A+ A-

Wulf és Cassandra

Részlet Sherrilyn Kenyon - Angyali csók című művéből
Az ablak mellett falra szerelt íróasztal állt, egy dobozszerű fésülködőasztal, amelyre a tévét és a hifit tették. A sarokban egy lávalámpa világított, különös árnyakat vetve a falakra. Ekkor rádöbbent, hogy nem egyedül van az ágyban.
Valaki feküdt közvetlenül mellette.
Wulf szemügyre vette a nőt, aki szemérmes rózsaszín flanelhálóingben volt. Az anyagon átsejlettek testének körvonalai, ahogy Wulfnak háttal feküdt az ágyban. Amikor a férfi fölé hajolt, látta a göndör, sötétszőke haját, amelyet befonva hordott.
Mosolygott, amikor ráébredt, hogy a klubbéli nőt látja. Tetszett neki ez az álom...
De nem annyira, mint a nő arcának békés látványa.
És a démonoktól eltérően ő egyáltalán nem bánta, hogy ki kell "csomagolnia" az ételét.
A teste egy pillanat alatt felébredt. Még közelebb húzódott a nő hátához, és elkezdte kigombolni a hálóingét.
Cassandra szeme kipattant, amint megérezte a flanel halóingét gomboló kezek érintését. Riadtan vette észre a Sötét Vadászt, aki megmentette az életét a klubban.
Éjszínű szemében vágy izzott, ahogy lenézett a nőre.
- Hát te vagy az - lehelte Cassandra, aki még csak homályosan tudott gondolkodni.
A férfi elmosolyodott, mintha szórakoztatónak találná a szavait.
- Emlékszel rám?
- Persze. Hogyan tudnám elfelejteni, ahogyan csókolsz?
A férfi arcán egyre szélesebben terült el a mosoly. Közben már teljesen kigombolta a lány ruháját, és végigfuttatta a kezét a meztelen bőrön. Cassandra felnyögött, amint megérezte a férfi tenyerének melegét a bőrén. Akarata ellenére vágy cikázott át rajta, ahogy a keblei bizseregni kezdtek a tüzes érintéstől. A férfi ujjain lévő bőrkeményedések finoman, gyengéden karcolták duzzadt mellbimbóit.
Az érzéstől még jobban elszorult a gyomra. A testében lüktetés ébredt, érezte, ahogy a lába köze egyre nedvesebbé válik, amitől még inkább sóvárgott rá, hogy a férfi teljes erejét magába fogadja.
Most vette csak észre, hogy a viking harcos teljesen mezítelen. Illetve nem teljesen. A nyakában egy ezüstlánc volt, rajta Thor kalapácsa és egy kicsi feszület.
Oké, elég kommersz. De a nyaklánc csodálatosan mutatott a barnás bőrén.
A halovány fény körbeölelte a káprázatos test min den apró vonalát. A férfi válla széles volt, izmos, és a mellkasát mintha az eszményi férfitest ábrázolása céljából faragták volna ki.
Ami pedig a hátsó felét illeti...
Az már a legendák birodalma!
A mellkasát és a lábát finom, sötét szőr borította. Erős álla, amelyet rövid szakáll fedett, szinte könyörgött érte, hogy egy nő finoman végigfuttassa rajta a nyelvét, aztán az érzéki nyakon folytathatja, amit elkezdett.
De ami leginkább elvarázsolta, az a bonyolult, tetovált skandináv minta volt a férfi testén. Befedte teljes jobb vállát, és egy stilizált, díszes pántban végződött, amely körbefogta a bicepszét. Gyönyörű munka volt.
Ínycsiklandozó.
- Hát te meg mit csinálsz? - szaladt ki a kérdés Cassandra száján, miközben a férfi forró nyelvével a mellbimbói körül körözött.
- Szerelmeskedem veled.
Ha nem aludt volna, Cassandrát megijesztették volna ezek a szavak.
De a félelemteli gondolattal együtt minden egyéb elillant az agyából, amikor a férfi hirtelen a tenyerébe fogta a kebleit. Felszisszent a gyönyörtől és a várakozástól.
A férfi finom mozdulatokkal masszírozni kezdte. A tenyerén lévő durva bőr finoman dörzsölte Cassandra duzzadt mellbimbóját, míg végül legszívesebben könyörgött volna a férfinak, hogy csókolja meg.
Hogy a nyelvével kényeztesse.
- Olyan puha vagy - suttogta a férfi közvetlenül ajkai fölött, mielőtt birtokba vette volna őket.
A nő felsóhajtott. A teste megdöbbentő hőfokon izzott. Végigfuttatta a kezét a másik széles vállain. Sohasem érzett ehhez foghatót. Szépen formált és tökéletes, majd kicsattant az erőtől és az energiától. Cassandra arra vágyott, hogy még többet érezzen belőle.
A férfi hirtelen fölemelte a kezét, és megfogta a copfját. Cassandra figyelte az arcát, ahogy kibontotta a fonatot.
- Miért így hordod a hajadat? - kérdezte varázslatosan mély, kifejező hangján.
- Összegubancolódik, ha nem fonom be.
A férfi szemében szikra gyúlt, mintha a hajfonat valamiféle gyalázat lenne.
- Nem tetszik így. Túlságosan szép ahhoz, hogy összekösd.
Végigfuttatta a kezét a kiszabadult tincseken, és a pillantása azonnal gyöngédebbé vált. Lágyabbá. Addig fésülte a kezeivel a haját, míg befedte meztelen kebleit. A lélegzete a nő meztelen bőrét érte, és a saját hajtincseivel és az érintésével kényeztette a mellbimbóit.
- Az a helyzet - szólalt meg aztán, lágyan és dallamosan csengő norvég akcentusával -, hogy nálad szebb nőt még sohasem láttam.
Mivel a teste már felolvadt a férfi érintésében, Cassandra nem tehetett mást, mint hogy figyelte a férfit, aki őt nézte. Szemkápráztatóan jóképű volt. Amolyan barbár módon férfias, aminek láttán a nőkben azonnal szétáradnak az ősi ösztönök.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.82 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2014. 05. 4. vasárnap 07:33
9P
#6 v-ir-a 2013. 07. 1. hétfő 23:13
nekem tetszett smile
#5 genius33 2013. 06. 6. csütörtök 18:48
Hát őőő...
#4 papi 2013. 06. 6. csütörtök 15:29
Tetszik!
#3 Rinaldo 2013. 06. 6. csütörtök 07:30
Vontatott.
#2 veteran 2013. 06. 6. csütörtök 05:40
Nem igazán fordítást várok. 0 p.
#1 Törté-Net 2013. 06. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?