A+ A-

A perverz nővérem

Sose fogom elfelejteni azt az éjszakát. Az éjszakát, amikor felfedeztem ki is vagyok valójában.
Egy átlagos 18 éves srác voltam. Téli szünet volt, így én és nővérem otthon voltunk. Nekem rövid, szőke hajam, míg nővéremnek hosszú vállig érő barna haja van. Mindkettőnknek nőies testfelépítésünk és világos szép bőrünk van. Mindig is úgy gondoltam, én és nővérem Kata közel álltunk egymáshoz. A szüneteket mindig otthon töltöttük, így megmaradt a közeli kapcsolatunk.
Egy hideg, januári éjszaka volt. Szüleink elutaztak nagyszüleinkhez, így csak ketten maradtunk otthon. Éppen tévét néztem, habár közben az iPademen inkább pornót néztem. Késő estére járt, egész nap viharos idő volt, és így estére egy nagy vihar jött létre. Villámlott, esett és egyszer csak áramszünet lett. Gondoltam, hogy Kata még fent van, hiszen ő is sokáig szokott tévézni. Tudni kell, hogy Kata nagyon fél a villámoktól egy kiskori trauma következtében. Általában ilyenkor szüleimhez megy be, ha otthon vagyunk, de mivel nem voltak otthon, így tudtam, hogy be fog jönni hozzám, ezért az iPadot lehalkítottam, de folytattam a pornónézést közben gyengéden vertem a farkam.
Ahogy kezdtem felgyorsítani hallottam, hogy Kata a szobám felé sétál ezért gyorsan visszatuszkoltam a nadrágomba a farkam. Kata kopogott az ajtón.
"Gyere be" - mondtam, mire Kata belépett az ajtón.
"Még fenn vagy Peti?" - kérdezte.
"Ja, te? " - mondtam idegesen.
"Persze, hogy igen. Fáradt lehetsz. Nem bánnád, ha itt aludnék a kanapédon? Nem tudok a tévé nélkül aludni. Gondoltam jó társaság leszel. " - mondta a lehető legaranyosabb hangon.
"Felőlem" - felültem és elrejtettem az iPadot.
"Mit csinálsz ilyen későn?” - kérdezte.
"Ó... tudod, csak tévéztem. " - kezdtem ideges lenni, mivel közben kezdett az ágyamhoz közelíteni.
"Oh... oké, na én megpróbálok elaludni. Jó éjt tesó" - mondta egy kacsintással.
Néhány perc után, láttam, hogy becsukódik a szeme. Elővettem az iPadot. Tudtam, hogy nem a legjobb ötlet, de egyszerűen olyan izgatott voltam, hisz nem bírtam ki. És egy lány az ágyamban - még ha a testvérem is - nem segített.
Néztem tovább a pornót, közben vertem a farkam, mikor éreztem, hogy valaki figyel. Megfordultam, és láttam, ahogy Kata engem néz. Kicsit ijedtnek nézett.
"Óóó... baromira sajnálom Kata, nem tudom mit gondoltam..."
Sose felejtem el, hogy mit mondott. "Azt hiszem, tudom, hogy mire..."
És ami ezután történt, arra nem számítottam. Rám nézett azokkal a gyönyörű kék szemeivel és szájon csókolt. Nem tudtam, hogy hirtelen mire gondoljak, de a merevedésem igen. Úgy fel voltam izgulva, hogy fogtam Katát és a farkamat a lába közé nyomtam. A nyelveink folytatták a táncot és éreztem ahogy a keze mozog a farkamon. "Mindig is akartalak tesó. "
Hirtelen megállt és visszahúzódott tőlem "Uhh... ez nem helyes... Mindjárt jövök"
Kifutott a szobából, de néhány perc múlva visszajött. Bedobott néhány cuccot az ágy alá és visszabújt mellém.
"Sajnálom tesó, nem akartam megzavarni semmit. Szóval pornót nézel? "
"Igen..." - mondtam izgatottan. Majd kivette az iPadot a kezemből.
"Akarod tovább nézni? Nézhetem veled, ha akarod. " - mondta szexis hangon, majd megnyitotta a weboldalt, amit néztem. "Ez nem perverz, ugye? " - kérdezte.
"De, nagyon is. " - mondtam. "De tetszik."
Megnéztük együtt az egész videót, gyengéden egymást simogatva. Egymás után néztük a videókat, lassan felfedezve egymás testét.
Végül Kata megkérdezte "Mi lenne, ha én választanék egy videót? "
"Persze, miért ne" - feleltem. A szavak furcsán hangozhattak, olyan izgatott lettem.
A pornóoldalon a "sissy" kategóriára kattintott. Egy videót nyitott meg amin egy lánynak öltözött fiút egy lány egy felcsatolhatóval dug meg. Eddig még sose láttam ilyen. Furcsa volt nekem, igaz ebben a helyzetben nagyon felizgatott és láttam, hogy Kata is élvezi. Éreztem, hogy milyen nedves lett, egyből tudtam, hogy ő nézett már ilyeneket.
"Neked tetszik ez a fajta szex? " - kérdeztem.
"Igen... óóó igen! " - mondta Kata halkan, miközben a punciját ujjazta. "Szeretnél boldoggá tenni? Nyúlj az ágy alá. "
Az ágy alatt az pontosan az volt amitől féltem. Egy piros miniszoknya, egy piros csipkés melltartó, egy csipkés tanga és egy kék top, meg egy doboz. Kivette a kezemből és azt mondta, hogy vegyek le magamról mindent. Miután levetkőztem, mondta, hogy vegyem fel azokat, amiket behozott. A szekrényemhez ment és két zoknit hozott, amiket a melltartóba tett. Ezután rám adta a miniszoknyát és a topot.
"Haha, teljesen úgy nézel ki mint egy csaj! " - mondta Kata. A tükörbe nézve én is így láttam. Lánynak éreztem magam.
Szenvedélyesen megcsókolt és éreztem ahogy a nyelvét beletuszkolja a számba. Sose gondoltam, hogy így fogok érezni, de nagyon izgatott ez a felállás.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.88 pont (68 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 listike
2015. 01. 17. szombat 07:53
Ez családi, nem sm, azért tetszett. Válaszolok rá!
#16 A57L
2014. 03. 12. szerda 06:11
Nem rossz. Válaszolok rá!
#15 Kerpeten
2013. 08. 6. kedd 12:01
Véleményem szerint inkább családi mint sm. Eléggé elkapkodtad, de az alaptörténet jó, egy folytatást megér, de azt ne kapkod el! 6P. Válaszolok rá!
#14 gaborthefirst
2013. 06. 8. szombat 03:57
xpetix: a korrupció az amiből kihagytak... nekem kissé paranojásnak tűnsz nyes Válaszolok rá!
#13 xpetix
2013. 06. 8. szombat 00:31
Áruld már el, mennyit fizetett neked az apple, hogy reklámozod, csak mert négy mondatban ötször szerepelt az "iPad" szó ami mármár komikus, és az ezen való gondolkodás ki is zökkentett a történetből, ami pedig alapvetően jó lenne. Bár azért jobban örülnék neki, ha kicsit részletgazdagabban írnád le a cselekményeket. 7 pontot adok rá, de ha lesz folytatás akkor arra sem fogok kevesebbet adni! Válaszolok rá!
#12 jonzinho01
2013. 06. 7. péntek 18:32
"18 éves srác vagyok , nővéremnek és nekem nőies testalkatunk van ,,

