A+ A-

Az egyes

Ebben a címben az "egyes", mivel így neveztük röviden egymás között, az 1. számú iroda helyiséget jelentette. Negyvenes éveim második felében voltam, saját vállalkozásomban dolgozott feleségem és öt női alkalmazott is. Ifjú korom óta imádtam a sexet, tulajdonképpen lefektettem minden nőt, akit megkaphattam. Ebben az időben futó alkalmaim mellett, rendszeresen basztam a feleségemmel, Edittel és az ekkor már 2 éve állandó szeretőmmel, Marikával, aki alkalmazottam is volt. Kihasználtuk az irodai sex lehetőségeit is, egy ilyen napomat mesélem el.
Reggel 7-re mentem be az irodába, elsőként, Marika érkezett nem sokára, így tudtunk a többiek érkezése köszönteni egymást. Tegnap este 8-ig Marika közeli lakásán voltam vele egy délutánból kora estébe hajló szeretkezésen. A többiek elkerülése miatt az egyesben vártam rá.
Kinéztem az ablakon és láttam, hogy jön. Nyár volt rövid miniszoknyában, szinte látszott a feneke, mélyen kivágott pólóban, ringó csípővel jött, rég volt már a tegnap este, egyébként is nagyon szeretett baszni, egy két- három órás heverészés alatt 5-6-szor elélvezett. Látszott rajta, hogy élvezi a reggelt, kielégült a pinája, de már állítja önkéntelenül a faszokat. A járda egy főútvonal szélén volt, folyamatos dudálás kísérte a lépteit. Gyönyörködtem ebben az érzéki negyvenes évei elején járó nőstényben, tudta, hogy figyelem és tudta már áll a faszom.
Néhány perc múlva felért, bejött az egyesbe, letetette táskáját, hozzám lépett, balkezével azonnal álló faszomat kezdte el simogatni, jobbal megölelt és csókban forrtunk össze. - jó reggelt kedvesem - mondta.- Nagyon finom voltál tegnap, imádom a mindig álló faszodat.
Fantasztikus voltál Marcsikám, és a faszomat Te állítod fel azonnal, ahogyan meglátlak.
- Ő nem olyan nehéz azt felállítani, áll az mindig, nem győzöm óvni, hogy Editen kívül ne adhasd másnak, minden nő veled kefélne - incselkedett velem, miközben lehúzta zipzáramat és előugrott a mereven álló faszom, amit megmarkolt és húzogatni kezdte fitymámon a bőrt, ezt már én sem bírtam tétlenül, rövid szoknyája alá nyúlva, félre húztam kicsi kis tangáját és lucskos pináját érezve simogatni kezdtem a csiklóját. Ekkor már mindketten erős izgalmi állapotban voltunk. Finoman hátratoltam a tárgyalóasztal széléig, elengedtem a pináját, a segge alá nyúlva, felültettem a tárgyalóasztalra, letérdeltem, pontosan a pinája magasságában voltam, félrehúztam a tangát és nyelvemmel elkezdtem nyalni a lucskos pináját. Mit művelsz velem kedvesem? - kérdezte, én nyalás közben mormogtam - Kinyalom az édes pinácskádat, az elélvezésedig, hogy jó napod legyen. És szorgalmasan csapkodtam nyelvemmel a nagy- és kisajkain, csiklóján, nyelvem összecsücsörítve betoltam a hüvelyébe. Fantasztikus finom íze és őrjítő illata volt a pinájának, megbolondított vele, rögtön állt a faszom, amikor megéreztem a párzani akaró nőstény illatát. - Jaj kedvesem mit művelsz velem? Így el fogok élvezni. Jaj de jó Gyurim, kívánom a faszod, könyörgöm add ide a faszod. - Nem kicsim, előbb élvezz el, érezni akarom a pinád nedvét a számban - mondtam, és finoman beszippantottam a csiklóját és szívtam. Hírtelen megremegett, savanykás lé öntötte el a számat, amit élvezettel nyeltem le. Érezted mekkorát élveztem? Fantasztikusan jó volt, de most már vágd be a faszod és basszál meg kedvesem. Nekem sem kellett kétszer mondani, felálltam, szétterpesztett lábaival elhúztam a tárgyalóasztal végére és ráhúztam a mereven álló faszomra. El kezdtem baszni, a faszom feszült éreztem nemsokára kitörök és ekkor a gecim robbant bele a hüvelyébe, elélveztünk mindketten.
