A+ A-

J4 1. rész

John mindig is különleges ember volt, már egész kis kora óta más dolgok vonzották, leginkább az elektronika, a számítógép. Alig volt 12, amikor első számítógépes visszaélését elkövette, 18 évesen betört egyetemi tanára, és egyben az igazgató - dr. Ken McRight - komputerébe, tettére persze azóta sem derült fény. Pedig ha McRight tudomást szerzett volna erről, akkor John sohasem végzi el az iskolát. John ugyanis megdöbbenve látta az igazgató komputerében lévő képeket és videókat, amelyeken enyhén szólva is bizarr szituációkban láthatta tanárát, annak feleségével és barátaival. Mielőtt bárki azt hinné, hogy John lesütötte volna tekintetét a felvételek láttán, nos téved. Az a nap John egész életét, szexuális szokásait, és beállítottságát befolyásolták. John, barátaival sok mindent kipróbált a szexben, igen még a férfiakat is. De ezek a homoszexuális élmények megmaradtak szárnypróbálgatásnak. John végül az "egészséges" társkapcsolat híve lett. Szexuális igényeinek kielégítettségét párjának, Susannak köszönhette, a nő ugyanis minden alkalommal próbált valami újat, extrát vinni kapcsolatukba, és az ágyba is. John azonban sosem mondta el Susannak, hogy az ágyban sosem rá, hanem Mr. McRight feleségére, Chaterine-re gondolt.
Annál jobban szerette Susant, semmint hogy ezzel bántani akarta volna a nőt. Susan nagyon hasonlított ugyanis Chaterine-re, John választása abszolút tudatos volt e téren. John azonban attól fogva, hogy látta Chaterine-t azon a felvételen alig tudott parancsolni testének. Később privát gyűjteményének exkluzív darabja lett ez a felvétel, amelyen Chaterine nővér ruhában kényeztette kuncsaftját. John kockáról kockára megnézte a filmet, és csak nagyon soká lett figyelmes egy apró részletre, egy piktogramra, amely a szobában található törülközőn látott, s végül ez vezette el őt imádott nőjéhez. A piktogram ugyanis New York egyik legelegánsabb negyedében álló magán villahotel logója volt. Chaterine-nek tehát saját kis piros lámpás ház üzemelt villájában, ahol ő volt a "madám". A férfi agya egyre csak a látott képeken járt, és az internet térhódításával ő is függő lett. Net, és szexlinkfüggő. Sorra kereste a nőről készült képeket, filmeket, de nem járt sikerrel. Ekkor döntött úgy, hogy mindenképpen a nő közelébe férkőzik valahogy. Tervének azonban nagyon sokáig nem találta a kulcsát, egészen addig, amíg privát karrierje fordulópontjához nem ért.
John ugyanis a kezdeti komputerfeltörési sikereket kihasználva egyre ismertebb lett a hacker-kraker világban, neve védjeggyé lett a piacon. A férfi nem ismert lehetetlent, nemegyszer bankok, törvényszéki számítógépes rendszerekbe is behatolt, nem volt munka, amit ne tudott volna elvégezni. Tényleg nem ismert lehetetlent, legalább is a munkában nem. Magánéletében azonban nem tudott Chaterine közelébe jutni.
John szakmai sikerei nem voltak visszhangtól mentesek, és korábbi titkos élete okozta vesztét. Egy napon ugyanis az FBI emberei lenyomozták őt, betörtek házába, és az éj leple alatt elhurcolták. 30 évesen, egy épület dohos alagsorában megkapta élete legkedvezőbb ajánlatát: "vagy nekünk dolgozik, vagy maga halott". Ekkor ismerkedett meg Julia-val, a fiatal szexi, 20-as éveinek elején járó ügynöknővel.
Julia lenyűgözte John-t, feszes formás teste lázba hozta a férfit. Julia szőke haja egyszerűen megbabonázta, akárhányszor csak a lányra gondolt megmerevedett. Fantáziáját lassan már nem Chatrine, hanem Julia töltötte ki. Szemét elvakította a nő szépsége, olyannyira, hogy észre sem vette a hasonlóságot álmai női között. Álmaiban ugyanis mindig kis vadócként képzelt Julia-t, aki örömmel vette gyönyörű ajkai közé a férfi hímtagját, amit készségesen nyelt el tövig, hogy a megkeményedő faszt később hatalmas mellei közé szorítva kényeztesse. John fantáziájában mindig két iker Julia-val szeretkezett, agyának megalomániája tette ezt vele. Gyengéden kezdték a szexet, a lány élvezettel kényeztette John szerszámát, míg a férfi a lány rugalmas puncijában merült el fürge kis nyelvével, miközben csiklóját és fenekét is izgatta.
John elképzeléseiben Julia imádta a popsiszexet - nem volt ez másképp a valóságban sem -, mindig a lehető legmélyebben mártotta farkát a lány hátsó bejáratban, egészen addig dugta a kezdetben szűk popót, míg bele nem élvezett a hátsó bejáratba. Julia is imádta a szex eme formáját, hatalmasat tudott élvezni a fenekét kényeztető rúd erekciójától. Imádta érezni, ahogy a hatalmas farkak fenekébe fúródnak, és ott egész addig kényeztetik őt, amíg nyüszítve el nem élvez. Azonban ennél is nagyobb élvezetet okozott magának azzal, amikor a fenekéből kifolyó meleg gecivel mellbimbóit kényeztette. Ekkor ugyanis rövid időn belül másodszor is elsöprő orgazmus rázta meg testét. A férfi egyre inkább fantázia világának rabja lett, s nem tudta a nőt gondolataiból kitörölni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.65 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2015. 10. 15. csütörtök 06:04
Közepes!
#5 genius33 2013. 06. 8. szombat 10:12
Hát egynek elmegy ez is.
#4 sihupapa 2008. 10. 1. szerda 00:11
ez igy nem családi
#3 Novák János 2007. 01. 13. szombat 10:50
Nem feltétlenül szükséges folytatni, volt és van jobb.
#2 Kiváncsi ember 2007. 01. 11. csütörtök 07:19
Remélem, hogy tényleg lesz folytatása és nem így ért véget ennek a perverz családnak a története. Jó kis szaffos történetet lehetne még ki hozni a családból.
#1 Törté-Net 2007. 01. 11. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?