Középiskola

Szavazás átlaga: 7.38 pont (53 szavazat)
Megjelenés: 2008. március 12.
Hossz: 4 999 karakter
Elolvasva: 2 854 alkalommal
Középiskolás voltam, 17 éves, amikor átéltem első homoerotikus élményemet, ami azután későbbi szexuális életemre is nagy hatással volt.
Egyik osztálytársammal jó barátságban voltam, így az iskolán kívül is sok közös programunk volt. Együtt jártunk szakkörre, együtt csajoztuk, együtt jártunk edzésre, és futni. Az egyik vakáció előtti meleg napon kocogni indultunk a város szélén levő erdőbe. A változatosság kedvéért egy kevésbé használt ösvényt választottunk, ami egy kisebb, barátságos ligetekkel körülvett régi bányató mellett vezetett el.
A hőségben az az ötletem támadt, hogy mártózzunk meg a tóban, hűsítsük le magunkat egy kicsit. Barátomnak is tetszett az ötlet, így meztelenre vetkőzve belementünk a vízbe és úsztunk egy jót, majd a parti fűben egymás mellé heveredtünk napozni. Már vagy fél órája süttettük magunkat, amikor Ádám testén végigfuttatva a szememet furcsa bizsergést éreztem, amiről tudtam, hogy azt merevedés fogja követni. Pánikba estem, mert hát addig sokszor láttam fiúk testét és nemi szervét – köztük az övét is – a kollégiumi zuhanyzóban, de soha nem váltottak ki belőlem szexuális izgalmat.
Kapkodva öltözni kezdtem, amit Ádám nem igazán értett. Megkérdezte, hogy mi a sietségem oka, amire valami olyasmit válaszoltam zavaromban: "Azt hiszem, fel fog állni a farkam. " Ö erre megrántotta a vállát, és azt felelte: – Na és? Nekem is gyakran feláll. Maradj nyugton! Higgadtsága átragadt rám, az ölembe kapott holmikat a földre dobtam, mire a barátom felpattant, úszni invitált és belegyalogolt a sekélyesbe. Én utána mentem, ekkor megfordult, és megbámulta szinte teljesen merev farkamat, majd váratlanul megkérdezte, hogy megfoghatja – e. Nem tudom miért, igenlően bólintottam.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.38 pont (53 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2023. szeptember 16. 09:39
#3
Nem az én világom, nem értékelem.
1
genius33
2012. szeptember 13. 08:01
#2
Nem lett jó...
1
T
Törté-Net
2008. március 12. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1