A+ A-

Szexkalandunk 2. rész

A nap nagy része unalmasan telt el. Valahogy semmihez sem volt kedvem, és mire eljött az este ez az érzés csak tovább fokozódott bennem.
Péntek este lévén szó, családi vacsorára kellett számítani. Mint minden pénteken. Ez egyfajta családi hagyomány nálunk évek óta. Az egész heti rohanás után, ez a kötelező családi program. Minden péntek este pontban nyolckor.
Mint ma. Anyu és Feri időben megjöttek. Kész csoda, mert mostanában teljesen el vannak havazva a munkájuk miatt. Ez látszik is rajtuk. A fáradtság kiült az arcukra, és meredten bámulnak maguk elé az asztal túlsó végén. Míg mi a húgommal, Alexával a másik végén kanalazzuk a levest, melyet Tina a házvezetőnő szolgált fel. Ő egyébként a második szomszédunk. Tavaly ment nyugdíjba, és az óta anyu alkalmazza a házi munka elvégzésére. Rendes idős hölgy. Nincs vele semmi gond. Szerencsére.
- Ideadod a kenyeret? -Feri kérdően nézett rám.
- Hát persze -unott képpel fordultam oda hozzá, és nyújtottam a kenyeret.
Feri egyébként a mostohafaterom. Öt éve házasodtak össze anyuval. A munkahelyen ismerkedtek meg. Szerelem volt első látásra... és az óta is boldogok...
- Mi van veled? -Alexa komisz mosollyal a szája szélén nézett rám az asztal túlsó feléből, majd mire válaszolhattam volna... ő már tovább is lépett rajta. A lábával elkezdte simogatni a lábam, majd szép lassan felfelé haladva elérte a hímvesszőm... Az unott kép egyből lemosódott az arcomról, és a tegnapi fürdőben eltöltött kellemes idő emlékei tárultak elém. Mikor is a szekrényen feküdt széttett lábakkal és én jól megkeféltem. A gondolattól és a lába simogatásától ismét kedvem támadt hozzá...
- Semmi -válaszoltam gyorsan... őszintén megvallva sosem gondoltam volna, hogy egyszer így fogok rá tekinteni. Mikor ideköltöztek Ferivel, ő még csak tizenkettő volt. Fejletlen, esetlen kislány. Akit megkedveltem, de sosem tekintettem rá másként, mint egyszerű mostohatesóként. Egészen a tegnapi kalandunkig. Persze most már tizenhét éves, és gyönyörű nővé érett.
Egymásra mosolyogtunk, majd ő elhúzta a lábát. Egy pillanatig sem tétováztam. Lerúgtam magamról a papucsot, majd meztelen lábfejemmel simogatni kezdtem a lábát. Szoknya volt rajta, ezért érezhettem a teste melegét, mely egyre forróbb lett, ahogy felfelé haladtam. Szerencsére anyuék a mi kis játékunkból semmit sem vettek észre. Belefeledkeztek az evésbe- ahogy felfelé haladtam, ő szétette a lábát, utat hagyva nekem a puncijához. Nem volt rajta bugyi. A szemeim felcsillantak, ahogy nedves punijához érintettem a lábam. Engem és őt is izgatott a dolog. Kényelmesen hozzáfértem, éppen ezért nem is tétováztam sokáig. Egymásra néztünk, a tekintete ragyogott, és mindent elárult. Nagyujjammal körkörös mozgásokba kezdtem, ami láthatóan nem hagyta hidegen.
Egyre nehezebben bírta leplezni az izgatottságát. A kanál remegett a kezében, már nehéz volt az evésre koncentrálnia. Nekem tetszett a dolog, és tovább folytattam. Félszemmel anyuékra pillantottam, de ők a fáradtságtól már nem láttak ki a fejükből. Tina a konyhában szorgoskodott, így minimális volt a lebukás veszélye... Gyengéd körkörös mozgással izgattam a csiklóját. A kéjes nedve végigfolyt a lábfejemen, majd nesztelenül a földre csöpögött. Tiltott, bűnös játékot játszottunk... de élveztük. Egyre nehezebben vette a levegőt, már enni se bírt, mikor én tovább léptem. Egy kicsit elfordítottam a lábam, majd a nagyujjam a lüktető puncijába dugtam.
Váratlanul érte a dolog. A kanál kiesett a kezéből, bele a tányérba. Szerencsére a leves tompított a dolgon és alig volt halható. Csak a terítő bánta, melyet átáztatott. Egymásra mosolyogtunk, majd folytattam. Nem tudtam mélyre dugni az ujjam, de nem is kellett. Már ez is eléggé izgatta. Az egész lábfejem nedves volt, és csak ekkor figyeltem fel a levegőben terjedő jellegzetes kéjes illatra, melyet az ő punija árasztott magából. Gyönyörű illat volt. Már én se bírtam tovább az evésre koncentrálni. Letettem a kanalat, és csak rá figyeltem. Apró, féltett sóhajaira. Lüktető, forró puncijára... és, hogy a csúcsra juttassam.
Nem tudtam leállni. Ezt ő is tudta. És ő szem szerette volna. Már készen állt rá. Készen arra, hogy óriásit élvezzen. Egyre nehezebben vette a levegőt, miközben elfojtott néma sikolyok hagyták el az ajkát. Mindketten tudtuk, ha most elélvez, akkor lebukunk... és magyarázkodhatunk. Egyikünk sem szerette volna. Nem volt semmi rossz abban, amit tettünk.
Kívántuk egymást. Mint nő a férfit, és férfi a nőt. És már nem tekintettünk tovább egymásra úgy, mint mostohatesókra. Csupán szexéhes, vágytól felfokozott emberre... Kik arra várnak, hogy egy jót kefélhessenek.
A punija egyre jobban lüktetett... és ő egyre mélyebbeket sóhajtott. Az egész teste forró volt. És már nem kellett hozzá sok, hogy a csúcsra jusson. A tekintetünk ismét találkozott. Ő kérlelően nézett rám... és én nem mondhattam nemet. Kihúztam az ujjam a puncijából, ő ekkor megkönnyebbülten felsóhajtott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.42 pont (116 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 02. 26. péntek 14:22
Meg kellene baszni a mamát és a papának is a saját kis lányát , remélem lesz ilyen is.Egy jó kis 4-es.
#10 deajk2008 2015. 04. 15. szerda 15:58
tetszett nagyon jó lett 9p... folytasd
#9 listike 2014. 07. 23. szerda 15:28
Tetszett.
#8 papi 2014. 04. 27. vasárnap 07:55
Egész jó
#7 A57L 2013. 08. 28. szerda 04:37
Nem rossz.
#6 sihupapa 2008. 11. 15. szombat 23:33
én se.
#5 fiest 2008. 06. 6. péntek 08:19
kicsit összecsapottnak tünik,de nem rossz!kicsit bővebben és talán jó lesz! a történet jó!lehet még bonyolitani!
#4 Johny 2008. 06. 5. csütörtök 15:27
Szerintem jó ez a téma, csak kicsit bővebben is ki lehetne fejteni, tetszik, de rövid. 9 pont
#3 Mr X 2008. 06. 2. hétfő 11:50
Meg kellene baszni a mamát és a papának is a saját kis lányát , remélem lesz ilyen is.Egy jó kis 4-es.
#2 JOE 2008. 06. 2. hétfő 00:50
Hát ebben mi a családi, valaki elmondaná nekem? Ráadásul csak mostohatesók, vagy is tényleg nem ....

#1 Törté-Net 2008. 06. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?