A+ A-

Szex hármasban 2. rész

Tudom hogy Bálint régi álma válna valora, ha egyszerer 2 nö kényeztetné. Rábeszélem Évát, hogy lepjük meg kedvesem :-)
Egy hangulatos hálószoba lészen a helyszín, ahol valóra váltjuk legtitkosabb vágyainkat. Összesimulva állunk, még mindhárman ruhában, és közben érzéki csókokat váltunk. Először csak apró, egymást puhatolódzó csókok ezek, még köztünk is, pedig mi már jól ismerjük egymás érzéki pontjait. Aztán mind hosszabb, mélyebb csókokat váltasz hol velem, hol Évával. Észreveszed, hogy iylenkor kicsit irigykedve nézlek, ezért egyik csóknál magadhoz vonsz, és átadod a lány száját nekem. Érzékien csókolózunk, szinte felforrósodik a levegő körülöttünk. Közben a fülembe súgod, hogy szeretnéd nézni, ahogy kinyaljuk és elélveztetjük egymást.
Odafordulok hozzád, egy leheletnyi csókot nyomok a szádra, és huncutul rád mosolygok. Ebből már tudod, hogy kívánságod meghallgattatott. Mielőtt még mi lányok élvezni kezdjük egymást, szépen levetkőztetünk téged, hogy amíg minket nézel kezelésbe vehesd a farkadat. Ezután egymást kezdjük vetkőztetni Évával. Szép sorjában hullnak alá a ruhadarabok, míg már csak a bugyi és a melltartó van rajtunk. Te egy fotelban ülve figyelsz bennünket, és érzed, hogy a látvány nem hagy hidegen. Kibújtatom a lány melleit a melltartóból és megnyalom először az egyik, majd a másik mellbimbóját. Az ágyra fektetem és finoman simogatva, nyalva és szívogatva keményre izgatom a bimbóit. Ezután lassan haladva testének minden porcikáját végig puszilom, míg nem elérek a bugyijáig, ami már kezd átnedvesedni. A lábai közé nyúlok és még a bugyin keresztül végig simítom a punciját. Érzem, ahogy összerándul egy pillanatra, mikor hozzáérek. Ezután lehúzom róla a már nedvektől illatos bugyit és odadobom neked. Hálás pillantást küldesz felém és beleszagolsz a mennyei illatba.
A Éva combjai közé hajolok és szemügyre veszem a pináját. Szép, formás jószág, és már csillog a puncilétől. A nagyajkai duzzadtak, és szinte rózsasziromként nyílnak széjjel, mikor az első nyelvcsapás végig cirógatja őket. Hosszú, lassú nyalásban részesítem a kéjtől felhevült pináját, s közben ujjal megdugom a lyukát. A csiklója is kezd keményedni, mire figyelmemet rá irányítom. Egyre gyorsabb nyelvcsapásokkal izgatom a puncija minden szegletét, hogy a közelgő orgazmus a mennyekbe röpítse a lányt. Nem sokáig várat magára a gyönyör, érzem ahogy a lány teste megfeszül és apró sóhajok közepette elélvez. Csak úgy bugyog ki belőle az a finom nedű, amit élvezettel hörpintek fel, hogy aztán a szájához hajolva átadhassak belőle neki is egy cseppet. Csókban forr össze a szánk, és ő mohón nyalogatja a saját nedveit rólam. Ezután ő kezd el engem cirógatni, simogatni, csókolgatni. Lassan lefejti rólam először a melltartót, majd a bugyit is, ami persze szintén lucsog a nedvektől. A lány feléd fordul és látja a tekinteteden, hogy magadnak követeled az én bugyimat is, így hát az is nálad végzi be. Mindeközben te sem tétlenkedsz, a farkad a kezedben, és lassan játszadozol vele. A testemet csókokkal borítja be a lány, s a mellbimbóim egyre jobban ágaskodnak, hogy szinte már fáj, ahogy egyre keményebbé válnak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.87 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 cscsu50 2018. 03. 12. hétfő 22:49
rendes asszony
#4 Almoska5 2017. 10. 1. vasárnap 21:30
Nem élethű! Valaki elmeséli egy pornó film eseményeit. Nem érződik benne
az "igazi" átélés! Csak kis mese, vagy fantázia....
#3 A57L 2014. 01. 15. szerda 06:24
Egész jó.
#2 Pavlov 2006. 11. 27. hétfő 18:28
Olyan kiszámítható. Mint egy private-os pornó. Kis fantázia kéne bele!
#1 Törté-Net 2006. 11. 26. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?