A+ A-

Középiskola

Középiskolás voltam, 17 éves, amikor átéltem első homoerotikus élményemet, ami azután későbbi szexuális életemre is nagy hatással volt.
Egyik osztálytársammal jó barátságban voltam, így az iskolán kívül is sok közös programunk volt. Együtt jártunk szakkörre, együtt csajoztuk, együtt jártunk edzésre, és futni. Az egyik vakáció előtti meleg napon kocogni indultunk a város szélén levő erdőbe. A változatosság kedvéért egy kevésbé használt ösvényt választottunk, ami egy kisebb, barátságos ligetekkel körülvett régi bányató mellett vezetett el.
A hőségben az az ötletem támadt, hogy mártózzunk meg a tóban, hűsítsük le magunkat egy kicsit. Barátomnak is tetszett az ötlet, így meztelenre vetkőzve belementünk a vízbe és úsztunk egy jót, majd a parti fűben egymás mellé heveredtünk napozni. Már vagy fél órája süttettük magunkat, amikor Ádám testén végigfuttatva a szememet furcsa bizsergést éreztem, amiről tudtam, hogy azt merevedés fogja követni. Pánikba estem, mert hát addig sokszor láttam fiúk testét és nemi szervét - köztük az övét is - a kollégiumi zuhanyzóban, de soha nem váltottak ki belőlem szexuális izgalmat.
Kapkodva öltözni kezdtem, amit Ádám nem igazán értett. Megkérdezte, hogy mi a sietségem oka, amire valami olyasmit válaszoltam zavaromban: "Azt hiszem, fel fog állni a farkam." Ö erre megrántotta a vállát, és azt felelte: - Na és? Nekem is gyakran feláll. Maradj nyugton! Higgadtsága átragadt rám, az ölembe kapott holmikat a földre dobtam, mire a barátom felpattant, úszni invitált és belegyalogolt a sekélyesbe. Én utána mentem, ekkor megfordult, és megbámulta szinte teljesen merev farkamat, majd váratlanul megkérdezte, hogy megfoghatja - e. Nem tudom miért, igenlően bólintottam.
Lassan nyúlt feléje, majd megmarkolta, aztán engedett a szorításon és simogatni kezdte. A testemen hidegleléshez hasonló hullámok futottak végig, szívemet a torkomban éreztem, kezdtem elveszíteni a fejem. Láttam, hogy elveszek, és nem lesz visszaút, de már nem is akartam, hogy legyen. A folytatásra vágytam. Kinyitottam a szemem. Megláttam, hogy Ádám addig lankadt pénisze felém ágaskodik, kinyújtottam a kezemet, és én is izgatni kezdtem. Felsóhajtott, magához húzott, megcsókolt, majd a fülembe súgva megkérdezte, nem akarom - e megkóstolni őt. A szemébe néztem, és nem láttam mást, csak mindent felülmúló vágyat, ami rám minden bíztató szónál erősebben hatott. Lepillantottam a péniszére, amit nagyon gusztusosnak találtam. Óriási késztetést éreztem, hogy a számba vegyem, letérdeltem elé a bokáig érő vízbe és átöleltem a fenekét. Gyönyörű farka ott imbolygott az arcom előtt és arra gondoltam, hogy ha a számmal érintem, menthetetlenül homoszexuális leszek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 genius33 2012. 09. 13. csütörtök 08:01
Nem lett jó...
#1 Törté-Net 2008. 03. 12. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?