A+ A-

J4 2. rész

Amikor John ismét magához tért, már egy puritánul berendezett, egyszerű fehérre festett falú szobában volt. Legalább is a mennyezetről és szűkös, homályos látótere miatt első körben csak ennyit tudott kikövetkeztetni. Teste elgémberedett, ahogy tudata egyre tisztább lett jött csak rá, hogy egy orvosi szobában fekszik. A hely kísértetiesen emlékeztette valamire, de az ébredés óta egyre fokozódó kínzó fejfájása miatt nem ismerte fel a helyet. Megpróbált megmozdulni, de keze és lába is az orvosi ágyhoz volt rögzítve. Jobb felkarjának vénájában infúziós cső volt kötve, amibe az ágya melletti állványra akasztott tasakból folyadék csordogált. Kétségbeesetten próbált úrrá lenni egyre növekvő páni félelmén, de nem sok sikerrel. A sok éven át gyakorolt önkontroll ebben a kiélezett vészhelyzetben bizony cserbenhagyta. Magába roskadt, de a korábbi erőfeszítések sikertelensége, a kilátástalan helyzet ellenére nagy nehezen mégiscsak úrrá tudott lenni félelmén. Mintha a gyötrő fejfájás is egy kicsivel alábbhagyott volna - gondolta, de tisztuló tudata most egy újabb részletre hívta fel a figyelmét. Mellkasán apró tapadókorongok voltak, amelyek az ágya melletti berendezéshez vezettek. A csipogó hang egyenletesebb lett, ahogy arra gondolt, hogy kórházban van, és biztonságban is egyben. De a megkötözöttséget nem tudta mire vélni, de beletörődött a helyzetébe. Várnom kell - gondolta. Ha a berendezés egy nővérpulthoz küldi a jeleket, akkor az ébredés utáni pulzusváltozásra biztosan felfigyelt valaki. - Csak várnom kell, nyugi - mondogatta a belső hang. Szeme lassan körbepásztázta a szobát. Egy fém szemetes vödör, egy kis éjjeliszekrény, a sarokban egy fogas - mind- mind teljesen normális, orvosi betegszobákban megtalálható kellék. Ám agyát folyton valami nyugtalanító érzés járta át. A PLAFON... villant be végül a felismerés. Ugyanaz az anyag, ami a villában a padló anyaga volt. Az a különös, általa márványnak hitt anyag. Mégsem kórházban, hanem a villában van - agya villámgyorsan ráismert az eddig oly' ismerős helyszínre. Ugyanaz a szoba, amiben Chaterine - t először látta videón szerepelni, ugyanaz a berendezés, és ugyanaz a szituáció! És ugyanúgy, ahogy a filmen is, egy betegköpenyben az asztalon egy kikötözött és lényegében meztelenül fekvő ember. John szíve ismét szaporábban vert, a monitoron a pittyegések felgyorsultak.
Hamarosan nyílt az ajtó, és Julia lépett be. Legalább is John azt gondolta Julia az, de az esti party után már semmiben nem lehetett biztos.
- Mi történik velem, miért vagyok megkötözve? - érdeklődött John szárazságtól cserepes ajkakkal, szinte alig hallhatóan. A nővér vizet adott neki, de a kérdésre nem válaszolt. John érzékszervei félelemérzetet sugároztak agyának, de teste és leginkább agya úgy látszik ismét különös játékot játszott vele. Félelme ellenére nem tudta levenni szemét a csinos nővérkéről, és a szexi nővérruháról. Ismét erekciója lett, farka majd szétpattant, már ki tudja hányadszor a mai napon. Vagy lehet, hogy már nem is az esti party - n van?
- Mióta vagyok itt - kérdezte türelmetlenül, és miért vagyok megkötözve! - érdeklődött, és még maga is meglepődött, hogy az előzőekkel ellentétben most legalább részlegesen választ is kapott.
- Szombat este van, és a mai party még csak most kezdődik. - mosolygott a nővér.
- Party? - kérdezte John értetlenül.
- Igen édes, ez a Te estéd lesz. - hangzott a különös válasz.
A fehér kis ruhácska igen szemérmetlen volt, rövid kis szoknyarésze alól már tulajdonosának kis előrehajlása is azt jelentette, hogy könnyedén a falatnyi bugyijával szemezhet az ember. A fehér combfix, a nyakba akasztott sztetoszkóp és a fejen viselt kis spatula több volt, mint izgató. A kopogó léptek után nézve John egy igazán szexi tűsarkús nővérkét látott, aki halkan becsukta maga után az ajtót.
John nem értette, hogy lehet egymás utáni két estén is privát party-t tartani. És hogy - hogy ez az Ő estélye? Remény csillant a szemében, hátha hamarosan elengedik. Fejfájása ismét egyre kínzóbb lett, erekciója egy cseppet sem lankadt, és így merült mély álomba, amely azonban nem tartott olyan soká, mint képzelte.
Nem tudta pontosan hogy mennyit aludhatott, de erekciója semmit sem csökkent, a szobában körülnézve ismét megpillantotta a J4 csapat 3 nőtagját. Mindannyian ugyanabban az eszméletlenül szexi nővér ruhácskába voltak, de az ébredés után remélt eloldozás elmaradt. Még mindig az ágyhoz bilincselve, és csöpögő infúzióval feküdt az ágyon, azzal az eltéréssel, hogy most már teljesen meztelen volt. Alighanem a lányok vetkőztették le - gondolta. Logikáját mi sem támasztotta jobban alá, hogy ismét 3 lány esett neki hatalmas falloszának (John egyszerűen nem tudta megkülönböztetni őket), és mindannyian jól leszopták meredező farkát. Felváltva, finom puszikkal kényeztették makkját, majd igencsak élvezettel engedték a szájukba a hatalmas hímtagot, farka szinte örömtáncot járt a meleg puha szájak érintésétől.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.92 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia 2015. 10. 15. csütörtök 06:15
Nagyon gyenge!
#10 genius33 2013. 06. 8. szombat 10:12
Gyenge mint a téli harmat...
#9 Novák János 2007. 05. 25. péntek 06:53
PRIMITÍV !!!!!
#8 a szerző 2007. 02. 2. péntek 09:27
amugy közel 55 ezer karakterben csak ennyi hibát ejteni ... igazán JÓ helyesírásról tanúskodik ... :))))))

