A+ A-

Szex hármasban 1. rész

Barátomnak minden vágya, hogy egyszer átélhesse milyen lehet hármasban. Öszintén megvalva én is gyakran álmodtam már erröl, de megvalósitásig soha nem jutattom.
Egy nap Bálint érdekes ötlettel állt elő. Mi lenne ha a következő találkozonkra a barátja is vele jönne. Belementem a játékba, mint eddig mindenbe amit élénk fantáziája kitalált.
Felkorbácsoló már a gondolata is, hogy egyszerre két pasival kefélek. Huuhhh, szinte megborzongok a kéjtől!
Elképzelem, ahogy csókolózunk. Először Bálintot csókolom, aztán a másik pasival forrunk egybe . Ekkor még mindannyian ruhában vagyunk, de a csókok közben a kezek nem pihennek, és míg ők ketten vetköztetnek engem, én hol egyikükröl, hol a másikukról fejtekl le egy egy ruhadarabot. Nem kell hozzá sok idő, hogy mindhárman majdnem mesztelenüll álljunk. Elölről és hátulról egyaránt csókokkal, simogatásokkal kényeztetitek a testemet, egyetlen millimétert sem felejtve ki. És ahogy közrefognak a testemen érzem, ahogy farkuk egyre türelmetlenebbül várja, hogy megérintsem őket. Egyszerre nyúlok bele mindkettőtök nadrágjába, és finoman végig simítom a keményedő faszokat, majd megfogom, és kicsit megszorítom őket. Ők a nyakamat, vállaimat, melleimet csókolgatjátok, amit a testem hálásan fogad. Óvatosan kihúzom a kezeimet a nacikból, és lassan lefelé ereszkedve lehúzom Bálintrol a boxert. Ágaskodó farkát csodálom, s már alig várom, hogy érezhessem magamban. Közben a másik pasirol is lesegítem az alsót, és közéjük térdelve gyönyörködve nézem a két hatalmas farkat, ami hamarosan betölt majd. Felváltva kezdem izgatni büszkeségeiket, kinyújtott nyelvvel kapok utánuk, de még nem nyalom meg.
Érzik meleg leheletemet, amely bársonyos borzongással tölti el mindkettőjüket.. Olyan közel állnak hozzám és egymáshoz, hogy a fejem fordításával elérhetem mindkét, a kezeimben nyugvó faszt.
Őrülten kívánják, hogy végre szopni kezdjem a farkaikat. Persze én sem tudok ellenállni a csábításnak, és felváltva szopom, szívom közben a kezeim egyfolytában járnak, hol a rudakat, hogy a golyóikat masszírozom. Időnként elkalandozok a popó nyílások felé is, ami csak tovább hevíti őket. Élvezettel nézik, ahogy szorgosan munkálkodom, és kéjesen sóhajtoztok közben. Egyre gyorsabb tempóval próbálom fokozni az izgalmukat, és már alig várom, hogy a forró geci borítsa el a számat, a testemet. Lassan közeledni érzem a János kilövellését, ezért még gyorsabban szopom a farkát. Közben Bálint farkát se hagyom pihenni, és érzem, hogy már nálais közeleg a vég. Ekkor kedvesemhez fordulok és teljes odaadással szopom, szívom a faszát. És eljön a várva várt pillanat, mélysóhajokkal kísérve egyszerre élveznek el, a geci csak úgy fröcsög, és én megpróbálok mindkettőtökéből elkapni egy-egy adagot, hogy aztán a számban összekeveredve nyelhessem le. Az ondó csurog az ajkamról, a nyakamon át egészen a melleimig.
Fényesen csillog a bőrömön, ahogy szétmaszatolják rajtam. Mindeközben a pinámban gyülemleni kezdenek a nedvek, s immáron kezdetét veszi a kényeztetésem. A földre fektettek, lábaimat széttárjátok, és Bálint elkezdi lassú nyelvcsapásokkal izgatni a puncimat. Hosszan belenyal, végig a popónyílástól egészen a csiklómig.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.8 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 cscsu50 2018. 03. 12. hétfő 22:47
rendes hármas
#4 Almoska5 2017. 10. 1. vasárnap 20:25
Úgy indul a történet, hogy "Elképzelem ahogy" tehát csak gondolat. A vége már mint megtörtént esemény fejeződik be. Ilyen lesz a folytatás is?
#3 A57L 2014. 01. 15. szerda 06:24
Nem rossz.
#2 Pavlov 2006. 11. 21. kedd 10:46
Túl rövid, kidolgozatlan, rögtön a szopással kezdődik....
#1 Törté-Net 2006. 11. 20. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?