A+ A-

Párcsere

A barátnőmmel közel 3 éve vagyunk együtt, mindketten húszas éveinkben járunk. Régi jó kapcsolatunk van egy másik szintén hasonló korú párral, évek óta ismerjük egymást, Zolival és Noémivel is egy iskolába jártam, nagyon jó baráti kapcsolat alakult ki közöttünk. Egyszer Zolival való beszélgetés során valahogy a szexre terelődött a téma, és poén szinten a 4es szex gondolata is feljött, de csak érintőlegesen hisz mindketten megállapodtunk, hogy egyikünk párja sem menne bele ebbe...hát tévedtünk, ugyanis külön-külön említést tettünk otthon hogy "mi lenne ha...". Hát erre a válasz az volt, hogy ha a másik lány benne van akkor ő is, gondolván, hogy úgyis nem lesz a válasz...de ebben meg ők tévedtek ;).. ugyanis a megfelelő pillanatban előhozakodtunk már konkrét dologgal, hogy "mi ketten fiuk bennevagyunk, és a másik lány is, neked kell döntened" .. Hát nálam viszonylag könnyen ment a dolog, párom Ancsa belement, még Zoliéknál pár kört futni kellett, de végül ott is rábólintott Noémi a dologra.
Hétvégére beszéltük meg a dolgot, és innentől kezdve mi ketten fiuk egész héten szinte minden percben csak a hétvégére gondoltunk, mi lesz majd, hogy lesz majd stb., számoltuk vissza az órákat.
Aztán végre eljött a szombat este, mi mentünk át Zoliékhoz, természetesen egy-két üveg itallal, hogy a kezdeti gátlásainkat könnyebben levetkőzzük :. Megérkezésünk után, mint mindig máskor, szinte ugyanúgy viselkedtünk (sokszor töltöttük náluk az estéket), beszélgettünk, tévéztünk, iszogattunk, egy szót sem ejtettünk, hogy ez azért más este lesz.
Mikor azért már az elfogyasztott alkoholtól már csillogott szemünk Noémi törte meg a szokásos szombat estéket, hogy ők mennek először tusolni, addig mi együnk-igyunk, sietnek. Hamar végeztek a tusolással valóban, Noémi egy tangában és topban, még Zoli egy törölközőben jelent meg, mi pedig szintén a tusolóba vettük az irányt. Hamar megfürödtünk párommal, persze közben meg-meg kérdeztük egymást izgul e, és mindketten próbáltunk úgy tenni mintha nem. Befejeztük a zuhanyzást, és Zolihoz hasonlóan én is csak egy törölközőt csavartam magamra, még Ancsa egy tangában és egy kis újatlan felsőben állt készen.
Mikor bementünk a szobába, ők már az ágyon voltak, sejtelmes félhomályban. Zoli már meztelen volt, így én is megszabadultam törölközőmtől, és melléjük feküdtünk.
Noémi kicsit teltebb lány, nagyobb,de formás fenék, szép nagy cicik, párom vékonyabb lány, gyönyörű mellekkel.
Mindenki saját párjával kezdett el foglalkozni, csókolóztunk, kézzel simogattuk egymást, egyikünk sem tudta, mit kellene csinálni. Elég kínos, tanácstalan percek teltek így el, néha-néha átpislogtunk mi történik a másik oldalt, de lépni egyikünk sem mert, még nem egyszer lesz ami lesz alapon elhatároztam magam és kezemmel átkalandoztam Noémi testére, először hasát kezdtem el simogatni, majd feljebb a mellére tettem kezem, miközben saját párja másik mellét csókolta, de kezével már átnyúlt párom ekkor már megkeményedett mellére. Így simogattuk egymás párját miközben saját kedvesünket csókoltuk. Ekkor gondoltam ujjaimmal kedvesem punciját kezdem el simogatni, és egyben megtudni mennyire nedvesedett már be, de meglepetésemre már egy másik ujj járt Ancsám puncijában, Zoli ujjazta páromat. Erre természetesen Noémi puncijához tettem kezem, két ujjamat is könnyedén csúsztattam be, nedve folyt le kezemen. Ott ujjaztuk egymás barátnőjét, ekkor már kőkemény volt farkam, ezt megláthatta Noémi is, mert kezével kezdte el verni faszomat. Mivel Zoliék így nem nagyon kényelmesen fértek el az ágyon ők is váltottak, és Zoli kedvesemet kezdte el nyalni, a látvány nagyon izgató volt, hamar én is Noémi puncijához hajoltam, és szép lassan benyaltam neki, ekkor éreztem igazán mennyire nedves már, puncija íze átjárta a számat, ujjaim akadály nélkül csusszantak be miközben nyelvemmel csiklóját puszilgattam. Teljesen más izé volt, mint kedvesemé, és tágabb is mint Ancsám szűk puncija, de hát hamar feltaláltam magam azért;), ekkor mellettem hatalmas, ismerős nyögésre lettem figyelmes, felnéztem és Zoli már páromat dugta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 05. 5. hétfő 17:02
Jó volt, csak rövid.
#3 Bikmakkocska 2013. 01. 31. csütörtök 08:39
Tényleg jó a sztori.
#2 Pavlov 2007. 03. 7. szerda 17:24
Egész jó kis sztori, bár több mondatra és bekezdésre bontva frankóbb lett volna.
#1 Törté-Net 2007. 03. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?