A+ A-

Ő

Sziasztok! Olvasgattam itt a történeteket, amik mellesleg nagyon tetszettek.. és kedvet kaptam, hogy én is megosszak veletek valami hasonlót! Írásom valószínűleg nem lesz nagyon kiforrt, de igyekezni fogok!
Nem is olyan rég történt, hogy a neten egy hét után randit beszéltem meg egy lánnyal a fővárosban. Láttam képet róla és elgondolkoztam akarom e a találkozást, mert arcra nem varázsolt el első látásra, de ne hogy azt higgyétek, h csúnya volt... Szőke hullámos haj, zöld szem, vékony testalkat. Úgyhogy kifogásom ellene, nem volt.
Egy pénteki napra beszéltük meg a találkát... felvonatoztam, és ő már izgatottan várt, többször hívott, mikor érkezem, vagy hogy nem szöktem e meg... az út során nem voltam izgatott, de mikor a vonat már majdnem beért, elkapott a heves szívdobogás, hogy mi lesz, mit fogok mondani, hova megyek és mi lesz az elő benyomásom róla. Megérkeztem, az első pillanatban kiszúrtam. Élére vasalt szövetnadrág és fehér fölső volt rajta. Először hozzámentünk. Nem tudom miért, talán kedvessége miatt elszállt minden félelmem és egyből közvetlenül viselkedtem vele. Átkaroltam és a vállára raktam a fejem, már a metróban is. Elvarázsolt, hogy mennyire figyel rám, törődik velem. Nála lepakoltam a cuccom, és mondta elvisz valahova. Az út közben sokat beszélgettünk, érdeklődve figyelte minden szavam. Én néha még kicsit lányos zavaromban voltam, de határozottsága oldotta bennem a feszültséget. Odaértünk a citadellára, felültem a falára és csak néztem a gyönyörű kilátást, beszélgettünk, közben néha félve hozzámért, ami nekem nagyon tetszett. Rosszra fordult az idő, ezért hazaindultunk, előtte egy bevásárlóközpontban megkajáltunk.
Leültünk a nagy franciaágyra beszélgetni... zenét hallgattunk és gyertyát gyújtott... nem ért hozzám, nem siettetett csak hallgatott és figyelt rám. Később megbontottunk egy üveg bort, vodkát iszogattunk és zenéket mutattam neki. Akkor már közelebb hajoltam hozzá, a fejem a vállára tettem, hallgattuk a zenét és csacsogtunk... Ő egyszer csak megemelkedett én felnéztem rá, a szánk összeért, de nem csókolt meg csak megigazította a feje alatt lévő párnát. Nagyon tetszett, hogy így finoman tesztel és próbálkozik, hogy mit tehet, mit engedek és mit nem. Óvatosan megfogta a kezem, majd simogatni kezdett. Jól esett, ahogy hozzámért. Egyszer csak kiment a szobából, én meg tréfából eldugtam valamit. Kértem, hogy keresse meg. Járkált a szobában, nézelődött és észrevette (kis segítséggel), hogy mi tűnt el.
Ott állt az ágy mellett. Én feküdtem, nem tudom, hogy hogyan is történt pontosan, de csak arra emlékszem, hogy felém hajol és megcsókol. Kellemes érzés töltött el, majd szorosan magamhoz öleltem. Tovább csókolóztunk, mire kért, hogy menjek fürdeni, de egyszerűen nem tudtam elengedni... csak csókoltam.. érzetem, hogy alig bírja már, és nagyon vágyik rám... Simogattunk egymást, csókoltam a nyakát, amitől megmerevedett a teste, a száját harapdáltam és felfedezően simogattam...
Így ment ez jó pár órán keresztül, mire arra eszméltünk, hogy kivirradt. Nagy nehezen rászántam magam, hogy elmegyek fürdeni, de a zuhany alatt már alig tudtam mozogni, olyan izgatott voltam, teljesen vérbő lettem... alig hittem el, hogy csókjai és lágy érintése ilyen hatással van rám. Elkészültem, benn a szobában meg az ágy.. ő is megfürdött... Rajtam póló és rövidnaci volt, rajta meg egy póló és legnagyobb meglepestésemre semmi más... mellémbújt, megcsókolt és közölte, jó éjt... tudtam, hogy lesz folytatás, de belementem a kis játékba, nem sokat tétlenkedett.. Rögvest megcsókolt és keze már a mellem simogatta, érzékien, lágyan, gyengéden. A csókja egyenesen magával ragadott, ilyen puha nyelvet és ajkakat sosem éreztem még, szinte lebegtek az én ajkaimon. Felhúzta a pólóm, a hasam simogatta, a duzzadt mellbimbóm csókolta hihetetlen gyengédséggel, finoman beleharapott... de érzetem, hogy nem bírja. Halladni akar, meg vágyik rám, hogy érezhessen... Lehúzta a nadrágom és tangám... combjaim csókolta, majd belenyalt puncimba. Varázslatos érzés volt, sosem éreztem még ilyen jól magam, el sem mondhatom, milyen fantasztikus taktikával és lendülettel vetette magát combjaim közé...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.42 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2018. 01. 19. péntek 11:03
Nem SMS-t írsz, ne használj rövidítéseket (hogy helyett h, stb.)! Amúgy is tele van hibával.
#5 A57L 2017. 03. 30. csütörtök 04:02
Ez sem nagy szám.
#4 zsuzsika 2016. 11. 3. csütörtök 08:51
Értékelhetetlen.
#3 listike 2013. 04. 26. péntek 12:33
Nem ebbe a műfajba való.
#2 kelyhecske 2010. 07. 13. kedd 04:44
lehet korán van még ,de ez nem két nőről szól?
#1 Törté-Net 2006. 08. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?