A+ A-

Az év első kalandja

(a személyek, a helyszín teljesen fiktív, bármilyen hasonlóság a véletlen műve)
Újév reggele van. A banda egymás hegyén-hátán alszik még a rendetlen szobában, mikor felkelek. Körülnézek, de a látvány nem valami üdítő. Hú, mekkora buli volt itt még pár órával ezelőtt. Hány óra van egyáltalán? Reggel 10. Összesen 4 órát aludtam. Fergeteges buli volt! Olyan 10-15en voltunk. Volt számomra sok ismeretlen fiatal, akiknek a nevét a bemutatás után rögtön el is felejtettem. Hoppá, most veszem csak észre, hogy nincs rajtam a zoknim. Elindulok a felderítő körutamra, cél a zoknim megtalálása. Az asztalon megszámlálhatatlan mennyiségű üveg, melyekben anno felszabadító alkohol volt. Már nincs. Kicsit fáj a fejem is, és nyűgös vagyok. A földön pezsgősüvegdugók hevernek, morzsa mindenfelé. Egy konfettikupac alatt valaki szuszog és horkol. Misi az. Kicsit elmosolyodom, mikor a színes pöttyökkel díszített arcát megpillantom.
Az éjjel ő volt a legelevenebb és szerintem neki fog a legjobban fájni a feje a másnaposságtól, ha magához tér. Felfedezem a díványon a legjobb barátnőmet, Rékát és Attilát, a barátját, akik szerelmesen átkarolva egymást halkan szuszogva alszanak. Még egy-két számomra ismeretlen ember és igen, meglátom a zoknimat. Ott hever az ajtó mögött, de ez csak a pár balos része. Megállok és újra körül nézek, majd feladom. Nincs nekem erre most energiám. Egy életmentő zuhanyra és nagy mennyiségű infúzióba kötött kávéra van szükségem.
Ismerős vagyok a lakásban, hisz a legjobb barátnőm, Réka kuckója, ahol Attilával él már fél éve. Sokszor járok errefelé, mert közel van a főiskolához, ahova járok és mert tényleg nagyon jó barátok vagyunk. Rékát már szinte születésem óta ismerem, mert a szomszédunk volt és kisgyerekkorunkban sokat jártunk össze játszani. Együtt nőttünk fel, egy gimnáziumba jártunk, csak aztán elváltak útjaink egy kis időre. Egy fél éve kivettek Attilával egy lakást itt és azóta sokkal sűrűbben tudunk találkozni. Egy kis lakás, de kettőjüknek épp elég. Réka ízlésesen berendezte a fészket, nagyon otthonosra sikeredett, pedig a legelején nem sok reményt fűztünk hozzá. A szoba kijárata mellett van a fürdőszoba ajtaja. Kicsit megtorpanok előtte.
Vízcsobogást hallok. Ki lehet az? Réka, Attila alszanak, a többiek meg nem nagyon jártasak a lakásban. Fülemet az ajtóhoz nyomom kicsit, hátha hallok hangot vagy hangokat, de csak a zuhanyrózsából folyó víz kitartó csobogását hallom. Elég kíváncsi természet vagyok és egyszerűen nem hagy nyugodni, hogy ki lehet bent. Az ajtó előtt állok félpár zoknimban és gondolkodom: benyitni, vagy nem nyitni? Ez itt a kérdés. Végül győz a kíváncsiságom és benyitok egy kis résnyire, de a pára miatt nem látok semmit. Kicsit kinyitom jobban az ajtót és megpillantok az ajtóval szemben lévő mosógépen férfi ruhadarabokat. Ebből már kiderült, hogy az illető, aki épp helyettem élvezi a meleg zuhanyt, férfi. Húha, amikor eljut a tudatomig teljesen a tény, nyusziként elkezdem becsukni az ajtót, nehogy észre vegyen. De a szemem a zuhanyfüggöny szélén, ugyanis nem teljesen húzta be és belátok egy keskeny csíkon. Egy pillanatra ledermedem. Egy tökéletes férfi test kényezteti magát a meleg vízzel háttal nekem. Világosbarna hajáról csöpög a víz végig a kimunkált, enyhén napbarna háton, majd tovább siklik a formás fenéken, végül a combokon és a lábon lefolyva egyesül a többiekkel és hosszú útra indul a lefolyóban. Egész megborzongom a látványtól. Megkövülten bámulom a testet 1-2 percig, majd hirtelen felébredve osonok ki az ajtón. Halkan becsukom magam után. Ezek után még jobban érdekel, hogy ki ez a férfi.
Hogy gondolataimat eltereljem bemegyek a konyhába kávét főzni. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem csak nekem van szükségem rá. Elkezd folyni a fekete lé a kávéfőzőből, mikor az első álmos fejet meglátom a konyhaajtóban, amint vakarja a feje búbját. Az illetőben Attilát ismerem fel. Elég fáradt feje van, annyi szent. Rám néz, majd a kávéfőzőre és hirtelen, mintha felcsillanna a szeme. Kávé, ez az! Rámosolygok, bár az én fejem is hasonlóan nézhet ki.
- Jó reggelt! - mondom csöppet sem komolyan, hisz ennél volt már jobb reggelem is.
- Jobbat. - válaszolja Attila kicsit morcosan.
- Úgy látom nem vagy a toppon. Mindjárt kész a kávé.
- Ki van a fürdőben?
- Fogalmam sincs. - válaszolom az igazsághoz hűen.
Úgy látom ő is egy zuhanyzásra pályázott, de csalódhatott az ajtó előtt, mint én. A zuhanyt elzárják. Halk mocorgás hallatszik csak, majd kb. 15 perc múlva kinyílik a fürdőszoba ajtaja. Hallom a történteket, de nem törődök vele, inkább igyekszem minél előbb feltölteni magam kávéval, hátha attól élőszerűbben fogok kinézni. Egyszercsak megfordulok és az előbb még tusoló férfi test tulajdonosa áll velem szemben a konyha boltívnek támaszkodva. Megpróbálok nem zavarba jönni és nem elképzelni őt meztelenül, de nagyon nehéz. Haja világosbarna, szemei zölden világítanak, arca kicsit széles, de férfias.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.46 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 papi 2016. 01. 2. szombat 08:14
Nem rossz
#1 Törté-Net 2007. 04. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?