A+ A-

Auróra néni történeteiből - Duci és Zizi levelezése 2. rész

Bevezetőül annyit szeretnék leszögezni, hogy Duci álmai és ábrándozásai nem esnek "szerzői jogi védelem alá", aki akarja, írjon belőle történetet. Csak annyit kérek, hogy értesítsen (akár a Fórumban is). Auróra néni
Duci 2. levele Zizihez

93. XII. 30.

Drága Zizi!

Nagyon örültem levelednek, három maszti kellett rövid egymás utánban, hogy le tudjak ülni írni neked. Tudod, családi okok miatt ki kell fognom az alkalmat.
Lehet. hogy kicsit félreérthető voltam első levelemben: elvileg szexuálisan "mindenevő" vagyok, olvasva vagy képen nézve a legvadabb dolgokat is szívesen fogadom, csak ha én élvezek el, az leszbi jellegű a fantáziámban. Szóval részedről bármi jöhet. Egyébként voltak nagyon jó "normál" élményeim is, egyszer majd ezekről is írok. Most előbb a két legújabb fantázia-szüleményem írom le, hogy az biztosan meglegyen. Ezeket éberen fantáziáltam, mert a neked írt levél után nemsokkal éberen is visszatértem a masztizáshoz. azóta is ezek a képek jönnek elém felváltva. Nagyon vizuális vagyok, mindent el tudok képzelni - és pocsékul rajzolok. Valaha próbálkoztam úgy, hogy pauszra átrajzoltam valamit, stb., ... ha megtalálok belőlük (nagyrészét elégettem, pocsékok voltak), elküldöm megnézni...
Szóval:
1/ Az egészet mintha valami ablakon vagy nyíláson át szemlélném, miközben engedelmes szolgálóleányok keze dolgozik a punimban.
Két keleti (arab?) férfi, egy harmincas meg egy ősz szakállú közrefog egy serdülő európai fiúút. Valamit az orra alá nyomnak, az megszédül, karonfogják, beviszik egy házba, ahová a fantáziámban szintén belátok. betömik a száját, hátracsavarják a kezét, amitől persze előrehajol. Ekkor leszedik a nadrágját, és elkezdik a feneke lyukát izgatni meg olajozni. (Közbevetőleg: ismeretterjesztő könyvben olvastam, hogy ez a prosztatamasszázs, amitől a férfi nő módjára élvez el.)
Szóval a kölyök fütyije, a nélkül, hogy felállna, elkezd csurogni. Ekkor a fiatalabb beolajozza a farkát és óvatosan benyomja a srác fenekébe. A kölyök hamarosan élvez, csurog, látszik a képén, hogy az arab megtalálta a prosztatát.
Mikor végez, jön az öreg, akinek vastagabb a fasza. De ekkor már a kölyök nincs magánál egészen. Kikötik a kezét, kiveszik az izét a szájából. Az öreg fasza már simán belemegy.
Mikor az öreg is végzett, a srácot levetkőztetik, lány módjára becézgetik, simogatják, aztán szopatnak vele, végül újra seggbebasszák, de ezt a kölyök már élvezi.
Végül felöltöztetik bugyogóba, stb., szóval keletinek, kézenfogják és elvezetik. A srác engedelmesen megy velük, én meg a punim simogatva azon tűnődöm, hogy kiheréltetik-e, avagy fiú-hárembe viszik, ahol a serdülő fiúk ráérő idejükben egymással is szórakoznak.
2/ Itt én vagyok a főszereplő, de vagy 30 évvel korábban. 172 centi voltam, ehhez 68 kiló; kemény, gömbölyű fenékkel, de 105-ös körte mellekkel. Kicsit nagyobbak, mint neked.
Szóval ilyen kinézettel valahol Keleten egy szállodai szobában vagyok. Egyszerre csak bejön három helybeli asszony, ahogyan közismert: bokáig érő bugyogóban, csadorban, stb. Nekem is valamit az orrom alá tartanak, amitől megszédülök. Aztán elkezdenek becézgetni és vetkőztetni, majd hanyatt fektetnek. A két fiatal aztán a mellem szopja és a punimmal játszik. Az öregebb először szintén a punimmal foglalkozik, aztán közben leveti a bugyogóját, felemeli a ruháját és a szájam fölé guggol. Én valójában nem akarom, de mégis nyalok neki. Érzem a nektár ízét. (Hogy a fenébe ne, amikor felváltva szopogattam az ujjaimat...)
amikor már a végén teljesen kimerült vagyok, akkor felöltöztetnek: harisnya, bosszú bugyogó, hosszú ruha, csador, betömik a számat, karonfognak és elvisznek magukkal. Nem tudom, hogy hova és miért. Csak azt tudom, hogy a punim fel van izgulva nagyon, és én szeretnék még több nektárt nyalogatni.
Most sajnos be kell fejeznem, mert a páromnak még sincs köze hozzá, hogy mit írok. remélem válaszolsz. ahogy lehet, én is válaszolok, most véletlenül postafordultával sikerült.