ezt hogy ? XD Válaszolok rá!
#11 jonzinho01
2013. 06. 7. péntek 18:32
azt hogy csináltad hogy " 1 Válaszolok rá!
#10 delgadoo
2013. 06. 5. szerda 23:06
jó a történet bár egy kicsit fúra is!! de 10 pont Válaszolok rá!
#9 rockycellar
2013. 06. 5. szerda 19:47
Érdekes egy történet, de nem rossz Válaszolok rá!
#8 genius33
2013. 06. 5. szerda 17:56
Kellemes smile Válaszolok rá!
#7 papi2007
2013. 06. 5. szerda 15:15
jó történet Válaszolok rá!
#6 sztbali
2013. 06. 5. szerda 14:17
Egyetértek gaborthefirst-tel, ez teljesen más kategória. A történet meg el van kapkodva, pedig lehetne jobb is. Válaszolok rá!
#5 Rinaldo
2013. 06. 5. szerda 08:13
Jobb lett volna ha ö is megdugja seggbe. Válaszolok rá!
#4 veteran
2013. 06. 5. szerda 05:35
Elkapkodtat 5 pont Válaszolok rá!
#3 papi
2013. 06. 5. szerda 04:57
Télen (téli szünet) nagyon ritkán dörög villámlik. De amugy jó a történet Válaszolok rá!
#2 gaborthefirst
2013. 06. 5. szerda 01:09
depito: szerintem egy picit elkapkodtad, pl így nem értem, hogy a csaj egyszerre hogyan dugott és szopott. Lecsatolta? smile Szóval kicsit gyors a tempó, amit sajnáltam, mert ebből sokkal többet kihozhattál volna. Az alapok jók, de részletesebben, árnyaltabban írj. Úgy, hogy közben tartsd meg a történet dinamikáját. És ez nem s/m, inkább bizarr kategóriába tartozik. Meg 'családi'-ba. Az adócsalást kreatív könyvelés címke alatt keresd. nyes Ezt elhagyhatnád, mert a sztori szempontjából nem szükséges, hogy tesók legyenek, bár úgy tűnik ez kell a parasztoknak, mit beszélek a kedves olvasóknak. Különben jól írsz, nagyon tetszik a stílusod. Folytasd! 8 pont. Kösz, üdv! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2013. 06. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!