A+ A-

Éva 2. rész - Éva és Nicole a két istennőm

Alig telt el pár nap az első szeretkezésünk óta Évával, máris csörgött a telefonom, és izgatva kérdezte tőlem mikor találkozunk legközelebb. Sajnos nagyon elfoglalt voltam, egyszerűen képtelen voltam jó időpontot találni még hétvégén is. Emiatt egyre nyugtalanabbak lettünk mind a ketten, esténként telefonszexel próbáltuk eloltani egymás vágyait, de csak olaj volt a tűzre.
Már több mint egy hónap is eltelt az első részben leírtak óta, mikoris ismét csörgött a telefonom és már nem is lepődtem meg, mikor Éva nevét láttam meg rajta.
- Szia!
- Szia! Képzeld óriási hírem van!
- Mesélj, mi történt? - kiváncsiskodtam, ugyanis sajnos riktán hívott ilyenekkel
- Képzeld, az egyik kolléganőmmel beszélgettem a történetünkről és elég érthető célzást tett arra, hogy szívesen részt venne egy ilyen dologban. Te mit szólnál hozzá?
Végiggondoltam hirtelen amiket mondott ez a lány a telefonba, és egy pillanat alatt
átfutott néhány elég meglepő gondolat is a fejemben. Régebben beszélgettünk mindenről, míg aktívabb korszakunkat élte barátságunk, de a szexualitás terén még soha nem mondta, hogy a lányokkal is szívesen próbálná. Ezért hát megkérdeztem tőle:
- Éva, ezt te komolyan gondolod? Te, én és plussz egy lány még? Nem túl sok ez számodra az újdonságokból?
- Egyszer mindent ki kell próbálni, és gondoltam ha mi barátok vagyunk, és ilyen jól megértjük egymást, akkor miért ne próbálhatnánk ki így is?
Végülis igaza volt. Nekem még nem volt ilyen jellegű tapasztalatom, de szerintem sokan kiváncsiak rá rajtam kívül is, milyen ez a két lány egy fiú felállás. Így hát aztán persze igent mondtam:
- Hát jó, legyen! Végülis tényleg miért ne? Hülye lennék egy ilyet lemondani!
- Bíztam benned, és ismerlek milyen nőcsábász vagy - mosolygott a telefon másik végén.
- Okés, és mikorra szeretnéd megszervezni? Mostmár látom mikor lesz az a pár hétvége, amikor rá is érek. Mit szólnál jövő hét vasárnap délutánjához? - sajnos a sok munkám alig engedte, hogy pihenjek, így ez volt a legközelebbi egész napom, ami szabad is volt.
- Megpróbálom, remélem akkor Nicole is ráér.
- Nicole? -lepődtem meg a néven.
- Igen, Nicole, amerikai lány, 22éves, de már 8-10éve itt él, perfektül beszél magyarul és angolul. Még ha jól emlékszem az anyjával jöttek haza amerikából, mikor a szülei elváltak régen.
- Aha, értem, okés, és csinos? Hogy néz ki? - kiváncsivá tett és persze ha már bevesszük harmadiknak jó tudni, hogy milyen is a lány.
- Nagyon aranyos, és szerintem neked nagyon fog tetszeni. Szőke hosszú haja van, leér a derekáig, nagyon szép arca van, hófehér bőre és egy kiló felesleg sincs rajta...nem úgy mint rajtam - mondta savanyú megjegyzésként Éva
A lányok mindig ilyenek, ezt mindenki tudja szerintem, akinek valaha volt egy barátnője legalább. Örökké elégedetlenek magukkal, akármennyire is jól néznek ki.
- Ugyan már, hidd el, a tested hihetetlen jó. A kilókat nem tudom melyik testrészeden találtad, de szerintem bármelyik lány örülne, ha olyan teste lehetne mint a tied!
- Köszönöm, nagyon édes vagy! Remélem sikerül összehozni a talit, már alig bírok magammal!
- És mi lesz a barátoddal? Ő tartja a gyertyát? - viccelődtem
- Jajj ne bolondozz már- nevetett fel hangosan - ő ismét elutazik, sőt, szerintem szeretőt tart, mert mostanában hétvégénként alig van itthon. Csak azt nem tudom minek neki, mikor még engem se tud kielégíteni. De nem érdekel, ezt már megbeszéltük múltkor, tudod mi a helyzet ezügyben.
- Tudom persze, a barátod viszont engem se érdekel tényleg, csak az, hogy neked legyen felejthetetlen és persze akkor már az új partnerünknek is az este. Próbáld meg elrendezni és akkor jövő hét vasárnap csapunk egy hatalmas bulit!
- Oké, majd hívlak! Csók!
- Szia!
Hát nem mondom, eléggé meglepett Éva ötlete. Ismerve őt, inkább még egy srácot hozott volna, nem pedig még egy lányt, de hát természetesen ez nekem csak jobbá tette a közelgő hétvégét. Szépen teltek a napok, mikor jött az sms: "Szia! Meg van szervezve! Vasárnap sajnos csak estétől ér rá Nicole, de onnantól bármeddig! Puszi! Éva" A gondolat egyre jobban csigázott, belebizseregtem rendesen ha eszembe jutott, hogy két lánnyal lehetek azon a napon. Még álmodtam is velük pár nappal a történtek előtt. Emlékszem, álmomban egy szép nyugodt erdőben sétáltam, teljesen meztelenül és persze felálló hímtaggal, miközben meglátva egy kis házat, benyitottam és ott volt a két lány. Évát már tudtam milyen, így álmomban már teljesen oda tudtam képzelni, viszont a fantáziám oldotta meg, hogyan is nézzen ki Nicole. Gyönyörű lányt képzeltem oda Éva leírása alapján. Ott vártak teljesen meztelenül és széttárt lábakkal, miközben azt mondogatták: "Gyere dugd belém!" és "Elsőnek engem kérlek, nagyon ki vagyok éhezve!". Felváltva mondogatták felém az izgatóbbnál izgatóbb mondatokat és persze meg is kapták volna tőlem álmomban amit kívántak, de mikor odaléptem hozzájuk, felébredtem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.35 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2018. 02. 11. vasárnap 07:17
Nagyon jó!
#6 vakon53 2016. 02. 13. szombat 09:12
Folytatást!!!
#5 listike 2014. 08. 28. csütörtök 06:38
Nagyon tetszett.
#4 papi 2014. 03. 4. kedd 05:27
Nagyon jó
#3 vivien 2007. 04. 25. szerda 19:56
jo olvasom
#2 Janó 2007. 04. 25. szerda 17:29
Folytatást!!!
#1 Törté-Net 2007. 04. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?