Puszillak!!!
Duci, akinek a levél megírása után azonnal masztiznia kell!!!

U. i. Amikor kislánykoromban masztiztam, mindig az járt az eszemben, hogy a barátnőimnek meg az ismerős néniknek milyen lehet a bugyija és alatta hogyan néz ki. Neked mi? Egyébként újabban azzal szórakozom, hogy egy nekem tetsző nőnemű egyént (kislánytól felfele) gondolatban levetkőztetek.
Én is szeretnék egy olyan bugyi-félét venni, amiről írtál. Mi a márkája, hol lehet beszerezni és mennyibe kerül? (Maszti folytatva.)

4.
Zizi 2. levele Ducinak

94. I. 20.

Drága Duci!

Köszönettel megkaptam leveled, amit már nagyon vártam. Alig vártam, hogy haza érjek. A kocsiban amikor a kezem nem volt munkában, már markoltam is a punimat, a sztorira gondolva! Otthon teleengedtem az óriási fürdőkádamat forró vízzel, egy kis illatos olajjal, és a cuccaim már repültek is szanaszét, én meg a finom vízben vártam, mit írsz nekem.
Nem tudom mi az oka, de a meleg vízben ellazulva, mindig óriásiakat tudok élvezni. Igaz, hogy oda a játékszereimet, két kínai golyó kivételével nem tudom magammal vinni, de azokat mindig feltuszkolom ,ha maszti is lesz a vízben. Ezeket még az első Hong-Kong-i utamon vettem, a turistáknak tenyérmasszírozóként árulják különböző méretben. Én már rég olvastam róla, hogy a japán gésák használják a hüvelyizom erősítésére. Én a legnagyobb méretet vettem, és hát épp csak elfér kettő a tenyeremben, forgatni meg egy kézzel végképp nem tudom őket. A golyókban belül még egy kisebb ón golyó van. jó nehéz, ami mozgatáskor neki ütközik a külső golyónak, halkan csilingel, és gondolom valami rugós rögzítés végett rezeg is. Így ha valaki ügyes, és egy kézben 2 golyót forgatni tud, aminek darabja vagy 15 deka, a rezgés révén masszírozza a tenyerét. Hát ez szuperül működik a punimban is! Alig vártam a megérkezést! Szerencsére a Natan-Road-on este 9-ig nyitva vannak az üzletek. A legdíszesebb legnagyobb golyókat megvéve talán ugyanilyen izgatottan rohantam a szállodaszobába kipróbálni ,nem túl nagyok-e nekem. A légkondicionált szoba szerencsére tele volt tükörrel, és ez a fürdőben sem hiányzott .A teljes egyik fal előtt szeretkezhettem magammal, az egyik leterített bolyhos törülközőn. Tudod, ezt elég gyakran csinálom, otthon is van egy tükörfalam, amihez olyan közel fekszem hanyatt, felhúzott lábakkal, amennyire csak tudok. a punimat szinte belenyomom a tükörbe, a lábaimmal a tükörre támaszkodom, és szinte a magam folytatásával, vagy mint az ikerpárommal, szemtől szembe az ujjakkal, egymással versenyezve, egymás látványától mégjobban felizgulva, szétkúrjuk a saját pinánkat... A csiklóm nem eszeveszetten nagy, de szinte kibukik a helyéről, ha ingerek érik, és olyan édes, hogy minden irányból hagyja magát bekeríteni, sehol sem bújik el a bőrredők mögé, olyan, mint egy nagy szem borsó. Imádom nézni, simogatni, vagy ütögetni, néha bevadulva a kéjtől a rózsaszín