A+ A-

Szexkalandok 3. rész

Pedig de jó lett volna, ha marad bennem, és amíg tart az orgazmus, bennem mozog, belém élvez, kitölt! Persze nem akartunk kockáztatni, illetve én nem. Ami viszont még bódultságomon is áthatott, az az volt, hogy ezt ők tiszteletben tartották. Jézusom, visszagondolva hányszor kellett elszalajtani a pasijaimat sürgősségi fogamzásgátlóért, és aztán jöttek az aggodalmas napok. Ellentétben velük Adam és Herceg kiválóan irányították magukat, uralták ösztöneiket, és visszafogták... a "dolgot".
Na de kanyarodjunk vissza a történtekhez. Hallottam magam mögött Adam fojtott zihálását, én pedig nyöszörögve támaszkodtam Herceg combjain. Nem tudom, mennyi ideig tartott, mire helyrerázódtam úgy-ahogy. Mikorra képes voltam érzékelni a testemet kitöltő boldogságon kívül a világot, feltűnt, hogy Herceg csendesen mosolyogva cirógatja az arcom, azzal szórakozva, hogy egy állandóan az arcom elé libbenő hajtincset igyekezett kivonni a látózónájából, ami takarta arcom egy részét, én pedig még mindig gyengéden húzogatom a farkán a bőrt. Elnézést kérőn elmosolyodtam, és hátranéztem a másik srácra, aki kipirult arccal engem nézett.
- Jó volt?
Csak bólintott egyet, mi mást mondhatott volna? Helyette Herceg szólalt meg.
- Régi álmunk egy popószépségverseny győztesét megdugni hátulról.
Közönségességétől meghökkenve és csodálkozva fordultam vissza felé, még a kézimunkát is abbahagytam, igaz, csak pár pillanatra, hogy aztán lassan újrakezdjem. Kaján pillantás fogadta tekintetemet, sanda félmosollyal fűszerezve, s ennek hatására lassan én is elmosolyodtam.
- Ne aggódj, Herceg. Te is megdughatsz majd hátulról, sőt! Kötelező lesz.
- Már alig várom.
- De még nem most.
Mintha csalódottság futott volna át az arcán. Mivel őt néztem, feltűnt, hogy elnéz a fejem felett Adam irányába, és éreztem, hogy egy kicsit meglepődtek, hogy átvettem az irányítást. De nem ellenkeztek. Ritka az ilyen, hogy nem arra hajt egy pasi, hogy belédhatoljon, elélvezzen, aztán kész, a csaj magasról le van sz.rva. Nem, nekik az volt a fontos - illetve, az is - hogy én is élvezzem az együttlétet. Valljuk meg, eddig remekül alakult. Most pedig folytatása következett. Felálltam a földről, miközben Hercegre támaszkodtam, és előrehajolva lassan kidugva nyelvem ajkaim közül végignyaltam a heréjét, majd az egész falloszt alulról felfelé. A makkhoz érve adtam rá egy gyengéd kis puszit, majd két térdemet Herceg két combja mellé téve az ágyra másztam, és persze a barna srácra is.
Lassan puszilgattam a hasát, felfelé haladva az izmos mellkasra, miközben csípőmmel is felfelé araszoltam. Kezei nem tétováztak, hamar rátaláltak a csípőimre, combjaimra, azokat cirógatták, miközben én elértem csókjaimmal a nyakát, puncim pedig a farkára simult. Felnyögött, és vágyakozva megszorította a combjaimat. Én nem kevésbé kívántam a dolgot, úgyhogy nem haboztam. Felemeltem a csípőmet, bal kezemmel a lábaim közé nyúltam, megfogtam Herceg merev farkát, és irányba állítva lassan ráengedtem magam, halkan nyöszörögve. A kéjtől alsóajkam beharapva lassan csúsztam lefelé, élvezve, ahogy a srác farka lassan teljesen kitölt, aztán éreztem, hogy ennyi. Rajta vagyok teljesen. Fenekem Herceg csípőjéhez, combjaihoz simult, én szinte teljesen a srácon feküdve hátrafordulva lassan megemeltem a fenekem, addig engedve ki magamból a faszt, amíg lehet, majd lassan ismét rácsúsztam. Herceg felnyögött, ujjai a csípőmbe markoltak, ahogy puncim szerszámának teljes hosszán végigcsúszott, és ahogy hátrafelé nézelődtem, akaratlanul is elmosolyodtam. Adam az asztalnál állt, tátott szájjal, áhítatosan bámulva, ahogy egy 17 éves csitri meglovagolja a haverját.
- Mit bámulsz? - Szóltam, vagy inkább nyögtem rá, mire észbekapott, és megrázta a fejét.
- Hihetetlen segged van.
Ha tudtam volna, nevetek, de a lassú, kéjes emelkedés-süllyedés minden figyelmemet lekötötte. Előrefordultam, és kicsit feltolva magam kihúztam magam, egyenes derékkal, megtámaszkodva Herceg izmos mellkasán, és ránéztem. Mit mondjak, elég eltorzult arca volt, mélyen vette a levegőt. Hamarosan elélvez. Kicsit csalódott voltam, igazából még el sem kezdtük. Azért rámosolyogtam, a női álszentség mintapéldájával.
- Na milyen?
- Basszus... mindjárt... Laila! Elég!
Elszontyolodtam. Éppen kezdtem beindulni. Altestemet éppen lefelé engedtem, és amikor leértem, felfelé indulva hagytam, hogy Herceg kicsusszanjon belőlem. Le akartam szállni az ágyról, hogy a csúcsra csókoljam, de Adam érkezett mellénk, Herceg mellé huppanva, és megfogva a derekamat úgy irányított, hogy neki háttal üljek az ölébe. Engedelmeskedtem, elé álltam, majd lábaimat rogyasztva lassan "leültem", ismét hátranyúlva a lábaim között, és miközben Herceg mellettünk zihált, én ismét magamba fogadtam Adamet. Felnyögtem, mikor ráültem, de aztán oldalra néztem Hercegre, és megfogtam a kezét. Mozogni akartam, fel-le, fel-le, de két férfival jöttem szeretkezni, nem egyel.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.7 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 cscsu50
2019. 04. 16. kedd 06:50
kár hogy nem folytattad Válaszolok rá!
#5 vakon53
2016. 03. 29. kedd 14:29
Ő semfogja már folytatni. Válaszolok rá!
#4 genius33
2013. 01. 15. kedd 07:40
Ez igen smile mikor lesz folytatás? Válaszolok rá!
#3 joozsi
2012. 02. 20. hétfő 05:23
Nagyon joó írás! Válaszolok rá!
#2 Driver
2007. 09. 27. csütörtök 22:29
Kiraly! Nekem tetszik mind a 3 resz! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2007. 09. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!