A+ A-

Szexkalandok 1. rész

Hát hol is kezdjem. Ez ismét egy olyan kalandom, ami nem szűkölködik a perverz és szexuális részekben. Ahogy a másik történetemhez a fórumra valaki beszúrta, szerinte hatalmas nagy kurva vagyok. Igen, így is fel lehet fogni. Ha egy nő élvezi az életet, élvezi azt, amit a testek, a nemiség nyújthat, az már mindjárt ribanc lesz, meg kurva. De persze a férfiak büszkén mesélhetik, mennyi nő húztak meg a tegnap esti buliban, ők nem lesznek ettől stricik meg hímringyók. Azért ez elgondolkoztató, mármint a nemek közötti dolgokkal kapcsolatos előítéletek. Minden férfi a farka után megy, hát én meg olyan vagyok, mint egy férfi nőben, megyek a puncim után. Nem azért írok ide történeteket, hogy aztán azt írják rám, hogy kurva vagyok. És ha esetleg nem csak férfiak olvassák majd ezt a történetet, hanem lányok is, akkor nektek is mondom: nem vagytok ti sem ribancok azért, ha lefeküdtök egy férfival.
Adott esetben kettővel. Vagy többel.
Még nem töltöttem be a 18-at, amikor a haverokkal lementünk egy nudista strandra. Természetesen apámék erről mit sem tudtak, hogy a lányuk ilyen jár. Többször is megfordulunk már ott a haverokkal, de most volt valami rendezvény, mindenféle szépségversenyek, meg "legjobb testű pasik", meg ilyenek. Hosszas győzködés a barátnők, barátok részéről, és végül nagy nevetve én is beneveztem egy ilyen versenyre. Ez az a bizonyos popószépségverseny, amit a másik történetemben említettem. Mennyire más ez, mint tánccal lépni a színpadra! Ott álltam tök meztelenül, a fiatal bemondósrác meg adta az utasításokat, hogy álljak. Azt hiszem, elég szép sikerem volt, pontosabban a fenekemnek, míg végül kacarászva lefelé indultam a színpadról, mikor megköszönték, és mondták, maradjak a közelben az eredményhirdetésre. Visszasiettem a haverokhoz, akik nevetve magyaráztak mindenfélét, de amennyire nehezen akartam benevezni, most annyira izgatottan vártam az eredményt. Még három résztvevő után végül erre is sor került, felszólították a harmadik, a második helyezettet, majd végül az elsőt: engem!
Arra emlékszem, hogy felsikkantottam, és tapsikoltam lányos örömömben, majd a színpadra indultam. Most néztem jobban körbe a közönségen, akik persze csak pasik voltak, és természetesen elég sokat izgalomba hozott a színpadon forgolódó meztelen női testek látványa. Mondanom sem kell, ez a sok álló szerszám rám sem volt közömbös hatással, úgyhogy inkább elfordultam, hogy ennek következtében szembe találjam magam a bemondósráccal, aki szintén meztelenül állt a színpadon, és felém nyújtotta a díjat, egy plüssmacit. Na szép, ezért mutogattam magam? Beharaptam ajkaimat, és önkéntelenül is lefelé pislantottam, ágyéka felé. Állt is a szerszáma annak rendje módja szerint. Elvörösödve indultam lefelé, miközben éreztem, hogy testem megrázza a vágy, és benedvesedek. Nem volt barátom akkor, úgyhogy összes 17 éves koromnál fogva szabadkozva a többiektől mondtam nekik, rögtön jövök, elszaladok mellékhelyiségre. Arrafelé is indultam, majd elkanyarodtam a közeli kisebb erdőség felé, s a fák közé menekülve kerestem alkalmas helyet arra, hogy áldozzak a testiség oltárán.
Nem kellett sokat menni, kb. tíz méterrel a fák szélétől befelé találtam egy kb. öt méteres szabad területet. Bár közelinek gondoltam a strandot, úgy döntöttem, nem megyek tovább. Sürgősen "könnyítenem" kellett magamon. Leültem egy félig kidőlt, kérgevesztett fatörzsdarabkára, és a közeli neszekre fülelve a lábaim közé csúsztattam a kezemet. Tapasztalatlan fruskának mondhatom magam még ebben a korban, mert bár sok mindent kipróbáltam már a szexben a korábbi barátaimmal (ekkor már análisan is "be lettem avatva"), mégiscsak 17 éves voltam. Ujjaimmal magamat simogatva egyre inkább elmerültem a kéjes érzésekben, s egyre inkább nem figyeltem oda arra, hogy jön-e valaki. A bemondósrác szőke arcát képzeltem a lábaim közé, melyek széttárva felfedtem az erdőnek fazonra igazított rejtekemet (ekkor még szégyenlős voltam, mi az, hogy kopasz legyek? Az olyan védtelen!). Éppen ezért igencsak megriadtam, mikor felhangzott az égi szózat:
- Nocsak, a popószépségverseny győztese!
Riadtan néztem előre, ahogy a fák közül előlépett két fiatal srác. Magam korabelinek tűntek, átlagos testalkattal, de nem voltak sem soványak, sem vékonyak. Jó ideje ott állhattak már a fák között, ugyanis mindkettejük pénisze harcra készen állt. Összekaptam a lábamat, elfojtva bosszús nyögésemet, és ijedten néztem feléjük. Nincs itt senki, ezek most meg is erőszakolhatnának. Ez azonban nem állt szándékukban, megálltak tőlem két méterre, és kegyetlenül vigyorogtak, azoknak a vigyorával, akik rajtakapták embertársukat, amint valamilyen kínos cselekedetet folytatott.
- Ne segítsünk? - kérdezte az egyikük. Rövid, tüsire nyíratott barna haja volt, barna szeme, nálam nem volt magasabb, vagyis olyan 170 centi magas kb. A másik srác legalább öt centivel magasabb volt, barna hajába szőkés tincsek vegyültek, hajának hossza kb. álláig ért, keretbe fogva arcát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.52 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 08. 28. szerda 04:35
Elmegy.
#3 genius33 2013. 01. 15. kedd 07:37
Eddig zsííír smile
#2 Gesztenye 2007. 06. 14. csütörtök 13:41
Jónak igérkezik, várom a folytatást.
#1 Törté-Net 2007. 06. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?