punimat égővörösre csapkodom, de úgy, hogy ujjaim hegye keményen eltalálja a csiklómat is. Akkor ott a fürdőben egy helyes kínai lányt képzeltem magam elé, akit hátulról átölelve, egyik kezemmel melleit, másikkal édes popója felől alulról sikamlós kéjcsatornájába ujjaimmal benyúlva izgatok. De ahogy kezdett az élvezés magával ragadni, én magammal maradtam, és magamat és testemet imádva, léptem a tükörhöz, csókoltam képmásomat, borzongva a hűvös üveg érintésétől, ami mégis hevítette, forralta lüktetve száguldó véremet...
Törökülésben az egyik golyót nedves hüvelyem bejáratához nyomva ráereszkedtem, s amíg kezeim végigsimították a kéjtől libabőrös melleimet, csípőm körkörös mozgásával, és testem súlyával préseltem mohó és lucskos pinámba egyre beljebb a gyerekököl nagyságú csodagolyót, ami őrjítően kéjes feszítés közben szépen becuppant a helyére! Hüvelyem reflexszerű szorítása nem kifelé, hanem bele a pinámba szorította a hűvös fémet. De ez még nem volt elég, a jó érzéstől türelmetlenül, hanyattfekve nyomtam be magamnak az előző párját. Soha eddig nem érzett érzés kerített hatalmába, úgy éreztem, ki vagyok tömve, mint egy kispárna. Felálltam, s a két golyó súlyánál fogva igyekezett kitörni punikámból Minden izmomat megfeszítve tudtam magamban tartani. Terpeszben állva, kezemmel combjaimon támaszkodva csípőmmel elkezdtem körözni, míg belül éreztem, hogy mocorog hüvelyemben az azt teljesen kitöltő két súlyos golyóbis. Lakkozott vörös körmű középső ujjam megtalálta feszes peckemet. s csípőm körkörös mozgásával ellentétes irányban dörzsölve megpróbáltam belemasszíroznia sikamlós punim húsába. csípőm körző mozgása és hüvelyem szorítása-ellazítása összehangolásával a golyók le-fel vándoroltak bennem, a méhszájnak ütközve bizsergettek, majd épphogy ki nem csusszantak belőlem. A tükörrel és abban saját magammal már számtalan nyelves csókot váltottam közben. Másik kezem ujjai megtalálták fenekem kisebb gyűrűjét, kezeim ujjai melleimet csípték, lukaimat gyömöszölték, és az önkúrás tetőfokán hanyattdőlve, gyönyörű combjaimat széttárva felhúzva nyíltam ki magam és a tükör előtt. Kezeimmel egyre gyorsabban ütögetve, punimmal pirospacsit játszva, nem csak képletesen, de szó szerint is elpicsáztam magam, az édes kurvát, akit a tükörben láttam, és aki mindent megenged nekem! Minden ütés többszörösen felerősítve rezgett bennem, a golyók az ütéseim nyomán csattantak egymáshoz, csúszkáltak le-fel, én pedig a golyók rezgésének hullámain egyre erősödő görcsökben élveztem, míg ennek csúcsán hüvelyem előbb az egyik, majd a másik golyót lökte ki magából, miközben magamat visszatartani nem tudva, az élvezés görcseinek összehúzódását követve, sugárban pisiltem össze a tükröt, magamat, a törülközőt...
Szóval ezek a golyók bennem; egyik kezemben a leveled, másikban a punim, és mire képzeletedben kinyaltalak, nekem egyszer már jó is volt...

