A+ A-

Illúziók az életemből 2/7 - Kata

Telnek, múlnak az évek.
Összemosódnak az emlékek.
Valóság, illúzió vagy álom?
Ne gondolj véle, csak olvasd
Jó szívvel, ha érdekel barátom!
Ha ezt a sógorom megtudja! Bár ő nem használ internetet, arrafelé ez még nem örvend nagy népszerűségnek. Kis falu az egyik nyugat-dunántúli nagyváros vonzáskörzetében.
Tudnak róla, van ilyen is, oszt jól van. Városi létemre néha nagyon tudom irigyelni nyugodt egyszerű fel fogásukat. Amit meg nem értenek az nincs is. Legalább is a számukra nem létezik.
Innen választottam magamnak feleséget idestova már tizenhárom esztendeje. Békésen úgy is mondhatnám boldogan élünk. Dolgozunk, neveljük a csemetéket különösképp, nem szenvedünk hiányt semmiben. Persze néha mi is összezördülünk ezen azon vagy csak épp olyan napunk van, hogy egymás agyára megyünk.
Szexuális életünk is rendben lévőnek mondható. Az első időkben vad szenvedélyes szeretkezések zajlottak, amik aztán megszürkültek megszokottakká váltak, ahogy teltek az évek jöttek a gyerekek. Kb. úgy a hetedik év tájékán döntöttük el, hogy megpróbáljuk a párcserét. Sok keresgélés után ÖKM., Sexorg stb. találtunk is egy -egy párt, akikkel néhány hónapig vagy évig is tán néha-néha összejártunk. Tudom, sokan ellenzik ezt, de nekünk ez így tetszett. Utána még saját együttléteink is frissebbek élménnyel teltebbek lettek. Aztán valahogy ezek is el maradtak. Tán egy éve, hogy Ilonkákkal voltunk kis balatoni üdülőjükben.
Hogy mért szakadt meg nem is tudom. Talán mindketten elfoglaltak vagy lusták voltunk utazni azért a félnapos örömért.
Mostanában vettem észre magamon hogy egyre többet forgolódok a nők után, a valóságban és az agyamban is. Feleségem szülei még élnek és erős a kötődés köztük sokat járunk le a faluba hétvégeken.
Kétgenerációs a ház, alul az ősök felül a báty.
Mármint Jenő a feleségem bátyja és Kati a neje plusz két nagyobb lány. Már vagy tizenöt éve vagyunk jó ismerősök még házasság előtt is el-eljártunk szórakozni, táncolni. Különösképp nem vonzott a nálam néhány centivel magasabb, nagydarab nő volt, nem túl helyes arccal. De okossága, kedves jóindulatú természete magával ragadott mindenkit, akivel kapcsolatba került
Néha-néha ráfeledkeztem telt idomaira, ha uszodában voltunk a családdal, vagy mikor otthon csak egy póló és egy alaposan nyúzott cicanadrág volt rajta. Ahogy ringott nagy kerek feneke mosogatás közben, vagy lustán rezdültek telt súlyos keblei a póló alatt.
Észrevette tán, hogy néha nézegetem.
Múltkor csak egy vékony nyári póló volt rajta, nem számított rá hogy jövünk. Én voltam csak fent vele. Feleségem lement az anyjához beszélgetni, a gyerekek kifutottak unokatestvéreikkel macskázni a kertbe, a sógor meg a halakat etette horgászás címszó alatt a téglagyári tónál.
Kezeit törölgetve fogadott, épp az ebéd romjait tüntette el a konyhából. Csip-csup dolgokról beszélgettünk, én az ajtóban álltam, hogy ne legyek útban ő az asztalt törölgette épp. Az ablakból áradó őszi napfény ferde sugarai körbefonták asszonyos kerek testét. Arcának körvonalait megcsillantak hosszú göndör barna haján. Bebújtak pólója alá ringó melleit megvilágítva, ahogy lengtek, köröztek pocija domború íve felett. Olyan spontán erekcióm lett amilyen már idejét sem tudom mikor volt utoljára. Valamit észrevehetett, mert mikor felegyenesedett az addig sima pólón két olyan bimbó csücsörödött két rücskös udvarral, hogy megakadt a szavam. Egy pillanatig néztünk egymásra majd elfordult és lehajolt, hogy az összesöpört szemetet a vödörbe tegye. Testre simuló nadrágján megnyíló farpofái alatt egy hatalmas muff domborodott elő.
Igen, talán ez a legjobb szó rá. Ágyékából erősen kiemelkedő széles fennsíkként elterülő biocsoda. Keretként az asszonyi földgömb-valag ormai és szurdoka, a megfeszülő sötét anyag szálain áttetsző fehérnemű jótékony takarásában. Ezek azok a pillanatok, amik beégetik magukat az ember retinájába és még évek múlva is magunk elé tudjuk idézni. Szinte öntudatlanul odaléptem és megsimogattam feneke partjait. Nem mertem annyira indiszkrét lenni, hogy egyből közéjük tévedjek. Egyből felpattant, arca vörös volt, erősen kapkodva vette a levegőt.
Hirtelen józanodtam ki.
Hogy ebből mekkora botrány lesz! Ez itt nekem telekürtöli a házat!... Lent az anyós meg az asszony, és ha a sógor hazajön - jó gyerek - de lehet, hogy belőlem farag begyújtóst. Jogosan! Hogy lehetek ilyen hülye negyvenéves fejjel. Mint egy hülye kamasz! És nem történt semmi. Egy kis ideig néztük egymást, ő nem szólt, én meg nem erőltettem.
Hangosan csikordult a lenti ajtó. Gyerekkacaj, fürge lábak dübörgése a falépcsőn. Szétrebbenünk. Félóra múlva befut Jenő is. Savanyú tekintetéből kitűnik, nem halászlé lesz a vacsora.
Az asszony is feljött négyesben beszélgetünk. Erről-arról folyt a szó. Majd a Plázában nyíló új olcsó élelmiszer diszkontra terelődött. Kati foghegyről odaveti holnap munka után kocsival kivihetném, mert arra ritkán jár a busz.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.38 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2016. 04. 7. csütörtök 06:43
Tetszett!
#4 listike 2014. 07. 7. hétfő 15:56
Tökéletes volt.
#3 A57L 2014. 01. 5. vasárnap 03:10
Nagyon jó.
#2 genius33 2012. 09. 26. szerda 07:04
Jóóóóféle smile
#1 Törté-Net 2007. 01. 20. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?