A+ A-

Strandon

Nem gondoltam volna, hogy bárkinek is a látványától olyan heves vágy támad bennem szeretkezni, mint a ami a minap történt velem a strandon. Nagy volt a tömeg és tikkasztó a kánikula. A legtöbben csak behunyt szemmel napoztak a füvön vagy a vízben csillapították hoségérzetüket. Én kihasználtam ezt az alkalmat is, hogy megfigyeljem az embereket és kíváncsi pillantásokat vessek minden jobb testu férfira.
Volt is jó néhány fiatal és középkorú férfi, akik elhaladtak elottem a füvön vagy a medence szélén. Szemem vizsgálón tapadt testük minden izmára, mellkasukra és combjaikra és természetesen lecsekkoltam mindegyik fürdonaciját, hogy tartalmuk vajon mekkora lehet.
Aztán megpillantottam azt a csodás testet, amint kiemelkedik a vízbol. Hihetetlenül szép arca volt, kizárólag modellügynökségekben találkozhat ilyenekkel az ember. Mellkasa tökéletes volt, szinte csak egyenes vonalakkal meg lehetett volna rajzolni. Amint teljesen kiemelkedett a vízbol és ott állt a medence szélén, elbuvölve figyeltem hosszú, mondhatni karcsú, de mégis masszív combizmokkal és kidomborodó alszárizmokkal ékesített lábát.Ahogy ott állt, csillogón és hagyván, hogy egyenletesen lebarnult testérol lefolyjon a víz, szívem heves dobogásba kezdett. Ekkor megindult és mikor realizáltam, hogy szinte egyenesen felém jön, alig bírtam magam turtoztetni. Szemeim le nem vettem róla, egy kívülálló számára egészen nyilvánvaló volt, hogy ot bámulom, mint valami csodát. Szinte minden pórusomban izgatottságot éreztem, amint figyeltem, ahogy ez a szépség felém tart. Izmai minden rándulását ámulattal néztem, valahová a távolba nézett és szemei csillogása felékszerezte gyönyöruszép arcát. Aztán elsétált mellettem és óriási örömömre pont a mögöttem lévo kis törülközot emelte fel, hogy megtörülközzön. Én bele sem gondolván, hogy mit teszek, hanyatt feküdtem és tovább csodáltam a testét, ezúttal alulról.
Fenekén a fürdonadrág kissé felcsúszott és megengedte nekem, hogy pompás domborulataiból egy kis részt megcsodáljak. Teste szortelennek látszott, de ahogy jobban megfigyeltem, láttam, hogy az a fajta apró szoke szorszálak borítják, melyek csak közelrol vehetok észre. Törülközojével végigsimította a hátát és lehajolt, hogy a hosszú, izmos lábait is víztelenítse. Ekkor még jobban megfeszültek combizmai és a fenekén egy kicsit még tovább csúszott fel a nacija, újabb csodás tájakat felfedve elottem.
Megnyaltam a szám szélét és olyan heves ingerület vett rajtam erot, hogy alig tudtam magam turtoztetni, hogy megérintsem ezt a lenyugözo testet. O megtörölte a haját is és ekkor vettem észre, hogy szoke koronája visszatér eredeti göndör állapotába. Ettol még szebb lett az arca, egy kicsit gyerekesebbnek és pajkosabbnak tunt.
És, hogy a kínjaim tovább fokozódjanak, leterítette a törülközot a földre, és hasra feküdt rajta. Természetesen azonnal én is hasra feküdtem és tovább bámultam sóváran a testét, ahogy most a lábaival az arcomnál feküdt elottem. Lábait kissé szétnyitotta és nekem így tökéletes rálátásom nyílt combjai közére és feneke domborulatára.
Jó darabig ebben a megmerevedett pozícióban voltunk - ez a kifejezés már csak azért is találó, mert én a nacimban ekkorra már valóban merev voltam. Olyannyira belefeledkeztem a látványba és csakis a fenekére, a combjaira koncentráltam, no meg arra, hogy vajon milyen lehet odabent lenni a fürdonadrágjában, hogy még azt sem vettem észre, hogy o eközben felkönyökölt és hátrafordulván észrevette elmerengo arcomat, amit egyenesen a lábai közé bámulok.
Feltolta magát négykézláb állapotába, majd megprördult és lábait felhúzva leült elém a törülközojén. Én ugyan észleltem a mozgását, de mintha hipnotizált állapotban lettem volna, még ekkor is tovább bámultam a combjait és a fürdonaciját, ami most már szinte karnyújtásnyira került elém. Tartalma ott duzzadt benne és minden eromre szükségem volt, hogy visszatartsam a kezem, mely önállósítani akarta magát, hogy megradja ezt a kidudorodást.
- Hé, te - hallottam meg ekkor a hangját és ez kitaszított a merengésembol.
Felnéztem rá és láttam, amint csodaszép arcával engem figyel és rámmosolyog, kivillantva szabályos, fehér fogsorát. Ilyet tényleg csak modelleknél láthat az ember, lefogadtam volna, hogy valóban ez a foglalkozása. Elpirultam és zavartan próbáltam másfelé nézni.
- Te engem stírolsz? - kérdezte aztán, de egyáltalán nem ellenségesen és mosolya továbbra is ott tündökölt az arcán.
- Á, nem dehogy - dadogtam és tovább nézelodtem mindenfelé, csak orá nem.
- Dehogynem, láttam ahogy bámulsz. Majd kiesett a szemed! Tetszem vagy mi?
Ránéztem és mivel arcán még mindig ugyanaz a békés és kíváncsi vonások voltak, felbátorodtam.
- Nos, igen. Szép a tested.
- Te buzi vagy? - kérdezte aztán és én ekkor egy pillanatra megijedtem, mert ezt a szót használta. De még mindig nem tunt ellenségesnek, úgyhogy kockáztattam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.1 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 kutyus 2010. 01. 31. vasárnap 15:03
Szuper (*)
#4 Mordon 2009. 03. 5. csütörtök 19:36
Kitűnő! 10 pont
#3 ducas 2007. 07. 3. kedd 21:58
Kicsit nyálas, de azért jó...
#2 sbcfx14 2007. 05. 19. szombat 16:33
ha én még a harmadik lehetnék?
#1 Törté-Net 2006. 06. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?