A+ A-

Belsőmosás

Nem tudom mi van velem, de mióta Frank autómosójában dolgozom, a csajok nagy ívben elkerülnek. Korábban mindig horogra akadt egy-két csajszi, akikkel elszórakozhattam a hétvégén, most meg semmi! Ha csak látom őket, ahogy combjaikat villogtatva tankolnak a szomszédos kútnál - hát belesajdul a faszom!
Frank mosója unalmas hely. Sok meló, koszos cuccok, dögunalom.
Alig várom, hogy letéphessem magamról az átkozott olajfoltos overallomat, aztán beállok a zuhany alá, és órákig csak folyatom magamra a vizet. Utána törölközőt tekerek a derekam köré, lehuppanok a legkényelmesebb fotelomba, és előveszem Puncicák Magazin gyűjteményem egyik izgalmas példányát. Mindig ugyanazt a csajszit keresem benne. Ő a kedvenc muffom! Liza Slip-nek hívják, és ha csak rágondolok, máris kellemesen bizseregni kezdenek a heréim.
Így aztán nem is kell mást tennem, mint elengednem magam, és lapozgatás közben laza csuklómozdulatokkal nekikezdeni a reiszolásnak. Nem is tudom hányszor spricceltem már Liza Slip élveteg mosolytól ragyogó papírarcára!
Aztán csak bedobok egy sört ( dobozból, mert így sokkal vagányabb ), és rágom a kefét, hogy állandóan csak a papírcsajoktól kell elélveznem. - Hát soha nem jut már nekem egy rendes cucc?!
És másnap reggel ugyanaz a meló, ugyanazok az arcok, ugyanazok az unalmas párbeszédek:
( - Vigyázzon az üléshuzatokra, nehogy összekoszolja valamivel... Alvázmosást is kérek ezért a pénzért...Rendesen tisztítsa meg a szélvédőmet, hát nem látja rajta a bogárhullákat?!)
Kora délután volt. A városra úgy telepedett a fullasztó hőség, hogy még a járdaszigetek is lógó nyelvvel feküdtek a negyven fokban. Kuncsaft persze egy szál se - gondolom az okosabbja lent hever a tengerparton, vagy egy légkondis szobában csörgő jégkockás pohárból whiskey-t szürcsölget, és élvezi az életet.
Én meg itt rohadok egyedül, kék szerelőoverallom szinte már cseppfolyós az izzadtságtól.
Frank átugrott dumálni a szomszédos benzinkút góréjához, tehát hátradőlhettem kényelmesen, és bakancsos lábamat is felrakhattam az asztalra - pont úgy, ahogy a menő csávók az amerikai filmekben. Csak egy szivar kellet volna még a szám csücskébe, de hát bagózni nem bagózok, mióta az öregem elpatkolt rákban. Hát inkább csak ábrándoztam lehunyt szemekkel, az is lehet, hogy percekre elszunyáltam...
Egy hűvös, illatos kéz rázta a vállamat. Ijedten felugrottam.
- Helló!
( Egy szuper karosszéria állt előttem, persze nő - nehogy autóra gondoljatok!)
- Helló - hebegtem fiús zavaromban
- A kocsimat szeretném lemosatni - mosolygott rám bájosan, aztán picit elbizonytalanodott - Lehet, hogy zárva vannak?
- Máris megyek... - dadogtam - Külső, vagy belsőmosást szeretne?
- Rémesen piszkos az autóm, úgyhogy magára bízom - válaszolt a lány, és kilibegett az autójához. Egészen rövidke rózsaszínű szoknyát viselt csillogó toppal, amiből kilátszott a köldöke. Bársonyos combjai igézően feszültek magassarkújában. Mindig is csodáltam a nőket, hogy tudnak ilyen ingatag sarkakon ilyen ügyesen mozogni. - De hát a látvány magáért beszél!
- Nem bánja, ha beülök? - kérdezte gyöngyházszínű verdája ajtaját szélesre tárva - Nem szeretnék itt ácsorogni a melegben....
Azzal be is huppant az első ülésre. Naná, hogy irigyeltem a krémszínű bőrülést, hogy egy ilyen popsival érintkezhet!
Elhessegettem magamtól az ilyen zavaró gondolatokat, és gőzerővel nekiláttam a munkának.
Először is egy hatalmas habos szivaccsal körbesikáltam az egész autót, hogy a makacsabb kosztól megszabadítsam. Könyékig mosószeres voltam, és éreztem az izzadtságot csordogálni a hátgerincemen. A baba meg csak ült odabent - homályosan láttam szőke fürtjeit a szépen lebarnult vállára omlani. Aztán az ablakmosóval kezdtem lehúzni a habot a szélvédőről, de elállt a lélegzetem. Ebből a szögből - amiben épp most álltam, egyenesen a csaj combjai közé nyílt elsőosztályú belátás. Bugyi meg nem volt rajta - talán bizony a nagy melegre való tekintettel?!
A muffja meg szív formájúra borotválva! Te jó ég! Hogy is nem ismertem meg mindjárt!? Merthogy a szupercucc ebben a habos autóban nem volt más, mint Liza Slip, a Puncicák Magazin sztármodellje!
Kimeredt szemmel egész közel hajoltam a szélvédőhöz, hogy jobban láthassam.
Tuti, hogy ő volt! A combjai, a pinája, a didkói! Annyiszor láttam már ( sőt, olykor még álmodtam is róla ), hogy képtelenség lett volna összetéveszteni bárkivel.
Zümmögött az elektromos ablaknyitó, és egy lágyan búgó női hangot hallottam:
- Gyere, szállj be, és pihenj egy kicsit. Nagyon elfáradhattál ebben a hőségben...
- Hát, ami igaz, az igaz... - mosószeres kezeimet gyorsan a szerelőnacimba töröltem.
Liza Slip kitárta előttem a kocsi ajtaját. És - bassza meg! - ott álltam roskadozó térdekkel, de nem bírtam beszállni. Azthiszem berezeltem, vagy mi. Mégiscsak egy Liza Slip ül ebben a járgányban, vagy mi!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.96 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Pavlov 2016. 10. 16. vasárnap 10:12
Tetszett a közvetlen fogalmazás...
#5 zsuzsika 2016. 10. 9. vasárnap 09:38
Nem egy nagy durranás
#4 vakon54 2016. 10. 6. csütörtök 13:42
Jólenne ha folytatnád! 9 pont
#3 Andreas1953 2016. 10. 6. csütörtök 06:53
Az lemaradt, hogy a végén teljesen elázva felébredt. Egyébként harmatgyenge, ócska pornó.
#2 A57L 2016. 10. 6. csütörtök 04:26
Ez jónak sikerült.
#1 Törté-Net 2016. 10. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?