A+ A-

Bori néni

Be vallom mindig is érdekelt a szex az idősebb, telt nőkkel. Bevallani persze nem mertem a barátaim előtt. Az ember középiskolában, ha ilyen vágyai vannak, mélyen magába rejti. Akkoriban 3-an voltunk barátok. János, Szilvi és Én. Jani egy normális irigylésre méltó mondhatni idillikus, számomra sokszor irigyelt családból jött. Szilvinek és nekem is elváltak a szüleink, de mi hárman jó barátok voltunk. Az osztálynak nem mi voltunk az esze, nem is voltunk annyira jó tanulók, de erre volt nekünk Szilvi. 3-unk közül ő volt az eminens az ész. Amiért ő sajnos a peremre szorult velünk együtt, az az ok az volt, hogy nem volt túl szép, és nagy túlsúllyal is küzdött. Ám mi kedveltük és szerettük és nem törődtünk ezekkel a dolgokkal, mi ismertük ők. Tudtuk, hogy egy jó melegszívű okos nyílt barátságos és kedves lány. Mindig is megmondta nekünk a véleményét, akár rólunk akár másról. Szabad szájú és szabadelvű is volt.
Egy hétvége volt és mi 3-an épp náluk voltunk, ittunk beszélgettünk röhögtünk, szóval a szokásos. Amolyan szeánsz volt ez nálunk. Minden hónap utolsó hétvégéjét nála töltöttük. Ilyenkor elmélkedtünk politizáltunk és próbáltuk megváltani a világot, gyakran a sörös illetve boros üvegeken keresztül. Ilyenkor gyakran bekapcsolódott közén, Szilvi anyukája, Bori néni. Bori néni egy felvilágosult szellemű nő volt, és akár csak a lányának neki is szabad szája volt, épp ezért vele mertünk olyan dolgokról beszélni, amikről a saját szüleinkkel nem. Ilyen téma volt például a szex is.
Épp a szokásos hó végi szeánszon voltunk és a nyári szalonnasütés végén a parázsló tűz fényénél Bori néni meg is tartotta nekünk a szexuális felvilágosítást. Legalábbis nekem meg Janinak. Szilvi már korábban kidőlt az italtól, így ő elment aludni. Nem egészen erre számítottunk, nem a szokásos száraz tananyag szerű, rózsaszín színű idealista tanmese volt, amit ilyenkor mindenki kapni szokott, nem. Szaftos szemléletes és igen részletes, és főleg realista előadást tartott nekünk, amire nem voltunk egészen felkészülve. Nem véletlen, hogy amikor befejezte, majd ránk nézett annyit mondott mosolyogva,
- Hogyha kicsit idősebbek lennétek, megmutatnám nektek ezt gyakorlatban is. - Mondanom se kell mindketten bele vörösödtünk, hiszen akkor vettük észre, hogy az előadás végére mindkettőnknek állt a cerkája, amit a gatyánk gyönyörűen meg is mutatott neki. Látszott rajta hogy tetszik neki, de nem sok időnk volt ezen agyalni, mert rögtön el is zavart minket aludni a vendégszobába. Később Jani bevallotta, hogy végig azon izgult, hogy le ne vegye a bugyiját, hogy aztán úgy szemléltesse nekünk a halottakat. Nem mertem bevallani, hogy én viszont épp ezért imádkoztam. Bori néni ugyanis az 40-es évei végén járt és akár csak a lánya ő is túlsúlyos volt. Lehet, hogy Bori néninek is volt valami köze a szexuális vágyaim alakulásához, hiszen sokszor mikor náluk voltunk rengetegszer ült úgy hogy jól láttam a bugyiját. 14 éves voltam mikor először láttam a bugyiját. Egy kamasznak kell ennél több? Miután lefeküdtünk aludni Jani hamar elaludt, de nekem nem jött álom a szememre. Csak arra tudtam gondolni, amit Bori néni mondott. Mi lett volna ha?
A bor sajnos megtette a hatását, így halkan kimentem WC-re. Ahogy ott álltam a fehér porcelán felett, a szemem a szennyes kosárra tévedt, aminek a tetején ott volt Bori néni levetett bugyija. Elgondolkodtam egy percre, megfogjam, beleszívjak, vagy inkább ne? Úgy döntöttem, hogy de igen, de csak egyszer. Megfogtam az óriási bugyit és az orromhoz emeltem, és mélyet szippantottam Bori néni illatából. Jól sejtettem, a bugyit vastagon átjárta az ő illata, de mint a heroinista úgy én se bírtam megállni, és újra beleszívtam. A farkam rögtön felállt, és én elkezdtem a bokszeremen keresztül gyúrni magam. Óriási erekcióm támadt, ilyet még az előtt nem is éreztem, igazi punci szag járta be az orrüregem. Ám ekkor nyílt az ajtó és belépett rajta Bori néni, és amint meglátott elakadt a levegője. Ott áll egy 15 éves fiú amint az egyik kezében az ő bugyiját tartja az arcába, a másikkal épp a farkát veri. Halálra rémültem el akartam futni, de becsukta az ajtót maga mögött. Nem tudtam hogy mit gondol vagy mit fog most tenni. Odajött velem szembe és leült a kád szélére. Rám nézett, végig mért, aztán lassan elvette a bugyit tőlem. Ő is megszagolta, ő is érezte, amit én. Rám nézett,
- Finom volt, tetszett? - kérdezte halkan mélyen a szemembe nézve. Bátortalanul bólintottam. Végig nézett rajtam, majd nagyot sóhajtott.
- Jaj te kis buta, most mit csináljak veled? - kérdezte tőlem. Nyitott terpeszben ült előttem bugyi és minden nélkül egy átlátszó köntösben, én pedig nem tudtam megállni, hogy egy pillanatra oda ne nézzek. Óriási csupasz pinát láttam, hatalmas kövér húsos ajkakkal. Megint felállt a szerszámom, amit ő is észre vett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.02 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Ulysses 2017. 03. 13. hétfő 17:05
Tök jó kis tinisztori. Pár idegesítő elütés meg szóismétlést észrevettem, de nem tragikus.
#11 norbert1969 2016. 07. 14. csütörtök 15:35
a vége szer
#10 papi 2016. 05. 22. vasárnap 18:57
Egész jó
#9 genius33 2016. 05. 22. vasárnap 15:34
Elég jó lett smile
#8 sunyilo 2016. 05. 20. péntek 21:36
Nem is rossz...
#7 listike 2016. 05. 20. péntek 16:59
Elmegy.
#6 veteran 2016. 05. 20. péntek 15:35
Ez is jó. 10 pont.
#5 zsolesz69 2016. 05. 20. péntek 09:32
jó,szuper,nálam 10
#4 vakon53 2016. 05. 20. péntek 09:21
Ez az írás csak 10 pontoslehet.
#3 feherfabia 2016. 05. 20. péntek 05:45
Tetszett!
#2 A57L 2016. 05. 20. péntek 05:33
Szuper történet,megérdemli a 10 pontot.
#1 Törté-Net 2016. 05. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?