Üdv Lasziééé
#7 a szerző 2007. 02. 2. péntek 09:25
kis hálátlanok ... :) ... helyesírási hibák ... ha a word sem javította ki akkor mi a f*szt kezdjek vele? ... amugy meg mindneki rájött h mit akartam írni ... nem? :)

Sacco: a melltartót hagyd a barátnődön, de emeld ki belőle a kebleit, akkor a kosaras melltartó kb. úgy funkcionál, mint a mellemelős melltartók ... ha nem láttál még ilyet menj be egy fehérnemű boltba ... :) ...

Andreas: van ejakuláció és erekció is ... /az első amikor a férfi elélvez, és milliomossá tesz egy nőt :) ... a másik az h a f*rk*d feláll/ ... de lehet h összekevertem :)

és lehet h a spatula nem a kis fejfedő, akkor ne csak fikázz, hanem mond meg h mit kellett volna írnom helyette ... mert fikázni könnyű ... de ha majd a te történeted olvasom ... és nem tetszik akkor majd én is fikázódom ... jó? :)

amugy lehet h az "anya"-ikrek helyett klónozni kellett volna :)

a kritikákat építő jellegűnek szántam, a hibákért és elírásokért pedig BOCSESZ!!!
#6 Andreas 2007. 01. 16. kedd 21:43
A helyesírás borzalmas, aki meg nem ismeri az idegen szavak jelentését, az jobb, ha nem használja őket (Erekció - ejakuláció helyett)
#5 Sacco 2007. 01. 16. kedd 09:29
"butyija" helyesen: bugyija (ált. isk. 2. o.)
"a fején viselt kis spatula" igen érdekes lehetett, John mindenesetre szukcinilkolin helyett már a röhögéstől meghalt volna, mivel ritkán láthatott nőt kis keverőlapáttal, esetleg orvosi vizsgáló lapoccal a fején. Spatula (lat.)= 1.) kis keverő lapát; 2.)(orv.):vizsgáló lapoc
"kibuttyantak" helyesen: kibuggyantak
"A dekoltázsból előkerült szexi csipkemelltartókból kibuttyantak a feszes keblek, mintegy plussz funkciót adva a melltartónak, mellemelőként viselkedhettek." - szóval... mi, minek adott micsodát és mi viselkedett miként?
"telefon katylóját" helyesen: telefon kagylóját
#4 Cave 2007. 01. 15. hétfő 08:57
Miért herélték volna ki ? Természetes halálnak akarták beállítani.Túl sok volt az egypetéjű iker. a nagynéni már nem kellett volna.
#3 Hercules 2007. 01. 14. vasárnap 15:37
Tipikus feminista felfogás kiherélni az legegyszerűbb nem tök mind1 ha már meg hal. Legalább keveset szenvedett, "kiherélni" :( a nőknek meg levágni a mellüket az jobb lett volna :D az összesnek :))
#2 Erzsi 2007. 01. 14. vasárnap 12:01
Jó a történet, bár én kicsit másként írtam volna meg a végét, pl a férfit a lányok a halála előtt kiherélik
#1 Törté-Net 2007. 01. 14. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?