A programozó 1. rész

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 5.55 pont (22 szavazat)
Megjelenés: 2006. október 6.
Hossz: 17 440 karakter
Elolvasva: 1 784 alkalommal
Ez a történet kb 1, 5 évvel ezelott történt. Programozóként dolgoztam egy budapesti informatikai cégnél. Nem volt nagy a cég, volt egy ügyvezeto igazgató, o 25 éves körüli lehetett, magas, barna szemu, fekete hajú, elegáns megjelenésu férfi volt. Igaz, nekem nem nagyon tetszett, különben is a lányokat szerette, de néha akaratlanul is elfantáziálgattam róla munka közben! És nem helyett!! :)
Köszönettel tartozom neki, amiért felvett a céghez, bár nem volt diplomám (csak egy felsofokú programozói bizonyítványom), de ot ez hál istennek nem érdekelte.

Aztán voltam én, mint programozó, 20 éves, volt még két idosebb, 30 év körüli NO(! ), mint programozó, és két fiatal férfi, ok voltak a programtervezok. Az egyik 26 éves volt, magas, világosbarna hajú, jólöltözött, o általában csak a 2 novel foglalkozott, én a másik programtervezo "alá" voltam beosztva. O, Sanyi, 24 éves volt, fekete hajú, kék szemu srác. Jól elvoltam a munkámmal, napközben nem zavart senki, reggel megtudtam, hogy mi lesz a meló, vagy az elozo napi melót folytattam vagy konzultáltam a programtervezommel, ha valamit nem értettem. Néha direkt nem értettem valamit, csak azért, hogy beszélhessek vele. :)

Aztán késobb róla is megtudtam, hogy a noket kedveli, akkor már nem nyomultam annyira, viszont néha sajnáltam, mert általában nekem mesélte el a csaj-ügyeit meg a szakításuk legapróbb részleteit. Aztán mindig kérdezte, hogy én mit tennék az o helyébe, aztán mindig kitaláltam valami hihetot. Nemhogy nem
érdekeltek a nok, egyszeruen nem léteztek számomra, persze azért kedves voltam velük mindig, nehogy valami számítógépagyú bunkónak tartsanak. És elég jóképu is voltam ahhoz, hogy rendesen vonzzam oket sajnos. Persze csak a legrondábbakat vonzottam, de azért elofordult egy-két kivétel is. Fiú-ügyem se sok volt, mindössze egy. Igazából nem szerettem azt a srácot, Petit, akivel "jártam" csak simán tetszett és jó volt vele lenni, meg aztán barátnoje is volt és a fiúk is érdekelték. Sima haverok voltunk, de néha azért kicsit több volt köztünk, mint haverság. 19 éves volt, egyetemista, szoke hajú, kék szemu, magas, vékony, és irtó rendes.
Hál istennek nem volt szexorült típus, anált is csak egyszer próbáltuk ki, de az is elég volt a részemrol, maradtunk az orálnál, amit mindketten nagyon élveztünk :))
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.55 pont (22 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. május 22. 19:56
#3
Jó hogy nincs kettő.
1
genius33
2013. március 23. 09:46
#2
Egész jó 🙂
1
T
Törté-Net
2006. október 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1