A+ A-

Hosszú nap

Arra gondolok, hogy írok neked te pedig bejösz egy fekete melltartóban és egy csipkés tangában. A szívem hevesebben ketd verni. gondolatban a boxer még rajtam van, de látszódik jelenléted hatása. Nem kérdezel semmit, csak beleülsz az ölembe. Először szemben velem. Kezeiddel nyakam fogod. Szád számat keresi mohón. Nyelveink izgatóan simogatják egymást. Nem engeded hogy hozzádérjek. Csípőd mozgatod. Dörzsölöd hozzám tested. Gatyában úrrá lesz a vágy, mely érezhető és látható is. Nem nyúlhatok hozzád. Megőrülök!Azt kéred csukjam be szemem. Szád és csókjaid felfedező útra indulnak nyakamon a fülcimpám felé. Lent dörzsölöd magad hozzám. Jól esik. Csókolsz őrülten szenvedélyesen. Közben hajam borzolod. Majd leszállsz rólam. Letérdelsz. Megmarkolod gatyában lévő kemény álló farkam. Megfogod a nadrág szélét és elkezded húzni le rólam. Megemelem a csípőm. A szemem még mindig csukva. Lehúzod a nadrágom. Jobb kezeddel megmarkolod farkamat.
Nyelved a hegyét érinti. Bal kezeddel combom markolod. Mohón bekapod. Szinte felfalod. Teljesen lehúzod a bőrt és szád makkom teljesen bekapja. Nyelved köröz rajta. Majd eldurranok. Szívod. Makkom a szádban. Kezed a bőrt húzogatja fel-le. szívod és nyelveddel izgatod. Majd felállsz. Megfordulsz és beleülsz újra ölembe. Kezeim melledre rakod. Markolom mind a kettőt. Kiveszem őket a melltartóból. Szinte maszírozom őket. Hátranyúlsz kikapcsolod a melltartód és leveszed. Melleid markolom közben csókoloma hátad. Csípőd mozog fel-le előre-hátra izgatva keményen álló farkamat. Egyik kezem melled markolja tovább, a másik elindul lefele és meg sem áll a bugyidig. Ott lassan becsusszan és megérinti csiklódat. Finoman maszírozni kezdem. fel-le majd körkörösen. Majd újra fel-le. Egyre erősebben. Ujjaim lejjeb tévednek és becsúsznak nedves faszra éhes puncidba. Te is egyre erősebben dörzsölöd a farkam.
Ujjaim puncidban. Nem bírjuk tovább. Bugyid félrecsúszik. Megfogod farkam és a puncidhoz teszed. Dörzsölöd vele egy kicsit, majd lassan belecsúszol. Centiről-centire. nedves pinád mint egy húsevő növény szinte felfalja ágaskodó farkam. Előrenyúlok markolom a melled. Lenézek. Hasam még jobban behúzom, hogy láthassam csípőd és feneked mozgását. Nagyon izgat a látvány!!!Egyik kezeddel félrehúzod a bugyid. Felemelkedsz hogy farkam kicsúszik puncidból. Másik kezeddel megfogod farkam és elkezded kezeddel húzogatni. Majd megfordulsz. Pillanat alatt leveszed bugyidat és újra ágaskodó farkam a kezedben és lassan engeded magad bele. Szám szádat, nyelvem nyelvedet keresi. Feneked markolom. Szinte felnyársallak. Átölelsz szorítasz magadhoz ahogy egyre közelebb kerülünk a csúcshoz!!!!Szinte márcsak te mozogsz. Feneked markolom egyre erősebben, egyre erősebben ölelsz. Csípőd mozog. Elemi erővel tör ki belőled az élvezet. Mint ahogy egy pillanattal később belőlem is. forró lávaként árad szét benned ondóm. Teljesen lenyomod tested hogy az élvezet után is élvezze farkam minden centijét. Csókoljuk egymást még percekig.
Majd felállunk és elindulunk zuhanyozni ahol újabb kaland vár ránk.
Te mész elöl fogod a kezem és húzol.
Egy zuhanykabis fürdőbe megyünk. Beállunk alá és megengedjük a vizet. Először engedjük, hogy testünket mindenhol víz érje. Közben csókoljuk egymást és szorosan egymáshoz simulunk. Te nyakam simogatod én a hátad és formás feneked. Csókolom a szád, a nyakad és a vállaidat. A vágy ismét láthatóan elkezd gerjedni bennem. Lenyúlsz és megfogod és elkezded a kezeddel dörzsölni. Olyan hatással vagy rá(m) mint még senki. Pillanatokon belül újra akcióképes (ez a valóságban is így van!). Megfordulsz. Feneked nekem nyomod és egy kicsit előrehajolsz. Gerinced végigsimítom és teljesen neked nyomom álló farkamat és fel-le mozgatom. Te a csípőddel körözöl. Eléd megyek. Leülök a kis ülöke részre. Arcom öled előtt. Megfogom derekad és elkezdem hasad csókolni. Nyelvem minden centimétered felfedezi. Köldököd körül köröz nyelvem és egy kicsit be is dugom. Feneked markolom. Nagyon szép feszes formás kemény.
Csókjaimmal elindulok lefelé. A köldököd alatt egyenesen. A vénuszdombocskádhoz érek. Egyik lábad felrakod mellém a kis ülőkére. Combod belsejét kezdem harapdálni és csókolni. Kezem lábaid között maszíroz. Ajkaid már teljesen nedvesek. Én még mindig a dombod csókolom. Tovább megyek le és nyelvem hegye csiklódat érinti. Tested megremeg. Finoman csak megpuszilom majd megszívom. Kezem dörzsöli puncid többi részét. Ujjam utat talál gyönyörű, izgalmas barlangod bejáratán. Háttal nekitámaszkodsz a fülke ajtajának. Nyelvem fel-le dörzsöli keményedő csiklódat. Ujjam nedves puncidban. Érzem hogy tetszik amit kezemmel és nyelvemmel csinálok. Csiklód egyre keményebb lesz. Egyik kezeddel fejem fogod és nyomod öledre. Egyre gyorsabban dörzsölöm nyelvemmel csiklódat. Fel-le és körkörösen.
Keményen.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.73 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2006. 06. 23. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?