A+ A-

Hihetetlen 3. rész

Nem telt el még három hét sem, a nagy orgia után, amikor a Péter felhívott. Holnap egy órakor várlak, mondta, és megadott egy helyet két sarokra a munkahelyemtől. Válaszolni sem tudtam, már kattant is a telefon. Őszintén, elöntött a vágy az emlékek hatására, és azt vettem észre, hogy teljesen benedvesedtem.
Másnap már egész délelőtt izgalomba voltam, alig tudtam a munkámra figyelni. Meleg volt, egy vékony nadrág volt rajtam, felül egy fehér csipkés blúz. Fél egykor már elindultam, nehogy valami tárgyalásra hívjanak. Ott álltam a megadott helyen. Már elmúlt negyedkettő is, és csalódást éreztem. Talán nem is jön?
Aztán egy nagy autó, de tényleg nagyon szép és nagy autó (nem ismerem a márkákat) állt meg, és a lehúzott ablakból a Péter szólt. Gyere! Hevesen dobogott a szívem, amikor odaléptem. Nyitni akartam az ajtót, de zárva volt. Kérdőn néztem Rá.
Hogy nézel ki? Sziszegte. Miért? Kérdeztem. Megmondtam, hogy ha velem találkozol, csak szoknya lehet rajtad bugyi nélkül! Mondta emeltebb hangon. Vedd le! -mondta. Itt? Kérdetem. Hagy szálljak be és ott leveszem, próbálkoztam. Nem mondom még egyszer. Vedd le! Engedelmeskedj! -volt a válasz.
Körülnéztem, nem volt üres az utca, de tudtam nincs választásom. Gyorsan lehúztam az zippzárat és kibújtam a nadrágból. Ott álltam kezembe a nadrág, egy szál csipke tangában. Be akartam szállni, de nem nyitotta ki. Add ide! Hallottam. Oda adtam. Most már beszállhatok? -esdekeltem. A bugyit is vedd le! Elvörösödtem, de már nem volt vissza út. Észrevettem, hogy néhányan megálltak, és figyelték az eseményt. Biztos azt gondolták, hogy strihhelek. Gyorsan kibújtam a tangából, és oda simultam az autóhoz, hogy a puncim takarva legyen. Add ide azt is! Benyújtottam, és már könyörögtem, hogy engedjen be. Oké. Mondta és lassan elindult. Meghűlt bennem a vér. Teljesen meztelen voltam alul. Olyan húsz méter után megállt, és hátra kiáltott: gyere már! Nem akarsz beszállni? Kénytelen voltam meztelenül szaladni. Végre beszállhattam.
Ezt az engedetlenségedért kaptad, amiért nem úgy öltöztél, ahogy elvárom, mondta, és elindult.
Dőlj hátra, és tedd föl a lábadat az ablakba. Nem mertem ellenkezni. Ott voltam meztelenül, és aki benézett láthatott. Hátrébb döntötte az üléstámlát, és előre tolta az ülést, így kiszolgáltatva, közszemlére téve feküdtem az első ülésen.
Így autóztunk vagy tíz percig. Nem szólt semmit, és én sem mertem megszólalni.
Aztán azt mondta: húzd föl a combod! Látni akarom a picsádat. Fölhúztam a combjaimat, és már előre rettegtem, mert nem borotváltam le úgy három hete. Jó nagy a bozont! Avval odanyúlt fél kézzel, és megrángatta a szőrömet. -Mi van kis qrvám? Fel vagy izgulva? Lucskos az a szőrös picsád. Faszra vágysz? Ma nem fogsz kapni. Ma nem baszlak meg. Ma megszopatlak. Ma gecit fogsz nyelni.- Hallottam.
Nyúlj bele a picsádba. Akarom látni, és hallani, ahogy élvezel. Folytatta.
Bekapcsolt valami andalító zenét, és gyorsított.
Lassan benyúltam a lábaim közé. Tényleg tocsogott a puncim. Bizsergés futott át rajtam. -Tényleg ez izgat föl? -gondoltam. -ez kell nekem?- Elkezdetem simogatni a csiklómat. Elengedtem magam. Becsuktam a szemem, és arra gondoltam. Arra. Arra ami utoljára történt velem. Lassan köröztem a csiklómon, másik kezemmel belenyúltam a kelyhembe. ( aaaaaahhhhhh most is felizgultam. muszáj muszáj élveznem )
Szóval. (hatalmas orgazmusom vol, most itt ülök egy szál bugyiba, lihegek, úgy folytatom) addig simogattam magam, amíg egyre gyorsabban vettem a levegőt, dobáltam a csípőmet, elkezdtem sikítani, és és és spricelt a puncim. Spricceltem előre az ablakra Óriási orgazmus után elernyedve feküdtem az ülésen.
Jó voltál! Jó voltál kis qrva! Hallottam a távolból, mert még az orgazmus utáni elernyedt állapotban voltam, válaszolni sem tudtam. Arra nyitottam ki a szemem, hogy langyos szellő simogatja a testem. Kinyitottam a szemem, és megdermedtem.
A Péter lenyitotta a kocsi tetejét, és éppen egy busz mellet haladtunk, ahonnan kíváncsi szemek meredtek a szétterült meztelen testemre. Fölsikítottam, és próbáltam eltakarni magam, de nem volt mivel csak a kezeimmel. Fölülni nem tudtam, mert annyira hátra döntötte az ülést.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.34 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 02. 13. szombat 08:05
Lessz folytatás?
#4 csabika69 2008. 01. 29. kedd 10:20
Remélem lesz folytatása is...Nagyszerű a történeted.
Nálam 10
#3 onewj 2007. 07. 27. péntek 19:26
Van folytatása?
#2 Ati 2007. 04. 12. csütörtök 00:24
Hol a folytatás?
#1 Törté-Net 2006. 12. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?