A+ A-

Édes hármas 2. rész

Alex az oldalára fordult, felkönyökölt, rátette a kezét a hasamra majd lassan elkezdett simogatni.
Ati is felkönyökölt és az Alex kezét nézte, ahogy simogat.
Lassan elindult feljebb és már a mellemet simogatta, Ati mint akit megbabonáztak úgy bámulta a kezét, de nem mozdult, hogy esetleg megérintsen.
Amikor a mellbimbóim már teljesen megkeményedtek, összehúzódtak, nyitott tenyérrel még feljebb araszolt egészen addig, amíg az állkapcsomat fogta közre. Maga felé fordította az arcomat. A szemembe nézve hajolt egyre közelebb, amíg szinte érintette a számat.
Szinte!!
De nem ért hozzám!!
Szereti ezt csinálni!
Kivárja, hogy az utolsó millimétert én tegyem meg vagy mint délután, hozzám ér de nem mozdul, így nekem kell tennem valamit, ha élvezni akarom az érintését.
A nyakára tettem a kezemet és megpróbáltam közelebb húzni de nem engedte.
Résnyire nyitottam a számat és egy picit kidugtam a nyelvemet, csak annyira, hogy pont hozzáérjek. Éreztem, ahogy megfeszülnek az izmai az érintéstől. De nem mozdult. Erre elkezdtem a nyelvemmel finoman simogatni az ajkait. Felmordult és szinte beszívta a nyelvemet. Forró volt a szája és bársonyos. Szinte faltuk egymást.
Ekkor megéreztem, hogy az eddig passzívan figyelő Ati az Alex nyakán lévő kezemre teszi az övét. Kicsit érdes volt, de tűzforró mintha lázas lenne. Maga felé húzta a kezemet és egyszer csak megéreztem a forró leheletét az ujjaimon. Finoman súrolta az ajkaival az ujjaimat, majd kinyitotta teljesen a kezemet és a tenyeremre szorította a száját.
Eközben Alex felemelte a fejét, elengedte az arcomat és azt nézte mit csinál az Ati.
Ati is felnézett és egészen közelről láttam, ahogy szinte cinkosan egymás szemébe néznek.
Ati újra a szájához húzta a tenyeremet és elkezdte a nyelvével cirógatni. Éreztem forró, érdes kezének tapintását és a szintén forró de bársonyos nyelvét. Alex elmosolyodott, megfogta a másik kezemet és elkezdte az Atit utánozni.
Hihetetlen érzés volt...
Egy idő után éreztem, hogy Alex már a csuklómat csókolja, nyalogatja. Pár pillanat múlva a másik oldalról is jött ugyanaz a kényeztetés. Ezután szinte kínzó lassúsággal szinte teljesen egyszerre araszolgattak a vállam felé a karom belső oldalán a vékony érzékeny bőr minden milliméterét végig nyalogatva, csókolgatva.
Alex ismervén engem tudta, hogy szeretem a pici finom harapdálást, és természetesen nem hagyta ki ezt sem. Minden egyes kis harapására - bár nem okoztak fájdalmat - összerándultam. Nem kellett sok és az Ati is rájött, kileste mi az, ami ilyen hatással van rám, és azután két oldalról kaptam az érzékeimet borzoló édes - kéjes kínzást.
Amikor a vállamhoz értek kicsit szabadabban tudtam mozgatni a kezem így aztán rátettem mindkettejük csípőjére a kezem és elkezdtem őket simogatni. Az Alextől a már jól ismert morgást hallottam az Ati viszont sziszegett mintha nehezére esne levegőt venni.
Nocsak, ezek szerint mégsem teljesen egyformák - gondoltam magamban.
Eközben már a melleimen kalandoztak a szájukkal s a kezük pedig a hasamon, medencémen járt.
Forró ajkak a mellemen, forró kezek a testemen, és a kezeim alatt a meg - megrezzenő férfitestek. Fantasztikus érzés volt.
Éreztem, ahogy Alex csókokkal borítva a nyakamat a számhoz közelít.
Közben Ati a mellbimbómat a fogai közé vette és picit megszorította. Szinte felsikoltottam a kéjtől. A kezét a hasamról a mellemre csúsztatta majd az ujjai közé vette a másik mellbimbómat így az egyiket a fogaival a másikat az érdes ujjaival morzsolgatta.
Alex a számra tapadt szinte követelőzően, mohón csókolt.
Soha ilyet nem éreztem. Mintha az egész testem lángolt volna a vágytól. Szinte forrt a vérem.
Éreztem az Ati elengedi a szájával addig fogva tartott kőkeményre duzzadt bimbót, és a fejét az enyém mellé téve pár centiről nézi, ahogy Alex - el egymás száját csókoljuk, marjuk, harapjuk.
Alex ráadásul az Ati szemébe nézve folytatta mintegy fogva tartva a tekintetét. Majd egyre finomabbá vált és lassan elengedte a számat. Letette a fejét mellém, mintha csak invitálná az Atit, hogy folytassa Ő.
Nem kérette magát...
Fölém hajolt, és óvatosan kicsit tétovázva megközelítette a számat. Ez volt az első csók vele. Puhán érintett meg az ajkaival. Mintegy feltérképezve a számat körbesimogatott először az ajkaival, aztán pedig a nyelvével. Remegtem az élvezettől, az újdonság varázsától. Az Alex mellettünk hallhatóan kapkodta a levegőt. Úgy látszik a látvány legalább olyan izgató lehetett, mint az érzés.
Az Ati gyorsan tanul!
Ugyanis finoman megharapta az ajkamat, amire én önkéntelenül felnyögtem ezzel szabad utat engedve a nyelvének.
Alex megfogta a kezemet és a kőkemény farka köré szorította. Megrándult az egész teste, ahogy körbefogtam és picit megszorítottam a gyönyörű extraméretű szerszámot.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.42 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 cscsu50 2018. 01. 4. csütörtök 20:03
testvéri osztozkodás
#3 A57L 2013. 10. 12. szombat 04:11
Nagyon jó.
#2 begi045 2009. 05. 8. péntek 22:51
nagyon szerencsés vagy 10 pont
#1 Törté-Net 2007. 02. 10. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?