Auróra néni történeteiből - Duci és Zizi levelezése 1. rész

Szavazás átlaga: 5.53 pont (57 szavazat)
Megjelenés: 2006. május 10.
Hossz: 9 613 karakter
Elolvasva: 23 074 alkalommal
A 90-es évek elején néhányan klimaxban lévő hölgyek elkezdtünk feszültségünk levezetése érdekében szexlevelezni. Akkor még könnyű volt postafiókot bérelni. Oda mentek jeligére a levelek. Hosszabb levélváltás egyikünknél sem alakult ki. Aztán néhány év után abbamaradt.
Aki nem dobta ki, az – nehogy férj, unoka, vagy hasonló illetéktelen kezébe jusson – ideadta nekem. Később kiderült, hogy van közte olyan is, amit már más – esetleg jóval fiatalabb – adott oda neki. Sokáig csak kallódott, aztán rájöttem, hogy egy része elég jó szextörténet. Így átválogattam, a leveleket, és az "érdemesekből" teszek közzé történeteket.
Úgy éreztem magam, mint aki a népi történeteket gyűjti. Mindegyiknek van valami alapja – de hogy szószerint mi igaz belőle, azt sohasem tudtam meg, és nem is érdekes. Mint ahogy az sem, hogy a nevek valódiak-e? Így alakult ki egy XX. század végi "népmese" vagy "népmonda" gyűjtemény. Volt, amit csak le kellett másolnom, volt, amit igencsak javítgatnom kellett. Így keletkeztek az Auróra néni történetei.


1. Duci levele egy szexlapban megjelent hirdetésre

93. XII. 3.

Kedves Félénk, Masztizó Barátnőm!

(Remélem nem haragszol a megszólításért, de így jellemezted magad a hirdetésben! )
Magamról annyit, hogy az igazi leszbihez elmúlt évtizedeim alatt sohasem jutottam el. illetve úgy 30 éve egy huszonéves barátnőmet addig vigasztaltam szerelmi bánatában, amíg számomra is váratlanul meg nem kóstoltam a punci-nektárját. Kellemes limonádé-íze volt. Ő kézimunkával válaszolt. Sajnos folytatása nem lett. Én meg aztán egyszerűen féltem másnak előhozni beszélgetés-szinten is a témát, bár utólag azt mondom, lett volna néhány lehetőségem.
Felnőttként (30 után) abbahagytam a simapuncijú kislánykorom óta megszokott masztizást, tán magam előtt is szégyelltem, nomeg "normális" (és kielégítő) heteroszexuális életet éltem. De szexálmaimban csak leszbi dolgok jöttek elő! Valószínűleg azért, mert amikor a masztizást egész kislányként (alsótagozatos voltam) elkezdtem, még nem is tudtam fiúra gondolni.
Újabban, közeledve a 60-hoz XXL-es méretű bugyiban és melltartóban, egyre gyakrabban jönnek elő álmomban-félálmomban a leszbi képek. Csakhogy kétfélék.
Félálmomban (reggel ébredezéskor, vagy délutáni szunyókálásban) olyanok, ahol "aktív" szereplő vagyok: élvezek vagy élveztetek. Ilyenkor mindig kiderül a végén, hogy a kezem a "megfelelő" helyen van. Ilyenkor én vigasztalok egy még simapuncijú kislányt; vagy én vagyok bakfis, és két felnőtt nő – egy jóalakú harmincas, és egy "korom és körméretembeli" őszülő – engem vigasztalnak.
Igazi álmomban, amikor kezem éjszaka a takarón kívül van, irigykedő vagy félő passzív szemlélő vagyok. Vagy kívülről leselkedem, és ilyenkor félek, hogy mi lesz, ha rajtakapnak; vagy pedig ott vagyok közel, csak "büntiben" vagyok (esetleg oda is kötve valamihez, vagy összekötve a kezem) és velem nem csinálnak semmit. Hogy a másikkal, vagy másokkal mit csinálnak és hányan, annak rengeteg változata van a szelíd leszbizéstől egészen a kemény szadizásig.
Természetesen az álmokra egészükben nem emlékszem, csak egyes részletekre, mint valami kimerevített képre, vagy afféle "tartalmi kivonatra". De ezekre eléggé élénken.
*
Félénkségem (gondolhatod azt is, hogy gyávaságom) miatt fotót magamról soha nem fogok küldeni, de ha akarod, megpróbálom magam majd részletesen leírni.
Arra kérlek, mindenképpen válaszolj! Igenlő esetben a feladó helyén két szívecske legyen. Azt sem bánom, ha az általam leírtakat kiegészíted vagy folytatod is, vagy rajzolsz hozzá.
Remélem a fentiek alapján már kapok tőled valami olyan képet, ami végre legyőzi gátlásaimat, és éberen is merek újra masztizni egy jót. Írdd meg, miről írjak részletesen.

