A+ A-

A feleségem, a srác meg én

Helló. A következőkben egy történetet szeretnék elmesélni. Amit írok, az mind igaz. Három éve történt, azóta már elváltam. A válásnak semmi köze ahhoz, amit mesélni fogok. A válás előtti életemből ez az, amit sajnálok. Mert nem hiszem, hogy valaha is még egyszer ilyen nőt kapjak, mint az ex-feleségem: mindenben kellőképpen negatív, szexuálisan viszont tökéletes társam. Sajnos, az élet nem csak a kefélésről szól.
Tehát:
Négyen voltunk az autóban, éjjel fél egy körül járt, a szomszéd városból tartottunk hazafele. A feleségem barátnője mellettem ült, feleségem pedig hátul a csajszi pasijával - magam sem tudom, hogyan alakult így az ülésrend, s bár komplikáltnak tűnik a felállás, nem az. A barátnő csupán BARÁTnő volt, semmi egyéb. Koncerten voltunk, én vezettem
Kezdtem fáradni már, a mellettem levő lány már elaludt, és hátul is mintha kókadoztak volna. Feleségem fejének körvonalait láttam, hátrahajtotta, s egy-egy villanyoszlop mellett elhaladva az arca is feltűnt a visszapillantóban - szája mintha résnyire nyitva, szemei lehunyva. A srácot nem láttam, pontosan mögöttem ült.
Friss levegőt engedtem be a résnyire megnyitott ablakon. Hideg januári éjszaka volt. Fél perc múlva felhúztam az ablakot, és a hirtelen megszűnő szélzaj után mintha valami mocorgást hallottam volna hátulról. Bevillant az agyamba egy kép, hogy ezek hátul egymást fogdossák, és elöntött a borzongás. Szeretkezés közben sokszor fantáziálgattunk a feleségemmel, hogy milyen lenne egy harmadikkal - legyen az nő vagy férfi. Eléggé nyilvánvalóan a tudtára adtam, hogy ha olyan helyzet alakul ki, amikor vágyálmainkat megvalósíthatjuk, adjon egy jelet, és mindenben benne vagyok.
Viszont ezúttal semmi jelet nem adott, így nem tudtam eldönteni, hogy tényleg csináltak -e valamit a hátam mögött, vagy sem. Fülelni kezdem. Éreztem, hogy lábaim között duzzadni kezd a farkam, és egyre több mindent kezdtem hallani... Sajnos továbbra sem tudtam eldönteni, ténylegesen történik-e valami mocorgás, vagy csak túlfeszített idegeim játszanak velem. Egyre jobban felizgultam, szorítani kezdett a farmer. Fészkelődtem kicsit, s helyére igazítottam az egyre inkább ágaskodó farkamat... és igen!!! Ahogy megmozdultam, hallottam valamit hátulról!!! Mintha egy kis pattanás lett volna, azt gondoltam, egy bugyiból kicsusszanó kéz okozhatta.
Azt hiszem, legalább százra felment a pulzusom. Nagyon begerjedtem, azt sem bántam volna, ha ott helyben megdugja a feleségemet. Oldalra lestem, a mellettem levő lány békésen aludt. Nem mertem a tükörbe is belenézni, nehogy megijedjenek, és abbahagyják, amit csinálnak. Tovább füleltem, a tempót is visszavettem, hogy kisebb legyen a zaj. És igen! Remegő, elfojtott sóhajt hallottam a feleségem szájából (legalábbis azt hiszem, ő volt). Alszik és álmodik, vagy a pasi keze benne van a bugyijában és a már lucskos pináját fogdossa? Feldugta már neki két ujját? Vagy csak simogatja, és arra gondol, milyen jó lenne baszni őt? Vagy csak én képzelődöm? Miért nem ad valami jelet, hogy "figyelj Jancsi, ez most éppen az a szituáció, nézzél engem és nyúlj magadhoz"? - Talán nincs lehetősége jelezni, talán nem is meri tudtomra adni, hiszen más, amikor benne vagyok, kefélem őt, és mocskos dolgokat sugdosunk egymás fülébe, és más, amikor élesben történik minden.
Ekkor megébredt a mellettem levő lány, és határozottan hallottam, hogy hátul széthúzódnak. A visszapillantóba nézve láttam, hogy kicsi feleségen felemeli a fejét. Kezdtem biztos lenni abban, hogy történt valami.
Megálltunk, kiszálltunk egy útszéli parkolóban, rágyújtottunk. Én a feleségemet öleltem, a barátom a szeretőjét, majd ki-ki elvonult a közeli bokrok mögé. Megfogtam a fenekét, belecsókoltam a nyakába, és rákérdeztem.
- Na? Jól vagy? - reméltem, hogy okosabb leszek a válaszától.
- Igen. - Mondta ő, és szájon csókolt. - Megfognád a kabátomat, hogy pisiljek?
Elvettem tőle a kabátot és néztem amint legugol. Nagyon szexi volt a pozíció. Arra gondoltam, hogy nedves lehet még. Nagyon szerettem volna látni, ahogy megdugja valaki, ezért így szóltam:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.67 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 papi 2016. 04. 24. vasárnap 07:03
Egész jó
#9 A57L 2014. 05. 10. szombat 06:37
Nem rossz történet.
#8 tiborg 2010. 03. 10. szerda 02:48
Jo kezdet.....
#7 kamuk 2007. 04. 3. kedd 13:58
kurva jó, remélem lesz leírás hogy fogják megbaszni. 10 pont
#6 uhhh 2007. 02. 9. péntek 17:15
folytasd!
#5 Sniper 2007. 02. 5. hétfő 16:44
"Azt hiszem, legylább százra felment a pulzusom."

:) ez jó :)
#4 gabi 2007. 02. 5. hétfő 09:37
Nagyon jó! Folytasd!
#3 xyz 2007. 02. 4. vasárnap 17:50
Várjuk a folytatást...
#2 Hazina András 2007. 02. 4. vasárnap 08:27
#1 Törté-Net 2007. 02. 4. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?