A+ A-

Ezernégyszázkilencvennyolc

"Nem akarja hallani igaz?" - kérdeztem és vehemens mozdulattal az ölébe vetettem magam.
"Nem akarja hallani, hogyan történt az utolsó, hm? Mert az a maga kudarca lenne. Hogy nem tud engem kezelni." - mulatságos volt a szürke szemek zavarodottságának szemüvegén szemlélni, hogy mennyire nem is tudja, hogy kinél van a kontroll.
"Vallja be doki, hogy csak azért invitál engem mindig újabb kezelésekre, mert látni akar "- sziszegtem az arcába, ő pedig hatalmas energiával felpattant és lelökött magáról.
Elég nagyot koppantam a padlón, de élveztem, hogy végre kihozhatom abból a hülye és öntelt békességéből.
"Nevi, maga beteg. Maga is tudja, hogy az. A betegsége miatt kérem, hogy látogasson" - mondta, de én mégis úgy gondolom, hogy ez nem teljesen igaz.
Felkeltem a padlóról, leporolgattam a szoknyámat és pofátlanul az intim szférájába lépve megmarkoltam a csomagját. "Szóval nem akarja hallani?"
Hátrébb lépett, és lesöpörte a nadrágjáról a kezem. Visszaült a foteljába és miután sikerül visszanyernie hevenyészett önbizalmát, rám pillantott: "Meghallgatom, de mint orvos, hogy tudjam kezelni" - pff, na persze, te kéjenc seggfej. Hát legyen. Leültem vele szemben az asztalkára, aminek sarka korábbi zuhanásom során felsértette a jobb karomat, és belekezdtem immáron 1495. 6. és 7. hódításom történetébe:
"Elmentem egy ilyen klubba, tudja. Ahová kettyinteni járnak az emberek. Hogy korábban nem fedeztem fel, hogy ilyen is van, azt nem tudom, hogy történhetett, mindenesetre kifejezetten jól esett." - láttam az arcán, hogy megrökönyödik. Eleinte azt gondolta, hogy elárasztással, mint direkt és általában - általában...- hatásos módszerrel csökkenteni tudja a szexuális étvágyamat. Adott egy hetet, és kért, hogy ne türtőztessem magam. Nem mintha amúgy tettem volna, de azon az egy héten legalább betegségem és persze gyógyulásom tudatában vagy 40 férfit tettem magamévá. Mikor mindezt elmeséltem neki, ő arra számított, hogy ezzel vége is, és benyújthatja a számlát. Tekintve, hogy előtte való nappal és éjjelen igazán sikerült elfáradnom, valószínűleg abból vonta le ama téves következtetést, hogy besokalltam. De nem ám. Nem bizony.
Szóval az elárasztás nem sikerült, jött az analízis, miszerint apám szexuálisan molesztált, és ez mindenképpen kihat a felnőttkori nemi életemre.
"Beléptem, és az maga volt a mennyország. Tudja, hogy mindenki ugyanazért van ott, hogy szexeljen, és nem kell magyarázkodni, egyszerűen csak leakaszt valakit az ott ácsorgók közül és ágyba viszi. És nem kérdez. Szóval ott állt az egyik. Nagyon helyes fiú volt, igazán. Izmos test, tetoválással díszítve, rövidre nyírt haj, pont olyan, akitől az anyukák féltve óvják kislányaikat." -megnyaltam az ajkaimat, hiszen az emlék kellemes érzéseket ébresztett bennem. "Én sosem voltam az a tipikus beszari lány, szerintem igenis jól jön, ha van vér az ember lányának a pucájában, odamegy a kandúrhoz és bevágódik nála. Nálam így megy.
Odamentem, és megcirógattam az alsónadrágja felett a bőrét, sokat sejtetően kicsit meghúztam azt a nadrágot és visszacsattintottam a testére. Kérdezte iszom-e. Soha nem iszom, mert akkor nem emlékszem, sőt nem tudom mit csinálok, és mánia ide, mánia oda, kínosan ügyelek az egészségemre."
"Nevi, nem gondolt még arra, hogy ezek a férfiak csak használják és kihasználják? Arra, hogy maga okos és csinos és lehetne jövője, ha meg akarna gyógyulni" - szeretem, amikor így megpróbál hatni rám a jókislány módszerrel. Sokat beszélgettünk erről, hogy ha találnék egy rendes férfit, akiért érdemes lenne, és ilyenkor mindig lefutunk egy kört, hogy ha esetleg nem betegként, hanem nőként szemlélne, talán akkor érte felépülnék...ezen általában nevetgélünk egy jót, aztán tovább lépünk.
"Őszinte leszek" - búgtam, miközben egyik térdére helyeztem a tenyerem. Szinte éreztem bőrének melegét, és egyből megjelent előttem egy kép, hogy hevesen szeretkezünk abban a fotelben, amiben ül, a nadrágja csak térdig lenne lehúzva, én bugyit nem nagyon hordok, ergo ezzel gond sem lenne, egyik mellem az ajkai közt, másik mellem egyik tenyerében, másik tenyere a fenekemen, két combom közt pedig forró, vonagló teste. Igen, vele nem csak értelmetlen dugás lenne, hiszen ismerem őt. Viszonylag régóta. Sőt, még a nevét is tudom, szóval ő nem a betegségemé lenne, hanem az enyém. Olykor úgy érzem, ketten vagyok, van ő, és vagyok én. Leginkább ő van előtérben, és én kevésbé, ha meg mégis, akkor próbálom meggyőzni magam, hogy jobb, ha ő irányít, mert jobban kezeli a helyzeteket.
"Dühös vagyok, hogy nem akar kontrollt gyakorolni" - jelentette ki olyan nyugalommal, mintha csak a boltba küldene le tejért. Azon elmélkedem eme röpke monológja után, hogy vajon tényleg nem akarom magam kontrollálni, avagy akarom, csak nem tudom. Vagy nem is akarom és nem is tudom. Esetleg tudom is és akarom is, csak tényleg ilyen vagyok? Megcsavargatom hajam egyik keblemre hulló tincsét és cinkos mosollyal folytatom a kis sztorimat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.65 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 vakon53 2016. 03. 26. szombat 23:21
Ellehetett olvasni.
#2 papi 2014. 03. 23. vasárnap 21:21
Nem rossz
#1 Törté-Net 2008. 04. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?