Kislánykoromban én a tükörben néztem magam, vagy meglestem anyámat, vagy a nálam csak 6 évvel idősebb nagynénémet a kulcslukon, és közben maszturbáltam.
Remélem Te nem buktál meg az anyukádnál, mint én a nagynénémnél egy miskolci nyaralás során...
Két hétig voltam nála. Egyedül él, testkultúra és aerobik oktató. 16 éves és már igen csinos voltam, és este kilestem puniborotválás közben, amit egy kis olajos bedörzsöléssel és masztival zárt. Persze a kulcsluk előtt én is elélveztem. Nem voltam elég gyors, amikor meztelenül kilépett a szobában hagyott hajkeféért. Ott álltam ledermedve, bugyim a bokámon, puncim szabadon... szerencsére megúsztam azzal, hogy őt is ki kellett nyalnom, de ő is kinyalt engem. Miután bevallottam neki, hogy már nem vagyok szűz, igen alaposan és hozzáértően az ügyes kezeivel puncimbabaszott, és ki is nyalt. Tulajdonképpen sokkal jobb volt, mint az akkori fiúmmal, és azóta is gyakran szorítjuk egymásnak punikánkat. Ha egy-egy új sztorinkat elmeséljük egymásnak, mire észrevennénk, már masztizunk is egymásnak .Igen sokat tanultam Tőle! De ez már egy másik levél lesz ...

Amúgy bocs a lassú válaszért, de síeltem Mürzsteg-ben.
A thai body masszázs lesz azt hiszem a Hong-Kong sztori folytatása, kínai csupasz puncikák maszturbálása egy nyelvcsapásnyira az arcom fölött...
Légy szíves írj egy picit magadról is, milyen környezetben élsz, mit dolgozol, stb... O. K.?
A nadrágocskát a Beate-Uhse üzletben Németországban vettem, állítólag itthon is megjelent a katalógusuk, abból lehet rendelni.
Ja ,ha kíváncsi vagy milyen a golyós érzés, főzz két hatalmas tojást keményre, és ugyan picit óvatosabban, de kipróbálhatod.

Puszil (most már egyik kezemmel punimban masztizva)
Zizi
Szavazz Te is!

Átlag: 6.02 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Andreas6 2017. 11. 12. vasárnap 20:40
Továbbra sem tetszik, de ez nem azt jelenti, hogy rossz, csak engem nem fog meg.
#12 vakon54 2017. 09. 18. hétfő 15:50
Jólettvolna ha folytattadvolna.
#11 t.555 2017. 08. 29. kedd 03:25
Ez a történet is jó!
#10 feherkalman1 2016. 10. 26. szerda 13:43
Egyszer megnézném.
#9 ivol 2016. 06. 8. szerda 13:13
Igen, ez egy jobban sikerült írás, mint az előző, habár a köztes levelezői forma egy kicsit zavaró.
#8 A57L 2014. 04. 3. csütörtök 06:31
Egy picivel jobb mint az előző.
#7 tiborg 2011. 01. 3. hétfő 04:28
Jobb, mint az elso resz! Jo szorakozast!??!Mindegyik levelert 10.
Kolompar Rezso - neked ketto van????????
#6 Kolompár Rezső 2008. 09. 1. hétfő 18:47
én is a puncimba matatok mán
#5 Kolompár Rezső 2008. 09. 1. hétfő 18:46
én is a puncimba matatok mán
#4 Béla 2008. 09. 1. hétfő 18:45
tökre szekszy
#3 pölös 2008. 04. 7. hétfő 23:20
Nagyon izgató az írásod!Megkívántalak!
#2 Andi 2007. 07. 27. péntek 16:52
Már az én egyik kezem
is a puncimban matat...XD
#1 Törté-Net 2006. 06. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?