Én most már a következő élvezetemre gondolva, kihúztam a még álló, de pinaszafttól és gecimtől lucskos faszomat, oda léptem a feje magasságához: -Ha jót élveztél,akkor most kapd be a faszom, ezzel akartam elkerülni, hogy tisztálkodnom kelljen, inkább lenyalattam
- 2 -
Marcsival és búcsúzóul, na meg még valami másért, ami majd kiderül később, betoltam a faszom a baszásunktól lucskos pinájába, felültettem és csókban forrtunk össze.
Marika felöltözött rendbe tette magát és átment a közös iroda helyiségekbe, ahová nem sokára én is követtem. Először a többiek jöttek meg, majd a nejem Edit. Nyolc évvel volt fiatalabb, mint én és a második feleségem volt. Nem volt szép az arca, inkább bizonyos nézetekben kihívóan sexi, viszont Marikával ellentétben nagy mellei voltak, a combjai hosszúak és szépek. Legnagyobb érdeme,az volt, hogy mindenhol, mindig nagyon szerette a faszt, imádott baszni, szopni, 69-ezni. Mivel nyár volt hosszú. De hasított szoknyában jött, kitett mellekkel., bement a szobánkba, leült, mivel melege volt szétterpesztett lábakkal, felhúzott szoknyával ült a székében, széttárt lábai között mutatva bugyiját, és mögötte szőrős pináját, ahogyan beléptem köszönteni, rögtön észrevettem itt az újabb baszni akaró nőstény, a faszom rögtön felállt (elképzeltem, ahogyan Marcsi pinájában járt faszomat bekapja és szopni kezdi, elhatároztam,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.83 pont (80 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 feherfabia
2015. 07. 12. vasárnap 08:15
Nem nagy szám! Válaszolok rá!
#15 gyuri0926
2015. 01. 4. vasárnap 22:03
Köszi Zsuzsika. Válaszolok rá!
#14 zsuzsika
2014. 07. 25. péntek 09:54
Jó. Válaszolok rá!
#13 listike
2014. 04. 6. vasárnap 06:53
Nagyon tökéletes. Válaszolok rá!
#12 A57L
2013. 08. 13. kedd 04:16
Elég jó. Válaszolok rá!
#11 tiborg
2011. 02. 25. péntek 04:05
Bizony, a cim egyszeru, szuzies, de a sztori, az akcio az bomba!! Válaszolok rá!
#10 sanyó
2009. 03. 15. vasárnap 08:27
hát címe egy túl izgi , de sztori nem rossz , 9 pont. Válaszolok rá!
#9 sanyó
2009. 03. 15. vasárnap 08:26
Boics nem egy túl izgi , amit írni akartam Válaszolok rá!
#8 sanyó
2009. 03. 15. vasárnap 08:25
hát címe egy túl izgi , de sztori nem rossz , 9 pont. Válaszolok rá!
#7 feri
2008. 11. 23. vasárnap 13:18
Egy ilyen szoba , na meg a 3 csaj nekem is jól jönne.Olvasás közben 2-szer vertem ki magamnak. Válaszolok rá!
#6 teso
2008. 11. 15. szombat 08:49
Semmi lelkizés , csak úgy dúrr bele ! ejnye. Válaszolok rá!
#5 oldboy
2008. 08. 10. vasárnap 12:05
Tetszett Válaszolok rá!
#4 Jani bá
2008. 06. 20. péntek 13:20
Hát gyerekek 2-szer robbantam Válaszolok rá!
#3 Marcsi
2008. 06. 17. kedd 15:26
Rohadj meg , hogy megírtad Válaszolok rá!
#2 Mr X
2008. 04. 30. szerda 11:15
Kicsit lehetne hosszabb , ha még részletesebb. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2008. 04. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!