A+ A-

Feleségem 1. rész

Egyszer, jó pár évvel ezelőtt történt az eset, amit most megosztok veletek.
Egy kis faluban költöztünk a közeli városka mellé. Szép környék, jó levegő, gyümölcsfákkal, sövénnyel övezett, gondozott telkek. A szomszédasszony, Gabi, akinek mellesleg gyönyörű teste volt, sokszor napozott a gyümölcsösben meztelenül, gondolván úgysem látja senki, hiszen elég magasak a fák, és a környékben senkinek sincsenek magasban ablakai. Hát ezt rosszul gondolta, mert én, mint afféle amatőr csillagász a tetőtérben alakítottam ki a megfigyelő helyemet, minden kényelemmel felszerelve. Jó néhányszor láttam gyönyörű testét a napon sütkérezni, gondoltam is, milyen jó lenne vele egyszer összegyűrni a lepedőt. Ha rá gondoltam, mindig felállt a farkam, aminek csak maszturbálással lehetett véget vetni. A haja hosszú, természetes mahagóni vörös volt, aminél csak a szépen borotvált szeméremszőrzete volt csodálatosabb, ahogy megcsillant rajta a napfény.
Történt egyszer, hogy színházlátogatást szerveztek a helyi művelődési ház dolgozói. Mivel szerettünk színházba járni és egy új, izgalmas darabot játszottak a feleségem Márta, rábeszélt, hogy menjünk el mi is. Ezen az estén ismerkedtünk meg a szomszédunkkal, a már említett Gabival és férjével, Csabával. A színház után, mivel késő éjszaka ért véget az előadás, felajánlottuk, hogy hazavisszük őket. Köszönet képen meghívtak egy italra bennünket Mártával. Gabi észbontóan csinos volt aznap este, testhez simuló, csillogó fekete egyrészes, ugyanakkor áttetsző ruhában volt, ami alól kisejlettek idomai, és látható volt gyönyörű melle, valamint a csipkés tanga, amihez a harisnyatartója, és a formás lábára simuló harisnya tett harmonikussá. Csaba kisportolt, izmos férfi volt, láttam az én kedvesemnek megakadt rajta a szeme. Ami kölcsönös volt, hiszen Csaba is Mártát mustrálta egész este, majdhogynem, levetkőztette a szemével.
Mártának szép vállközépig érő barna haja volt. A mellei csodálatosak, kemények és nagyobbak voltak, mint Gabi mellei. Én is szerettem, hiszen nem csak simogatni, markolni, csókolni lehetett, hanem a farkamat közé dugva, szerettem jól megkefélni kedvesem melleit, sőt néha ráélveztem. Márta azt is szerette, hogy melleit összeszorítva, köztük a merev dákóm végét a szájába véve, addig kínozta azt, amíg a szájába nem lövellt a forró gecim. Egyébként Márta ezen az estén sem viselt más fehérneműt, mint egy harisnyatartót és a ruhájához is illő pezsgőszínű harisnyát. Egyszerűen észbontó volt, ahogy a csillogó ruhája kiadta idomait. Az áttetsző fényben látni lehetett, hogy szeméremszőrzete borotvált, azaz a punci teljesen kopasz. Én nem voltam olyan izom fiú, mint Csaba, de azért én sem néztem ki rosszul, köszönhetően a sokévi sportolásnak. Az estét egy pohár itallal zártuk és megbeszéltük, hogy folytatjuk a beszélgetést és ismerkedést, de már mindenki fáradt volt, így hajnalban hazamentünk...
Elérkezett a hétvége. Csaba nem volt otthon, mivel vidékre kellett utaznia, így elhalasztottuk a közös találkozót. Márta viszont pitét sütött és gondolta meglepi vele Gabit is. Szólt nekem, hogy átugrik hozzá és lehet, hogy tovább marad, ha beszélgetésbe elegyednének.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.42 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 03. 31. csütörtök 15:46
Ez a paraszt íírósem folytatta.
#3 joozsi 2011. 12. 22. csütörtök 02:37
Hol a folytatás?
#2 Tábornok 2010. 07. 25. vasárnap 03:44
"Folyt köv." Mikor?
#1 Törté-Net 2007. 05. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?