van!jöhet még!
#4 incifinci 2008. 06. 3. kedd 00:31
Mr X: Ha nem tetszik, miért olvasod?
#3 Anonymus 2008. 05. 30. péntek 19:08
nem rossz csak rövid és kicsit kapkodós
#2 Mr X 2008. 05. 29. csütörtök 07:05
Folytasd jó, sokkal jobb a rádiós naplónál !!!!!!
#1 Törté-Net 2008. 05. 28. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?