A+ A-

A szomszéd...

... a legelején kell kezdenem, mert nem egy egyszerű eset. Kis faluban élek, ahol egy magamfajta harminchoz közel lány... vénlánynak számít. A helyi iskolában tanítok, s lekötnek a lurkók. Évekkel ezelőtt volt egy fiatal kolléga aki nem volt közömbös számomra s először vele volt testi kapcsolatom, de ő eltávozott a városba és azóta senkim nincs. Általában napközben majdhogynem kiürül falu , mert a közeli városkában van némi munkalehetőség a helyi tsz. megszűnése miatt.
Nyári szünet lévén otthon voltam és a pár kis jószágot gyorsan elláttam, s aztán unatkoztam. No nem mindig, mert a szomszéd kutyája mindig adott munkát... valahol rendszeresen átbujt és kecelte a baromfit. A szomszéd egy negyvenhét éves ember volt... Bandi bácsi... aki korán elvesztette a feleségét s egyedül ,mogorván élt.
Történt egy nap a sokadik kutyalátogatás alkalmával, hogy úgy gondoltam akármilyen mogorva szót lehet vele érteni, hogy a kerítését javítsa ki. Hátul a kertek alatt, ahogy voltam otthon öltözve átmentem, egy kis nyári kartonruha és alatta a tangám... csak ennyi... a nyári konyha ajtaja volt nyitva résnyire gondoltam a gazdát ott találom... benyitottam...
Jó napot Bandi... bá és itt megakadt a lélegzetem... a priccsen ült egy szál ingben az is nyitva s kezében ott feszült dorongja amelynek húzogatásával volt elfoglalva... a szívem azt hiszem a torkomban volt mert szólni nem tudtam a látványtól... amit én eddig láttam az játékszer volt ehhez képest. Ahogy ott állok kővé dermedten... feltekintett, de abba nem hagyva a műveletet... no mi lesz beljebb jössz vagy ott tátod szád... önkéntelenül elindultam felé valami magamtól független erő hatására. A szemem nem vettem le a hatalmas dorongról... teljesen megbabonázott. Közelebb lépve óvatosan megérintettem, de ő odahúzta a kezem és amit eddig ő csinált fojtatnom kellett... ami nem volt ellenemre... beindult nálam is a bizsergés, mert kidolgozott keze a ruhám alá nyúlt s nagy bütykös ujját a puncim vágatába dugva elkezdte dörzsölni... még szerencse, hogy a nedvességem beindul, mert másként fájdalmas lett volna, ahogy vastag ujja betévedt hüvelyembe. Méreteihez képest meglepően gyengéd volt. Nagyon rég nem szeretkezhetett, mint én is, mert az ujja úgy remegett, mint egy extra vibrátor.
Egyszer csak azon vettem észre magam, hogy teljesen ruhátlan vagyok, mert míg a doronggal voltam elfoglalva ő lekapta a kis nyári ruhám tangástól együtt... szörnyen zihált, hörgött ilyen hangokat még nem hallottam... a közeli szék karfáját fogva álltam bedőlve s ő a nagy nyelvével úgy istenigazából dolgozta a csiklómat, meg időnként a hüvelyembe is belátogatott. Lábaim remegtek az izgalomtól önkéntelenül toltam a fenekem a nyelvére... extázisban voltam.
A bajusza külön izgi volt ahogy a combom csiklandozta. Hanyatt dőlt, s magával húzott, úgy hogy a szám közvetlen közel került a doronghoz... nyald... adta ki a parancsot s én nyelvemmel a makkján levő kis nyílást tágítottam ami nagyon jó lehetett neki, mert belerázkódott... egy kis nedv jelent meg amit lenyaltam, s számat nagyra tátva az egészet bekaptam és szopni kezdtem... vonaglott alattam nyüszített... nekem is elhomályosult a tekintetem, aztán valami belülről nagyon lüktetni kezdett az egész lágyékomban erős feszülést éreztem... még egy erős lüktetés és hatalmas sugárban spricceltem Bandi arcára mellkasára... ekkor megfordított s lassan a méretes dorongjára siklottam... úgy éreztem először, hogy a gyomrom költözésbe kezdett, de elhelyezkedve rajta nedves puncimmal le és föl mozogva... csodás élvezethez jutottam...
Bandi bá egy szót se szólt azóta, hogy mondta, gyere... csak nyögött s folytak a könnyei... lehajoltam hozzá és szájába adtam melleim... amelyeket oly gyengéden szopogatta és simogatta, hogy újból a csúcson éreztem magam... oly kemények voltak a bimbóim, hogy féltem letöri a simogatással.
Vad iramba kezdtem, mert éreztem itt a következő élvezeti járat, s alattam a dorong is remegett, úgy lüktetett, hogy a hüvelyem falán érezni lehetett az ereket, ahogy vitték a vért...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.89 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 sunyilo 2016. 05. 25. szerda 21:33
Jóóó...
#11 cscsu50 2016. 05. 25. szerda 15:39
nagyon jó folytassad!
#10 nandika66 2016. 05. 25. szerda 12:57
Egy folytatást meg ér.
#9 vakon53 2016. 05. 25. szerda 12:31
Jooóírás.
#8 veteran 2016. 05. 25. szerda 09:39
Nekem tetszett. 10 pont. folytasd.
#7 gyuri0926 2016. 05. 25. szerda 07:17
egy 47 éves férfi nem bácsi (egy 30-as nőnek), legjobb élet korában van egyébként is .
#6 listike 2016. 05. 25. szerda 06:29
Nagyon elkapkodtad.
#5 hairy_pussy 2016. 05. 25. szerda 05:27
van benne fantázia
#4 A57L 2016. 05. 25. szerda 04:38
Furcsa írásmóddal.gyenge eresztés.
#3 zoltan611230 2016. 05. 25. szerda 01:15
Nagyon jó!!
#2 Jom haacmaut 2014. 11. 23. vasárnap 18:14
Tetszett! wink
#1 Törté-Net 2006. 05. 26. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?