A+ A-

Az új fiú

Nyolc hónapos gyönyörü kapcsolat nehéz elmúlásából kipihenni magamat Bécsbe hívott egy régi jó haver. Egy nagy lakásban sokan élnek együtt, mint az amerikai filmekben a diákság. Nagy buli kerekedett az érkezésemből, nagyon jól éreztem magamat. Ott ismerkedtem meg egy Lengyel fiuval Karollal. Vöröses göndör sörénye közül egy igéző türkiszzöld szempár csillogott rám. Szeplős arca és a teljesen szeplős pettyes teste azonnal ámulatba ejtett. Rögtön éreztem, hogy Ő is úgy néz rám ahogyan én, persze hogy bizonyosságra leljek, arra még néhány napot várni kellett.
Végig jártam a várost, müemlékek, szép parkok, vidám hangulatával töltekeztem. Egy pornomozi környékén lődörögtem, bent a moziban egy harmincas pasi nyelvével könnyített vágyamon, a parkban meg én segítettem egy egészen ifjunak, talán ha 16 volt, pár percre a számba adva élte ki vágyait. Két maszti közt karolról álmodoztam.
Másnap délelőtt elautóztam Mariazellbe, a kegyhelyen imádságos bünbánatot tartottam, rég beszélgettünk Istenem. Könnyebb lett tőle a lelkem. Mélyen hiányzott Zoltán érintése, a biztos bizonyosság nyugalma, amiből mégis menekültem már.
Másnap terveim szerint Puchbergbe készültem megmászni a Schneeberg hegyet. Többen csatlakoztak hozzám, nagy örömömre Karol is. A gyönyörü hegyi túra éjszakáját egy hegyi házban az Éderweishüttében töltöttük. Sajnos sokszemélyes szobába kerültünk, de éjjel kis motozásra lettem figyelmes, Karol jött oda az ágyamhoz: A szívem a torkomba dobogott, ahogy érezetem a teste melegét egészen közel hozzám már a lehelletét is éreztem a tarkómon.
Kis gatyában voltam és Ő is, éreztem ahogyan mellémcsusszan a takaróm alá, közben befogva a számat kérdezte: alszol robi? Jaj dehogy aludtam, erre a pillanatra vártam, hogy kiélhessem a vágyam, remegő testttel és meredező farokkal vágytam a kéjt.
Átölelt, én még mindig háttal voltam neki, forró testünk édesen összeforrt, meredező farkát a gatyámon keresztül is a lukamban éreztem szinte úgy fúrta át a textilt. Őrülten simizve egymás testét a farkát a kezemben éreztem, környékén természetes szőrzete, nem borotválta magát és ez még izgibbé tette.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.71 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 11. 27. csütörtök 06:04
Rövid és gyenge.
#1 Törté-Net 2006. 03. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?