Jó masztizást kívánva üdvözöl

Duci

2.
Zizi válasza Ducinak

93. 12. 30.

Drága Duci!

Bocsáss meg a lassú válaszért de külföldön voltam, és most tudok jelentkezni.
Köszönöm, hogy vetted magadnak a fáradtságot, hogy tollat fogtál, és írj a hirdetésemre. Hát nem tudom, Neked melyik válasz jelent nagyobb izgalmat, ha netán megvalósítanám sztoridat (ami biztos puninyalásba, ujjak játékába, leszbi masztiba torkollna, nem sorolva a többi lehetőséget... ), vagy egy. leirt történetem izgatna annyira fel, hogy az olvasás közben elsüsd az XXL-es cicádat... Én erre az utóbbira gondoltam. Nem haragszol meg, ha azt mondom, hogy a 60 éved, és az XXL-es paramétereid nem igazán vonzóak számomra... Én amúgy ˇ is túl igényes vagyok! 28 évesen igen jó körülmények között élek, és ha nem is leszek soha szépségkirálynő azért sokan, nők és férfiak is megfordulnak utánam. 174 centim, karcsú szép alakom, gyönyörű lábam van, karcsú hosszú combjaim talán a kelleténél egy picit kisebb, de vonzó popót támasztanak alá, ami örömmel fogad mindén becézgetést, lágy. behatolást, forró nyelvet... A puncim aki kóstolta – állítólag nem feledheti. Igaz ami igaz, én is nagyon szeretem! Kényeztetem is éjjel-nappal talán kicsit többet is a kelleténél... De erre később majd visszatérünk. A karcsú alakomhoz képest lehet hogy a mellem egy picit csöppet meg is van ereszkedve. De hát 102 centi nem mindig tud úgy állni mint a tini cicik! Az arcom ha nem is kimondottan szép, ahhoz elég csinos, hogy szívesen ismerkedjenek velem, és a szám igazán vadítóan tud becézni, legyen az harmatos punci, vagy egy dagadó nagyméretű fasz. (Igen, leszoptam már nem egyet, egyszerre a legtöbb négy spermapumpa volt amit rámvertek, de talán nem fogsz emiatt velem nem szóba állni! ) Külsőre hát így nézek ki, a belső az pedig picit furcsa..., az önmagát nagyon szereti, és talán az a baj!
Szóval fiatalon már rájöttem, hogy a puncim irtó izgalmas dolog, és már szőrtelenül is azt becézgettem. Imádok maszturbálni! Mindent elolvastam ebben a témában már 12 éves koromtól (lelkes könyvbarát voltam), és a szex minden formája érdekelt. Hosszasan fejlődött ki bennem, hogy ki is fogom próbálni. Ha akarod majd ezekről is írok Neked, de a legfontosabb, hogy bár számtalanszor elsült a punim, az igazi mindig otthon, egyedül volt. Persze néha kívánom, hogy kitömjenek, kinyaljanak,
k
alf
ín
alf
oz
alf
alf
k
a mellbimbóimat vagy hogy a fenekemben legyen valami izgalmas dolog, de szinte mindig valami csalódás ért. A legprózaibb általában, hagy a fizikai dolgok nem stimmelnek. A nőknél a higiénia, szájszag, dohányzás, vagy buta liba, tyúk, lehet választani, aztán féltékeny, míg a fiúkból a baszás után azonnal elegem van, nem értenek meg minket nőket, kocsma,
p
alf
ia
, kártya, üzlet, hobby, lehet választani, és hát azt se igazán tudják, hogyan nyúljanak a nőkhöz...
Tehát maradt a hazai. ismert és élvezetes, csalódást nem okozó pálya, ami már most finom szaftban tocsog. Tudod minden' levélírásnál elsütöm a punimat, egyszerűen felizgat annyira, hogy egy levél közben 2-3 alkalommal is élvezek...
*
Most is jön egy, borzongva rántja össze a hüvelyem, ooóóhhh... Tudod azért írom e kis notesz komputerrel a leveleket, mert ilyenkor macskakaparás lenne a sorokból, és a hibákat is utólag ki tudom egyszerűen javítani, amit az izgalom közben ejtek. És hogyan tudok írni is megmaszturbálni is, az nagyon egyszerű. Ha már nagyon vágyom egy fergeteges kéjrohamra, akkor nézek egy kis leszbi videót, ahol felkészítem magam. A mellbimbóimra felcsíptetek egy-egy csipeszt, ami először egy picit fáj, de átalakul isteni érzéssé (a melleimen is el tudok menni, ha van rá elég idő, ha akarod írok arról is), majd felhúzom azt a kis nadrágot amiben belül egy 15 centis vibris műfasz van. Néha a fenekem is kíván egyet, van erre is egy helyes kis szerszám, ami úgy vastagodik, hogy ki sem tud csúszni, és őrjítően izgalmasan feszít, mint most is... Így hát már semmi akadálya annak, hogy írjak, rajzoljak, vagy bármit is tegyek, míg a lukam állandóan meg van dolgozva.
Van úgy, hogy ebben a nadrágban megyek el diszkóba, ahol fergeteges tud lenni: mintha dugnának tánc közben, és senki nem sejt semmit! Szóval nem akarok már csalódást, mindent megtapasztalva, magam vagyok magam legjobb társasága, ezért maradjunk csak a levelezésnél.
*
Szívesen leírom Neked, mit tapasztaltam, milyen volt az első maszti, hogy milyen izgalmak voltak az eddigi életemben. Ha akarod, tudok igen vulgáris is lenni, szeretem a dolgokat a nevükön nevezni. És ha egyszerre nyalom a barátnőm pináját és az azt kúró néger faszt, míg a kezemmel a másik csoki farkét szorítom bele a drágám seggének minden méretet befogadó
lyukába, közben két másik méretes dákóból veri ki rá a bőséges gecit, a pinát, faszt is nyaló nyelvemre, hát azt másképp nem tudom leírni... De szívesen írok arról is, hogy két aranyos kislány hogy maszturbált az arcom fölött egymásnak, vagy arról, hogy én mit imádok a tükör előtt. Kérlek írdd meg édesem ha a férfiak annyira zavarnak Akkor arról nem is írok, csak a puncisokról Én azt kérném, írj álmaidról, hogy hogyan masztiztál először, milyen volt az első leszbi élményed, és hogyan esett meg a dolog, vagy estek meg a dolgok. Te is maszturbáltál-e, hogyan, mivel, mikor, hol, és mindent erről is. Egy alkalommal nem kell sokmindenről írnod, de azt próbáld meg részletesen és izgalmasan megírni. Izgat az is, hogy hogyan ismerkedtél te meg más leszbi lányokkal, vagy hogyan tennéd meg az első lépéseket. Tényleg, az első alkalommal hogyan jött össze a dolog, volt-e valami extra élmény?.
Vagy, hogyan csábítanál el egy 14-15 éves csupasz, vagy pelyhes puncikákat..., mit tennél velük, vagy ők veled... De légy szíves fiatal, és kívánatos légy!

