A+ A-

Gyönyör zuhany

A víz lágy kellemesen simogató zuhatagként folyt végig a fiú testén, lemosva arról az egész napi fáradságot és nyugtalanságot. A vízcseppek kopogása minden zajt elnyomott nyugalmat és megbékélést hozva a zuhanykabinra és környékére, elszakítva azt a külvilágtól. Nem is vette észre, hogy valaki belépett mellé és csendesen bezárta az ajtót, annyira elmerült a víz lágy hulló hangjaiban fejét hozzá támasztva a kabin ajtóval szemközti falának. Egy pillanatnyi ijedelemmel vette tudomásul, amint egy lágy kéz finoman a hátához ért de igazából fel sem fogta, mi történik körülötte. Akkor tudatosult benne mindez igazából, mikor eme kéz gyengéden fel csúszott a hátán és a vállán megpihenve, egy kis szorítás kíséretében megfordulásra kényszeríttette, hogy így szembe kerüljön az ajtóval. Még arra sem volt ideje, hogy kinyissa szemeit és már egy finom édes ízű ajak csókot lehelt szájára.
Az első megdöbbenés igazából akkor érte, mikor szemét kinyitva pont azt látta ott, amire mindig is vágyott és áhítozott. Teljes pompájában és gyönyörű meztelenségében ott állt előtte álmai nője, kit minden nap akár órákon át is figyelhetett anélkül, hogy bárki megrótta volna érte hiszen ott ült az előtte lévő padban. Gyakran ízlelgette orgona parfümjének illatát és áhítozott egy-egy csókja után, amint elképzelte, milyen ízű lehet azon cseresznye vörös ajkak érintése. Ám ezen dolgok tudatosulása közben egy újabb de az előbbinél kicsit mélyebb csók csattant, de ekkor már a lány nem távozott el messzire, hiszen balkarjával átkarolva a fiú nyakát hosszabb időre oda láncolta magát a fiúhoz.
A csók ismét frenetikus élmény volt, ám ekkor már nem csak az ajkak érintése volt kellemes, hanem mély kéjes érzést indított el a benne, amint az a virgonc kis nyelvecske átcsúszott a szájába, s ott izgató táncába kezdett. A lány jobb karjával meg ragadva a fiú bal csuklóját gyengéden felvezette annak karját a lány hátára, így erőszakolva ki belőle azt, hogy karolja át, de mivel az még mindig a meglepetés hatása alatt volt, így egy pajkosabb mozdulattal lecsúsztatta a kezét a lány fenekére. Majd jobb kezét felemelve ott hagyta a fiú karját és kezével megdöntve annak fejét jobbra, hogy még mélyebben tolhassa át nyelvét a fiú szájába.
A teljes meglepődés és értetlenség helyét átvette az ösztön és az élvezet áhítozás által hajtott mozdulatok sora. A fiú jobb karjával átkarolta kecses támadójának derekát és erősen magához húzta de nem ütközött tiltakozásba. Inkább kicsit pajkosabbá vált a gaz betolakodó és nyelvét enyhén félénken kezdte vissza húzni, mintha csak hívogatná a másikat, hogy vegye át a kezdeményezést. Az enyhén vadabbá váló és mélyülő csókolózás hatására a lány mellbimbói egyre keményebbek lettek, mígnem mint két tőr hegye úgy szúrtak mintha csak megpróbálnának az ellenfél testébe hatolni. A gaz csábító egy kicsit eltaszítva magától áldozatát hátrált de csak annyira hogy ne kerüljön ki a karolásból, de eléggé messze ahhoz, hogy keze megint akcióba lendülhessen.
Lenyúlva kettőjük teste közé lágyan megfogta a meredező férfiasságot és gyengéden masszírozni, és cirógatni kezdte, hogy még jobban felhúzza ellenfelét. Ki mindezt a csók megszakításával és nagyon mély levegő vételével jelezte tetszését eme akció iránt. A fiú keze is el csellengett a lány derekáról és fenekét végig simítva lassan annak hasa felé vette az irányt mikor elérte köldökét egyenesen lefelé haladt tovább, míg el nem érte a gyönyörök forrását. Ekkor benyúlva a puha combok közé , hogy ő is felhúzza a lányt gyengéden masszírozni kezdte annak punciját, apró köröket leírva hol gyengéden hol kicsit erőteljesebben. Ujjának hegyével érezte, amint a nagy ajka lassan duzzadni kezdenek, s az izgatás hatására a csiklója enyhén kezd kiemelkedni és körről körre egyre keményebbé válni.
A lány szívverése felgyorsult és száját apró résre nyitva mélyebben és erőteljesebben kezdett lélegezni. Szemét lecsukva erőteljesebben fojtatta az izgatást melyre válaszul ő is erősebb és mélyebb körözést kapott, melynek hatására már arca is elkezdett egyre pirosabbá válni. Majd egy erősebb szorítással jelezte áldozatának, hogy itt a vég lassan pár percnyi mélyülő és egyre intenzívebbé váló két majd három újjal való körözés hatására a lány már nagyon mélyen és szaggatottan vette a levegőt és folyamatosan erősebben, és kéjesen durvábban folytatta a fiú kényeztetését. Oly mélyen és egyre gyorsabban vette a párás meleg levegőt, hogy mell már nem himbálóztak, hanem a mellbimbói szinte szabályos köröket írtak le. Egy nagyon erős szorítással jelezte a fiú irányába, hogy egyre közelebb kerül a csúcshoz és ezen mozdulattal abba is hagyta a fiú izgatását. Egyre kevésbé volt ura a testének ezért a fiút átkarolva a vállainál teljes testel nekidőlt a mellkasának. Légzése egyre rendszertelenebb lett hol szapora és felületes hol mély és lassú valamint ezeknek káoszszerű kavalkádja.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.64 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 01. 25. szombat 06:14
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2007. 08. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?