A+ A-

Hihetetlen 1. rész

Bevezetőben magamról, hogy 38 éves nő vagyok. 26 éve élek házasságban. Fiaim már nagyok, férjemmel, úgy ahogy ennyi év után megvagyunk. Azért írtam magamról, mert ami három éve megtörtént velem, még ma is hihetetlen.
Egy kereskedelmi cégnél dolgozom, mint felső vezető coordinátor. Munkám során sokat kell utaznom. Néha egy, néha több napra.
Nem mondom nem fordult elő velem, hogy flörtöltem, és az is előfordult, hogy szexuális kalandba is keveredtem, de azok többnyire normál sexről szóltak.
Előfordult, amikor nehezen tudtam eldönteni melyik hódolómnak engedjek, és még az is megfordult a felembe, hogy vajon kettővel egyszerre milyen lehet, de eddig ilyesmi nem esett meg velem. Eddig!
Történt úgy három éve, hogy egyik délalföldi vállalatnál kellett egy tárgyaláson részt vennem. Vonattal utaztam le, mert tudtam, hogy nem kerülhetem ki a kínálhatásokat, és biztos elfogyasztok néhány pohárral, és úgy terveztem, hogy az esti gyorssal jövök vissza, és akkor 11 órára haza érek.
Ember tervez, aztán másképpen történtek a dolgok. Lekéstem az esti gyorsot. Marasztaltak volna, hogy aludjak ott, de nekem másnap délben Budapesten kellett lennem, ezért aztán az éjjeli személyvonatot kellett válasszam.
Hazatelefonáltam, hogy csak éjjel kettő felé érek haza.
A lényeg felültem a vonatra, első osztályra váltottam jegyet, és felkészültem egy lassú döcögésre. Szerencsére egy fülkés kocsi volt. Ahogy végigmentem, az egyik fülkében egy fiatal pár csókolózott, a másikban egy apáca ült, végül a középtájon egy üres fülkébe foglaltam helyet. Behúztam a függönyöket, és gondoltam alszom egyet, és akkor gyorsabban telik az idő. Amúgy is fejbevágott az unicum, amit ittam. Csendes este volt, a vonat jól be volt fűtve, föltettem a kabátomat és a táskámat, elhelyezkedtem az ablak mellett, és átgondoltam az eltelt nap eseményeit. Gábor a másik területi képviselő nagyon marasztalt, és udvarolt. Nem is lett volna ellenemre, ha másnap nem kellett volna tárgyalásra mennem.
Ahogy így ábrándoztam nagy hangzavarra riadtam. Egy társaság szállt föl. Benéztek az én fülkémbe is, de aztán továbbmentek, és egy távolabbi fülkébe ültek le. Örültem, hogy egyedül maradtam. Lassan elindult a vonat, én pedig távolról hallottam a társaság hangoskodását, elbóbiskoltam.
Arra riadtam, hogy nyílik a fülke ajtó, és betódul rajta a hangoskodó társaság. Négy fiú, úgy 20-28 évesek. "Van itt szabad hely?" és már le is huppantak. Velem szembe egy olyan 30-asnak saccoltam férfi. Mellé egy fiatalabb. Mellém, pedig két inkább 20 éves fiú. Nagyhangon mesélték egymásnak kalandjaikat, közbe rám pislogtak. Megvallom féltem. Amikor már vagy fél órát hallgattam a vadabbnál vadabb történeteket, meg a közbe rám tett megjegyzéseket, gondoltam átköltözöm egy másik fülkébe. Fölálltam, hogy levegyem a csomagomat.
Ahogy fölnyújtózkodtam, egyszer csak érzem, hogy hátulról a szoknyámat felhúzva átölel egy erős kéz, és hátrahúzott az ölébe. "Csak nem akarsz itt hagyni minket?" Tiltakozva próbáltam fölállni, de szorosan tartott, és a mellemet fogta a másik kezével. Vergődtem, de nem volt menekvésem. Egyre jobban szorított - nagyon erős keze volt - egyik keze a bugyimon keresztül masszírozott a másikkal a mellemet markolászta. Közbe a többieknek mondta "nézzétek ,hogy kapálódzik!, pedig még nem is csináltunk vele semmit" a többiek röhögtek. " Jani vedd már le róla azt a rohadt bugyit" szólt az egyiknek. A következő pillanatban már tépték is le rólam. " Nézd már milyen frankó sima a pinája" mondta valamelyik. Tényleg előző héten gyantázott le a kozmetikusom. " Na Tibike nyalj már be neki! Hátha nem kapálódzik annyira" Amelyik hátulról fogott kissé fölemelte a fenekemet, és valamelyik elkezdett nyalni. Hiába tiltakoztam volna, semmi esélyem nem volt. Közbe a másik a mellemet masszírozta tovább.
Lassan lekerült rólam a blúz is a melltartó is. Éreztem, hogy keményedik a szerszáma, amelyiknek az ölébe ültem. Már nem is tudom, hányan foglalkoztak velem. Az egyik nyalt, mások a melleimet dögönyözték, közben pedig kommentálták. Nézd milyen nedves már a pinája, mindjárt elévez! És a mellei? Nézd ezeket a dudákat! Megmondom őszintén a különös helyzet ellenére, kezdtem beindulni. Lassan azt éreztem, hogy tör rám az orgazmus. Ezt meg is érezték, és ekkor valamelyik másik irgalmatlanul kezdett nyalni, és nem tudtam, hogy ő, vagy valamelyik másik mélyen a puncimba nyúlt. Szégyen ide szégyen oda hatalmas rángások közepette elveztem. Hangosan szedtem a levegőt, a testem megadta magát. Éreztem, hogy a szorítás is gyengül, de már nem akartam menekülni. Persze azok hangosan röhögtek " nézzétek mennyire hiányozhat ennek a fasz!"
Teljesen elernyedtem. Már nem kellett tartani, lehanyatlottam az ülésre. Több sem kellett a fiúknak. Szétnyitottak két ülést, és ráfektettek. Amelyik -később tudtam meg a nevét Gábor- először elkapott, fölém térdelt, és félig merev szerszámát beletömte a számba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.58 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2015. 01. 26. hétfő 09:31
Undorító. A második részt már el sem fogom olvasni.
#9 A57L 2013. 11. 24. vasárnap 04:34
Egész jó.
#8 genius33 2013. 01. 4. péntek 08:30
Nemrossz smile
#7 D 2006. 12. 14. csütörtök 14:52
hüm...