Izgatottan várom válaszodat, amin biztosan elujjazgatok olvasás közben, csókol,

Zizi

Ui: Remélem elsült a puncusod, és a levét leszoptad az ujjadról a levelem olvasása közben? Boldog karácsonyt!
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.53 pont (57 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. január 4. 13:48
#14
Sok néni tudna mesélni.
1
én55
2022. április 4. 09:19
#13
Nálam nem nyert.
1
Andreas6
2017. november 12. 20:37
#12
Engem nem fogott meg különösebben.
1
t
t.555
2017. augusztus 29. 03:22
#11
Nekem tettszik a történet!
1
i
ivol
2016. június 8. 12:55
#9
Hát nem igazán sikerült elmélyültre az írás különösen erotikus szempontból. Részletesebb leírással egészen jó is lehetet volna,
1
a
A57L
2014. április 3. 06:30
#8
Nekem nem tetszett.
1
h
hairy_pussy
2013. augusztus 26. 13:34
#7
10p
1
t
tiborg
2011. január 3. 03:43
#6
Elvezetes, jo izlessel eloadott leiras. Keveset olvasott, talan, mert nagyon leertekelt. Szerintem tobbet erdemel. Sseretnek hallani Aurora neni-tol,-rol.
1
sihupapa
2008. október 5. 01:23
#5
pölös itt maszti van nem dugás. figyeljmár arra amit
olvastál.
1
suny
2008. április 22. 18:14
#4
Izgi.Tetszet nekem.
1
pölös
2008. április 7. 23:18
#3
Nagyon izgi a történet! Én is ünnepek alkalmával gyakrabban szoktam kefélni, mint a hétköznapokban!
1
Auróra néni
2006. május 11. 09:45
#2
Duci röviden leírt fantáziálásai nem "védettek", aki akarja: kerekíthet belőlük történetet.
Ám vivel (valószínűleg géphiba miatt) nem tudok élni a tagsági által nyújtott előnyökkel, vagy a nyilvánosba tegye föl, vagy pedig E-mail csatolt fájlként küldje el nekem
1
T
Törté-Net
2006. május 10. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1