Az osztálytárs 1. rész

Szavazás átlaga: 6.7 pont (37 szavazat)
Megjelenés: 2006. december 9.
Hossz: 8 098 karakter
Elolvasva: 2 852 alkalommal
Összeszedtem a bátorságom, és megpróbálok még egy történetecskét összehozni, remélem ezt is "élvezetesnek" találjátok majd! :)
Az egész gimiben történt, mégpedig negyedikben. A suliban a nyelvórákra nem osztályszinten osztottak be minket, hanem egy-egy csoportba mind3 osztályból kerültek be emberek. Ez azért is jó volt, mert az évfolyam összetartóbb lett, és jobban megismerhettük egymást. Így figyeltem fel az előttem ülő évfolyamtársamra, Dávidra. A legfurcsább a dologban az, hogy úgy varázsolt el teljesen, hogy szinte csak a hátát láttam egész órán. Nah, de milyen hát volt az!!! Gyönyörű, izmos, széles válla volt, igazi deltás, de nem úgy, mint egy kigyúrt machó, nem felfújt izmai voltak, hanem egyszerűen ennyire szerencsés alkata. Suli elején atlétaszerű felsőt hordott, ami szabadon hagyták karjait. Kosarazott, és ez látszott is rajta. Teljesen kikészültem a látványától! De a hűvösebb idő érkeztével sem lett jobb a helyzet, mert a kedvence egy laza, kötött pulcsi volt, ami valami fantasztikusan adta ki az alakját, és az, hogy nem láthatom kidolgozott, gyönyörű karjait, csak jobban beindította a fantáziámat. Ilyenkor a figyelmem a nyakára terelődött.

Annyira kívántam, hogy egyszer végigcsókolgathassam, kiszívhassam azt a szép ívű nyakat. Megfigyeltem, hogy amikor gondolkozik az ujja hegyét a nyakához emeli, és ott néha végig is simítja. Ezek a mozdulatok teljesen felizgattak, nem tudtam rendesen figyelni, csak arra gondoltam, hogy bárcsak én simogathatnám őt! Mikor szóban felelt, és felállt előttem, azt sem tudtam, hová nézzek, hogy ne folyamatosan kívánatos, kicsi fenekét bámuljam. Nagyon féltem attól, hogy észreveszi valaki azt, hogy szó szerint bámulom őt. Persze Ő volt a lányok kedvence, és az ő kedvencei meg a lányok voltak. Talán pont ez a reménytelenség erősítette meg az érzéseimet. Még fiatal voltam, és bizonytalan, így viszont "biztonságos" távolból csodálhattam Őt anélkül, hogy egy szintén bizonytalan, viszont veszélyes kapcsolatot vállaltam volna egy velem "hasonló érdeklődési körű" sráccal. És én kitartóan csodáltam Őt.

Különösebben nem volt helyes, mégis volt valami tűz a mélybarna szemében, ami lángra lobbantott minden női (és férfi! ) szívet. Este is csak Róla álmodoztam, és igaz, hogy az alkata fogott meg, mégis elsősorban a csókja után vágyakoztam. Bármit megtettem volna azért, hogy legalább egyszer, csak egyetlen egyszer megcsókolhassam. (Na jó, ha kívánhattam volna egyet, nem csak egy csókot kértem volna... )
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.7 pont (37 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. június 12. 08:16
#5
Csak a pontok miatt nyitok meg ilyen témát.
1
B
Barkas
2019. március 27. 19:34
#4
Kéne folytatás.
1
a
A57L
2014. november 27. 06:01
#3
Egynek elmegy.
1
T
TheRooli
2011. november 14. 19:17
#2
folytatás?
1
T
Törté-Net
2006. december 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1