A+ A-

Illúziók az életemből 3/7 - Érett hölgyek dicsérete

Irta: Illuzio 2002.
Régóta lejárt hozzám.
Kedves mosolygós hölgy volt, alacsony mindenhol gömbölyű de nem kövér. Sosem mertem megkérdezni hány éves de ötven felé közeledett. Haját szőkére festette, szeme sarkában az apró kis szarkalábak vidáman ráncolódtak, ha nevetett. Öltözékéből látszott, hogy ad magára de nem volt kirívó.
Egy borozóban dolgozom, egy szállodán belül.
Ő meg a szálloda étteremben.
Szegről, végről szakmabeliek vagyunk. Cigiért szokott bejönni, meg szabadnapjain egy-egy kávéra.
Az első látásra megkedveltem, nem is tudom miért. Van, hogy valaki szimpatikus az embernek ok nélkül, míg mást, ha okot ad rá se tudok magamhoz közel érezni. Beszélgettünk. Először néhány udvarias mondat időjárás, forgalom, család. Elvált, az ország másik végén élt szegeden Itt kapott munkát hát idejött a felettünk lévő panzióban lakik albérletben. Gyerekek, három is van, már családosak Szétszórva az országban minden felé, csak ünnepekkor szoktak találkozgatni valamelyiküknél.
Régebben le-leugrott valami okkal: Jaj Gyula adjon már egy doboz üdítőt meg egy pakli cigit! - majd ott maradt a pultnál beszélgetni. Néha olyan furcsa, tájjellegű szavakat használt. Ezt is imádtam benne.
Aztán már nem magyarázkodott csak leült a kedvenc asztalához rágyújtott és nézelődött. Tudta, ha ráérek, úgyis megyek. Viszem a kávét sok cukorral, és beszélgetünk. Mit tagadjam ezek a 10-20 percek voltak legkedvesebbek az egész napban. Kellemes, jó társalgó volt. Figyelt a partnerére és értette a humort.
Az egyik este nem sokkal zárás előtt jött. Forgalom már nem volt. Odaültem mellé. Megvárta, míg a maradék egy-két vendég is elszállingózik, majd megkérdezte: nincs e kedvem fent folytatni a beszélgetést.
- Ma én hívlak meg egy kávéra - mondta és zavartan sodorgatta az asztalterítőt.
Magamtól talán sose mertem volna kezdeményezni, de most ezt jól áthidalta. Mind a ketten tudtuk mire szól a kérdés. Bólintottam és megsimogattam a kezét az asztalon átnyúlva.
Felmentünk hozzá.
Látszott rajta hogy nagyon félénk, még csodálkoztam is - három gyerek után?
Kávét, teát egy kis apró sütemény? Majd albumot rakott az asztalra. A fene se fog most udvariasan cseverészni, csipegetni mikor a gyomromon érzem azt a feszültséget, amit tizenéves koromban az érettségin.
Pedig lassan a duplája is elmúltam már. Magamhoz húztam, valamit dadogott - még nem volt időm zuhanyozni ma.
- Nem is fogsz - mormogtam. Nem fa tusfürdőt akarok kóstolgatni, hanem téged.
Láttam, hogy felcsillan a szeme. Megcsókolt, mélyen a számba dugva nyelvét derítette fel a terepet, majd csatázgatott az én szintén felderítésre átlátogató nyelvemmel.
Furcsa íze volt. Persze a dohány, én nem dohányzom! .Most hogy közel bújt, éreztem meg ezt a kissé kesernyés hűvös illatot, de nem zavart inkább vonzott. Kiszívtam a nyelvét a szájából, és szopogatni kezdtem.
Felgyorsult a lélegzete mit mondjak az enyém is. A pulóveren keresztül megfogtam a mellét. Megemeltem, méregettem. Nagy ernyedten lógó mellei voltak, de nem laposak, hanem teltek.
Ezt már sokszor megfigyeltem, amikor nem volt rajta melltartó. Igaz elég puhák, ahogy most a tapintópróba igazolta. Kinyitotta a szemét szomorúan elmosolyodott és eltolt magától.
- Sajnos nem vagyok már húsz éves - mondta és felállt. Egy utánozhatatlan női mozdulattal, keresztbetett kezekkel, lehúzta magáról a világoszöld pulcsiját.
Ott állt előttem zokniban, feszes farmerban félmeztelenül. Hasa már megereszkedett, kicsit löttyedt és hófehér volt. Szeméremdombjától köldökéig egy rég beforrt vágás éktelenkedett, mellei közt pár sötét anyajegy. Lomhán rezdülő cicijein két akkora barna rücskös duzzadt mellbimbó, amit addig elképzelni se tudtam. Megmerevedtem és majdnem a gatyámba durrantam, mint egy kamasz. Felálltam átkaroltam ujjam hegyével megsimogattam a szeme körül az apró ráncokat és a szája ívét.
- Én szeretkezni jöttem - mondtam. Téged szeretni az egész embert - a nőt - és nem az elmúlt évek nyomait vizslatni. Neked akarok örömet adni és kapni és nem egy felpumpált modellen élvezkedni. És különben is már én sem vagyok egy macsó tipus.
Elmosolyodott lehunyta a szemét és hozzám bújt.
- Vigyáz rám! - kért - imádom a sexet, de már rég gyakoroltam, és nem bírom már a heves tempót, már pedig ahogy érezlek, cirógatott meg alul, már igen csak beindultál. Várj, segítek - mondta és letérdelt.
Kifűzte az övemet kigombolta a nadrágot és letolta. Először csak alsónadrágon keresztül (de jó hogy a divatosat vettem fel reggel - futott rajtam végig a gondolat) gyűrögette harapdálta, majd lassan lehúzta. Vidáman nézte meredező tömzsi dákomat, majd nyelt egyet, megmarkolta a tövében. Teljesen hátra húzta a bőrt, majd nyelvével megcsiklandozta a nyílást. Bevett, szája bársonyos volt és forró. Nyelve, mint a kolibri szárnyai verdestek a makkom körül.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2016. 04. 7. csütörtök 07:16
Tetszett!
#6 papi 2015. 08. 26. szerda 18:37
Tetszik
#5 listike 2014. 07. 7. hétfő 17:34
Kó volt.
#4 A57L 2014. 01. 5. vasárnap 03:11
Elég jó.
#3 gerontofil 2013. 08. 9. péntek 04:45
Nagyon tetszett! Köszönet az írónak. 10 pont.
#2 genius33 2012. 09. 26. szerda 07:05
Jóóóóó nyes
#1 Törté-Net 2007. 06. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?