Strandon

Szavazás átlaga: 8.02 pont (41 szavazat)
Megjelenés: 2006. június 13.
Hossz: 20 557 karakter
Elolvasva: 3 254 alkalommal
Nem gondoltam volna, hogy bárkinek is a látványától olyan heves vágy támad bennem szeretkezni, mint a ami a minap történt velem a strandon. Nagy volt a tömeg és tikkasztó a kánikula. A legtöbben csak behunyt szemmel napoztak a füvön vagy a vízben csillapították hoségérzetüket. Én kihasználtam ezt az alkalmat is, hogy megfigyeljem az embereket és kíváncsi pillantásokat vessek minden jobb testu férfira.

Volt is jó néhány fiatal és középkorú férfi, akik elhaladtak elottem a füvön vagy a medence szélén. Szemem vizsgálón tapadt testük minden izmára, mellkasukra és combjaikra és természetesen lecsekkoltam mindegyik fürdonaciját, hogy tartalmuk vajon mekkora lehet.
Aztán megpillantottam azt a csodás testet, amint kiemelkedik a vízbol. Hihetetlenül szép arca volt, kizárólag modellügynökségekben találkozhat ilyenekkel az ember. Mellkasa tökéletes volt, szinte csak egyenes vonalakkal meg lehetett volna rajzolni. Amint teljesen kiemelkedett a vízbol és ott állt a medence szélén, elbuvölve figyeltem hosszú, mondhatni karcsú, de mégis masszív combizmokkal és kidomborodó alszárizmokkal ékesített lábát. Ahogy ott állt, csillogón és hagyván, hogy egyenletesen lebarnult testérol lefolyjon a víz, szívem heves dobogásba kezdett. Ekkor megindult és mikor realizáltam, hogy szinte egyenesen felém jön, alig bírtam magam turtoztetni. Szemeim le nem vettem róla, egy kívülálló számára egészen nyilvánvaló volt, hogy ot bámulom, mint valami csodát. Szinte minden pórusomban izgatottságot éreztem, amint figyeltem, ahogy ez a szépség felém tart. Izmai minden rándulását ámulattal néztem, valahová a távolba nézett és szemei csillogása felékszerezte gyönyöruszép arcát. Aztán elsétált mellettem és óriási örömömre pont a mögöttem lévo kis törülközot emelte fel, hogy megtörülközzön. Én bele sem gondolván, hogy mit teszek, hanyatt feküdtem és tovább csodáltam a testét, ezúttal alulról.
Fenekén a fürdonadrág kissé felcsúszott és megengedte nekem, hogy pompás domborulataiból egy kis részt megcsodáljak. Teste szortelennek látszott, de ahogy jobban megfigyeltem, láttam, hogy az a fajta apró szoke szorszálak borítják, melyek csak közelrol vehetok észre. Törülközojével végigsimította a hátát és lehajolt, hogy a hosszú, izmos lábait is víztelenítse. Ekkor még jobban megfeszültek combizmai és a fenekén egy kicsit még tovább csúszott fel a nacija, újabb csodás tájakat felfedve elottem.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.02 pont (41 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. április 14. 10:36
#6
Nem az én világom.
1
kutyus
2010. január 31. 15:03
#5
Szuper (*)
1
Mordon
2009. március 5. 19:36
#4
Kitűnő! 10 pont
1
ducas
2007. július 3. 21:58
#3
Kicsit nyálas, de azért jó...
1
sbcfx14
2007. május 19. 16:33
#2
ha én még a harmadik lehetnék?
1
T
Törté-Net
2006. június 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1