A+ A-

Szerelmes vágyban

Zoltánnal két hétre elszakadtunk egymástól, kamasz fia nála töltötte a szünidőt, szüksége volt az apjára. Nekem ötéves koromban meghalt az apukám, megértettem őket nagyon, nekem is nagyon hiányzott az apukám és ez ma is így van. Sajnáltam, hogy nem férek bele a kapcsolatukba, gyötrelmes két hét várt rám. Magamnak szüzességet fogadtam, érte-magamért, nagyon hiányzott.
Őrülten kínzott a vágy, hogy a farkammal magamra maradtam, vágytam a testét, a símogatását, az ölelését. Ötvenszer kaptam a telefon után, de tudtam, hogy nem zavarhatom a köreit.
Az első napokban álmok kínoztak, melyekben mindig távolabb kerültünk egymástól és hiába próbáltam, nem érhettem el. sexis álmok jöttek, heves szeretkezéseink emlékképeként, s mint kiskamasz koromban, nedves lepedőm ragacsos buta foltjai jelezték a sexis álom valóságosságát.
Lassan teltek a napok, hónapoknak tüntek, de végre eljött az idő, hogy vár rám, engem vár és én rohantam hozzá, húsz centivel a föld felett repülve hármassával szedtem a lépcsőt, hogy mielőbb a kerjaiba omoljak végre.
Óráknak tünő ölelésben forrt össze a testünk, úgy kabárban az előszobában csókoltuk fogtuk egymást az elmúlt két hét minden vágya a felszínre tört. Símogatott puszilgatott és mire leráncigálta rólam a farmerom, már szinte önkívületben vágytam a kéjt. Boxeromban ágaskodó farkam izzott ahogyan markolászta és nembírtam tovább, telespricceltem a gatyámat, mire kiszabadította volna vágytól teli farkincámat. Kissé elszégyelltem magamat, de Zoltán levetette rólam a boxerom és nedveim maradékát lenyaldosta rólam. Egy pillanatra sem lankadtam el, lábaközé fektetve arcomat, kemény farkát a számbavettem, hogy érezzem lüktető vágyát. Golyóit simiztem és érezni akartam teste minden élvezetét. A lukammal kezdett játszani, ami szinte szüziesre szükült, ügyesen ujjazott, majd nyaldosni kezdte és én hörögve nyögtem és vágytam, hogy a farkára húzzon. Betolta végre, a gyomromban éreztem édes farkát. Egyre gyorsított eszméletlenül dugott, keményen erősen és mire lihegve remegve élvezni készült elöntött a kéjes vágy, amely ismételten forró spricceléssel a felszinre tört.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.62 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2014. 12. 27. szombat 07:50
Gyenge.
#2 A57L 2014. 11. 16. vasárnap 09:20
Nem lett rossz.
#1 Törté-Net 2006. 04. 19. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?