A+ A-

Masszázs

A 68 éves nőt már húsz éve leszázalékolták. Egyedül élt kis budapesti lakásában. Néhány rokonával nem tartotta a kapcsolatot és a házban élő többi emberrel sem. A lakók magának valónak tartották, aki csak a köszönésüket viszonozza ezért nem forszírozták vele a beszélgetést. Csak egy macskája enyhítette a magányát. Bár anyagilag nem volt rá szüksége angoltanítást vállalt diákoknak. Húsz évig élt külföldön. Angolul folyékonyan beszélt. A tanítást nem azért csinálta, hogy emberekkel találkozzon. Nagyon jól érezte magát egyedül.
Az igazi ok sötét lelkében volt keresendő. A nő szadista és perverz volt. Fiatalkorában menő kurvaként bordélyházban dolgozott majd abból kiöregedvén masszőrként kereste a kenyerét. Tíz év alatt a legjobb távolkeleti masszőrök mellett dolgozva elsajátította a szexmasszázs minden csínját-bínját. Már fiatal korábban is biszexuális volt. Ahogy megöregedett leszbikus lett. Élvezettel játszotta volna különböző szadista és aberrált játékait fiatal lányokkal és nőkkel ha lett volna vállalkozó. De nem lévén más utat kellett találnia, hogy beteges fantáziáját kielégítse.
És itt jött a képbe a nyelvoktatás. Csak fiatal lányoknak és nőknek vállalt oktatást. Az árat, tekintve, hogy pénzre nem volt szüksége, alacsonyan állapította meg. Így mindig tömegével jelentkeztek tanítványok. A megfelelő alanyok kiválasztására azt a módszert választotta, hogy az első oktatást mindenkinek ingyen adta. Ez alatt alaposan szemügyre vette az új jelöltet. Amennyiben a külalakja és az arca megfelelt arra, hogy kisérletet tegyen a behálózására elvállalta az oktatást. Ha nem volt megelégedve a látvánnyal túlterheltségre hivatkozva lemondta a tanítást. Így sikerült egy szexuálisan vonzó ügyfélkört kialakítania. Már csak rákellett az áldozatait vennie, hogy részt vegyenek a fajtalankodásban. Ezt pedig a masszázstudományával érte el.
Az öregasszony mindent tudott arról ami egy nőnek kell ahhoz, hogy felizguljon. Fiatal korában rengeteg nővel szeretkezett, bőven volt tehát tapasztalata nem csak a saját testéből, hogy mi kell egy nőnek. Másrészt a szexmasszázsnál pontosan ismerte azokat a pontokat és masszírozási technikákat amelyek révén egy gyanútlan nőt is a teljes extázisba tudott juttatni. Csak arra volt szüksége, hogy rávegye az áldozatait arra, hogy a kezei alá feküdjenek. Az irányított beszélgetések révén előbb utóbb megtudta, hogy az áldozatának fáj-e valamelyik testrésze. És ugyan kinek nincs ilyen pontja? Ezt követően utalt a hivatalos masszőr múltjára, ezt diplomákkal is alá tudta támasztani. Majd felajánlotta, hogy ingyen segít megszüntetni a fájdalmat. Utalt azokra a betegeire akiknél ez már sikerült. A teljes bizalom kialakításához hozzáfűzte, hogy most is aktívan praktizál. A tanítványai mintegy felét sikerült meggyőznie. A többiektől rövidesen, már a korábban említett indokra hivatkozva hamarosan megszabadult.
Azok akik engedtek a masszírozási ajánlatának anélkül izgultak be, hogy tudták volna ez szándékosan történik velük. Természetesen a többségük, érezve testükben a fellobbanó izgalmi állapotot még időben erőt vettek magukon és leszálltak az ágyáról. Itt annyi vigasza volt, hogy olyan testeket érintett, ami sok férfinak csak a vágyálmában adatik meg. De természetesen nem ez volt a fő cél, hanem azok a gyanútlan áldozatok, akik teljesen felizgulva, végül megadva magukat tehetetlenül hagyták, hogy azt tegyen velük amit akar. Testüket önként felkinálták perverz játékainak és végül remegve, hangosan nyögdécselve, verejtékkel borítva élveztek el.
Természetesen utána mindegyik rettenetesen szégyelte magát és soha többet nem látta őket. De ez nem érdekelte. Mindig volt utánpótlás. Tanítványai mintegy öt százalékánál jutott el a végső stádiumig és ezt nagyon jó aránynak tartotta.
Az idős asszony kedvtelve nézegette az új tanítványát. Már három hete nem sikerült senkivel paráználkodnia. Egész teste és lelke vágyakozott egy kis szadizmusra. A vele szemben ülő lány különben is nagyon tetszett neki de ebben az állapotában mindenre képes volt csak, hogy az igája alá hajtsa ezt a zsenge testet.
A lányt Juditnak hívták és 14 éves elsős gimnazista volt. Már két hónapja járt angolórákra és az öreg úgy döntött itt az ideje, hogy megpróbálja a dolgot. Általában két-három hónapig tartott amíg áldozataival kiépített egy olyan bizalmi kapcsolatot, hogy felajánlja a különleges szolgáltatását.
Judit egy fiatal, édes szűz punci volt. Nem volt barátja és még tapasztalatlan a szex területén. Imádta az ilyen lányokat. Amennyiben kötélnek álltak könnyebb volt őket felizgatni és utána már kenyérre lehetett kenni őket. Forró testüket nyögdécsélve kinálták fel és mindent megengedtek. Imádta azt a pillanatot amikor a zsenge pinájukba először dugta a nyelvét és vette birtokba nedves hüvelyüket. A lehető legválogatottabb módon megalázta őket és engedékenységük révén jutott el a saját orgazmusáig.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.05 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 03. 27. vasárnap 11:39
Szóhozsemtudunkjutni a feleségemmel hogy ijenekis megtőrténnek.
#8 molnar94 2015. 01. 4. vasárnap 14:24
Ezt en is atelnem, de izgi lenne
#7 A57L 2013. 12. 20. péntek 06:00
Jó írás.
#6 sihupapa 2008. 07. 21. hétfő 22:19
#5 Cave 2008. 03. 8. szombat 14:24
A végét kicsit elkapkodtad.A férfiakkal való kapcsolat egy egész történetet érdemelne. A lehetőség adott, várjuk a folytatást.
#4 zuzu 2008. 03. 5. szerda 19:56
elég perverz :)
#3 Pavlov 2008. 03. 4. kedd 20:12
Tagolás nélkül élvezhetetlen.
#2 Sasha 2008. 03. 4. kedd 08:28
100 pont! nagyon izgi és nagyon jól megírt történet!
#1 Törté-Net 2008. 03. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?