A+ A-

Strandon

Ez a történet tizennégy éves koromban történt meg velem az egyik kisebb strandon. Az öcsémmel mentünk oda egy forró nyári napon, hogy lehűtsük magunkat. Miután átöltöztünk fürdőgatyába és papucsba, törölközővel a karunkon kimentünk a medencéhez, ahol láttuk, hogy rajtunk kívül nincs még senki. Gyorsan be is ugrottunk a vízbe, de kis idő múlva megérkezett a harmadik úszó is. Egy -nálam kicsivel fiatalabb- formás testű lány volt az, de mégis egyedül jött. Amikor a lány is bejött a vízbe, először csak a felszínen úszkált, de kicsit később lemerült a víz alá is, és láttuk, ahogy átúszik alattunk. Pár másodperc múlva elégedett arccal jött föl a víz alól a medence másik végénél, és valami volt a kezében, de túl messze volt, hogy láthassuk mi az. Kimászott a medencéből, és leült egy szabad napágyra Nem értettük, mitől lett hírtelen ilyen jó kedve, ezért nagyon kíváncsiak voltunk arra a dologra. Izgatottan elkezdtünk úszni a medence széle felé a lány irányába feltünés nélkül, és közben a lány gyönyörű testét bámultuk, aki meg végig minket nézett. Miután mi is kimásztunk a partra, rá kellett döbbennünk, hogy egy ideje teljesen meztelenek vagyunk. Ettől a gondolattól mindkettőnk rúdja azonnal felágaskodott méginkább felhívva magára a lány figyelmét, aki mosolyogva bámult minket, amióta kiszálltunk a medencéből. A lába mögött pár méterre egy napágy alatt megpillantottuk a gatyáinkat. Mi ketten nagyon zavarban voltunk, mivel még sosem voltunk meztelenek egy lány előtt sem, de aztán elindultunk a gatyáinkért, de a lány azt mondta, csak akkor kapjuk meg, ha előbb kielégítjük őt.
Gyorsan ledobta magáról a butyiját, így ő is meztelen lett, és közlebb jött hozzánk. Nagyon izgató volt ott állni, egy ilyen szép pucér lány előtt, és látni, ahogy a csillogó lé lassan folyik a lábai közül. Ki akarta verni a fütyinket, és mi persze megengedtük neki, de mi is be akartunk nyúlni a puncijába. Ő is beleegyezett, és már nyúlt is az öcsém rudijáért, ami még mindig az égnek meredt. Lassan lehúzta rajta a bőrt, és kivillant a fényes, sötétlila makkja. A lánynak nagyon tetszett, elmondta, hogy még sosem látott ilyet. Közben a másik kezével az öcsém heréit nyomogatta, ő pedig nagyon élvezte ezt. Jó érzés volt hallgatni, ahogy nyögdécsel az élvezettől de nem vártam meg, amíg végeznek, odamentem a lányhoz, és a lábai között két oldalról benyomtam a neki a hüvelykujjaimat.
A lány felnyögött a váratlan fordulattól, de nem ellenkezett, és egyre jobban élvezte, ahogy csinálom. Kis idő múlva az öcsém elélvezett; nagyokat sóhajtozott, és mondta a lánynak, hogy ilyen jó még sosem volt. A lány nagyon örült, hogy ennyire boldoggá tudta tenni őt, és azt mondta nekem, hogy most én következek. Szembe álltam vele, ő pedig szép kis kezébe vette a kemény, lüktető botomat, és először lassan, aztán egyre gyorsuló ütemben húzogatta rajta a bőrt. Én közben csak élvezettel néztem, ahogy egyik kézfeje körbefonja a rudamat, miközben a másik a zacsimmal játszadozik. Amikor elélveztem a lány meglepődött a kispriccelő fehér folyadéktól, ami főleg az ujjaira, a hasára és a lábára ömlött. Elmondtam neki, hogy mi volt ez, és hogy az öcsémnek még nincs, mert ő még csak tizenkét éves. Megkérdezte, hogy milyen íze van, én mondtam neki, hogy nyalja le magáról, és megtudja. Odament az öcsém is, akinek közben megint felállt a rudija és megkérte, hogy ő is elkezdte nyalni a spermámat a lány világosbarna testéről, mert kiváncsi volt az ízére. Mindketten az én spermámat nyalogatták a lány kis ujjairól, combjáról és hasáról, én közben mondtam a lánynak, hogy le is szophatna, ha tetszik az íze. És láthatóan nagyon ízlett mindkettőjüknek, de azt mondta, hogy nem tudja, hogy kell szopni. Azt mondta, ha megmutatom az öcsémen, akkor ő is megcsinálja velem.
A cél érdekében bármire képes voltam, így beleegyeztem, az öcsémmel úgyis jóban voltunk, és ő sem bánta. Örült, hogy megint a nemi szervén van a figyelem középpontja, Közelebb mentem hozzá, leguggoltam elé, és a számba vettem a fénylő, csupasz fütykösét. Mikor először az ajkammal hozzáértem megremegett egy kicsit a térde.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.28 pont (86 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 A57L 2016. 10. 30. vasárnap 08:42
Ezt kisgyerek írta.
#17 feherfabia 2014. 10. 23. csütörtök 07:44
5P
#16 Bikmakkocska 2013. 02. 3. vasárnap 21:28
Kisgyerekes.
#15 szeptember12 2008. 09. 12. péntek 17:44
nekem nagyon tetszett a történet énis lezsopnám az öcsémet ha lenne csak sajna nincsen videon szivesen megnéztem volna ezt az egésszet!!
#14 sajt 2008. 04. 16. szerda 22:11
azé megnézném kirűl veszik le a fürdőgatyáját úgy, hogy közben észre sem veszi....eddig jutottam

szánalmas
#13 géjzu 2008. 01. 8. kedd 23:38
Mekkora sötét vagy wroki!!!
A magömlésnek és az elélvezés nem fixen öszefüggő dolog! Orgazmusod lehet bármikor, a sperma meg majd jön akkor, ha már itt az ideje...
#12 wergy 2007. 03. 13. kedd 00:44
gyér
#11 mirci 2006. 06. 17. szombat 02:02
BOR-ZAL-MAS
#10 macko 2006. 06. 14. szerda 16:01
10 éves írta...........
#9 wkroki 2006. 06. 14. szerda 00:36
biológiai képtelenség elélvezni egy kissrácnak spricc nelkül!
#8 szanci 2006. 06. 8. csütörtök 15:53
rövid és összecsapott
#7 pilo 2006. 06. 8. csütörtök 10:25
Light
#6 mester 2006. 06. 7. szerda 15:37
a fantáziád kicsit kemény, egyébként az, hogy leszopod a saját öcséd,na az már egy picit gáz....azért sok sikert
#5 mester 2006. 06. 7. szerda 15:36
a fantáziád kicsit kemény, egyébként az, hogy leszopod a saját öcséd,na az már egy picit gáz....azért sok sikert
#4 ... 2006. 06. 7. szerda 14:35
Hát ez borzasztó már megbocsáss...
Sok rossz történetet olvastam de ez még azokon is túltesz...
JOE igazad van ! ! !
#3 JOE 2006. 06. 7. szerda 14:31
Ez még a gyengénél is gyengébb, és csak egy pótlék. Úgy látom az oldal lassan csak hetero és homo oldal lessz.

Ilyen írásokat más oldalakon is lehet olvasni.

Még várok egy kicsit aztán többet nem érdekel az oldal.
#2 Rob 2006. 06. 7. szerda 09:35
Gyenge!!!!
#1 Törté-Net 2006. 06. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?