A+ A-

Illuziók az életemből 1/7

21 századi dekemeron avagy
Fény az alagút végén...
Ez a nap is jól kezdődik -mondtam morcosan miközben félálomban, mezítláb caplattam a fürdőbe, számban egy mély álmatlan éjszaka keserű ízével, és sikerült belerúgnom a küszöbbe.Miután a zuhanyzás után éledezni kezdtem, felhúztam a redőnyt, s már láttam a folytatás sem lesz különb. Szürke nehéz felhők az égen ónos eső szitált az összehúzódva munkába siető emberekre.
Lassan negyven leszek magam mögött tudva egy 15 éves házasság minden örömét és bánatát. Nem élünk rosszul olyan 12-egytucat félén, mint az a párszáz ember, aki velünk egy utcában tengeti életét, feleség, gyerek, lakás kocsi és az egyhangú hétköznapok végeláthatatlan sora. Meglehetösen morózusan készülődtem én is a napi megpróbáltatásokra meglehetősen rosszul prosperáló pénzügyi befektetéseim rendezésére, hivatalok bürokratikus útvesztőire.
Ahogy a téren átvágtam fejemet lehajtva egy hal köszönés, ütötte, meg fülem.
Helló! - felkaptam fejem, körülnéztem és megpillantottam Zsuzsit. Régebben együtt dolgoztunk, de már majd tíz éve nem láttam. Alacsony kis filigrán nő volt barna göndör hajjal, ábrándos gombfekete szemekkel. Zöld nagy posztókabátját fázósan húzta össze magán, szögletes arcvonásait már pár apró ránc is kiemelte, barna haján csillogott a szitáló eső. Elkezdtünk beszélgetni, és egyre jobban bemelegedtünk rég láttuk egymást volt miről beszélgetni. Egyik lábról a másikra toporogva álltunk miközben arctalan emberek suhantak el mellettünk, míg észbe kapva egy sarki presszóba invitáltam. Egy kávé és cola mellet úgy egy órát beszélgethettünk mikor hirtelen elakadt a beszélgetés fonala. Kutakodva néztünk egymás szemébe keze önkéntelenül mozdult kabátja felé. Felajánlottam haza viszem, itt parkolok nem messze, ne ázzon az esőben. Meglehetösen gyorsan rábólintott. A kocsiban nem szóltunk egymáshoz mindegyikünk saját gondolataival volt elfoglalva a csendet csak az ablaktörlő halk súrlódása és az index pityegése törte meg.
Megérkeztünk hatalmas szürke lakótelep, egyforma házak erdejének egyik "fájához".
Rám nézet éjfekete szemének alagútján keresztül és halkan megszólalt.
Feljössz? - Nem keresett indokot csak nézett, keze a kilincsen. Összerándult a gyomrom erre nem is gondoltam legfeljebb titokban reméltem. Szótlanul szálltam ki és indultam utána a lépcsőházba. Második emelet, meglehetősen sokat látott alaprajzú lakás szerényen de ízlésesen berendezve. Szinte azonnal otthonosan érettem magam úgy látszik, egyezik az ízlésünk.
Bezárta az ajtót megfordult szinte belém ütközött. Lábujjhegyre állt úgy karolta át a nyakam pedig én sem vagyok egy szálfa termet. Ajkán még éreztem a kávé izét, hosszú belsőséges csók volt. Nyelvünk hosszan kutakodott egymás szájában langyos édes nyála hatalmas erekciót okozott, amit lelkesen nyomtam a hasához. Kifulladva löktük el egymást, hirtelen túl gyorsnak érezve a történteket. Zavartan néztünk egymásra majd bementünk a szobába. Ital "görcsoldó" jólesően futott le a gyomromba kellemes melegséget okozva nyugalmat kölcsönözve. A gyerekek (kettő) az iskolában férj dolgozik ő délutános, még van ideje bőven. Néhány perc beszélgetés után elnézést kért "Rendbe szedi magát" és kisietett a fürdőbe. Nadrágszíjam egy kicsit meglazítva kényelmesen hátra dőlve néztem körül. Néhány perc motoszka és vízcsobogás után nyílt az ajtó és bejött.
ZSUZSI !! Szemlesütve állt az ajtóban, míg én megrökönyödve ültem fel.
Hova tűnt az a szürke egér, aki pár perce abba a kopott farmerba (ami akkor is kellemesen gömbölyödött ahol kell) és egy pulcsiba kifutott pisilni. Meztelen volt derekán egy piros mintás törölközővel de szinte kivilágosodott tőle a szoba. Ahogy ott állt zavartan ez az alacsony gömbölyded asszonyka szinte megőrjített. Hozzá léptem reménykedve nézett fel majd egymásba öleltünk. Gyúrtuk markoltuk egymást míg szája a szám szemem és fülem közt szánkázva fényes nyálcsíkot húzva vándorolt.
Felkaptam, és az ágyra fektettem. Elétérdeltem a szőnyegre míg ö megadóan feküdt és lágyan széthúztam szeméremajkait. Az éjjeli lámpa fénye épp rávetült halványbarna belső ajkai között fehér nyálka csillogott, csiklója duzzadtan, mint egy kis fütyi emelkedett ki a hús halomból. A számba kaptam és szívtam lágyan miközben nedvei, elkenődtek az államon. Pár levezető nyalintás után lejjebb vándoroltam végig nyaltam a redőket majd nyelvemmel behatoltam a tág hüvelybe. Hiába, a két gyerek után ez már nem az a feszes punci de így izgatott a legjobban. Tövig bele tudtam merülni ,ízlelkedni majd nyelvemet megmerevítve, valósággal baszni kezdtem a lyukát, fogaim a csiklóját ütögették közben amit ö hálás kis sikolyokkal nyugtázott. Pár perc után elfáradt a nyelvem és nedveitől maszatos arccal újra puszilgatni kezdtem. Ő megemelte a csípőjét úgy tolta felém szeméremdombját. Megmarkoltam popsija partjait széthúzva megpillantottam a ráncos kislányosan rózsaszín végbélnyílását.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.8 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2015. 08. 26. szerda 18:37
Egész jó
#5 listike 2014. 07. 7. hétfő 13:34
Tetszett.
#4 A57L 2014. 01. 5. vasárnap 03:09
Nem rossz.
#3 genius33 2012. 09. 26. szerda 07:03
Nekem nem jött be.
#2 kellenek 2007. 08. 7. kedd 14:33
Egy ilyen kalandot én is elviselnék
#1 Törté-Net 2007. 08. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?