"...Szégyen ide szégyen oda hatalmas rángások közepette elveztem... ...Keményen járatta bennem a rúdját, megérezte, hogy megint nedvesedni kezdtem,..."

a közben eltelt kb. 1,5 percben meg kiszáradt? vagy mi van?????
#6 Sash 2004. 10. 12. kedd 08:56
ne semmi, megerőszkolnak valakit aztán még megzsarolják és amilyen hülye bele is megy. Ha eddig nem szedett össze valamit, a hajléktlanoktól talán sikerül. Gyenge sztori
#5 Sash 2004. 10. 12. kedd 08:56
ne semmi, megerőszkolnak valakit aztán még megzsarolják és amilyen hülye bele is megy. Ha eddig nem szedett össze valamit, a hajléktlanoktól talán sikerül.
#4 anon 2004. 10. 12. kedd 07:04
ÁÁÁÁÁÁÁ! Ez nem lehet cigány, mert nem tudom elképzelni, hogy abból a fajtából sokan lennének felsővezetők! Igaz, lehet kifeküdte, hisz a történetben is azt teszi, egy kis ribancot játszik:)))))))
#3 anyád 2004. 10. 11. hétfő 18:02
Biztos cigány. Azok szoktak ilyen korán házasodni.
#2 tiborg 2004. 10. 11. hétfő 16:45
12 évesen mentél férjhez?? Tényleg hihetetlen...
#1 Törté-Net 2004. 10. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?