A+ A-

A meglepetés... 1. rész

Anna volt a neve... Egy átlagos lány, átlagos bevételű családdal és mégis megtörtént vele ez. Lehetetlennek tűnt és mégis. Kéjes nyögései még mindig csengnek a fülében.
Hazafelé sétáltak, Anna, Lili és Hajni. Három belevaló csaj, eléggé illuminált állapotban. A hideg szél beférkőzött a ruhájuk alá, átfújt a vékony szaténrétegen amit viseltek. Libabőr futott végig a karjaikon, lábaikon, tépázta különféle színű és hosszúságú hajukat. Anna szép, 18 éves lány, hosszú, csillogó barna hajjal és élénkzöld szemekkel. Lili szőke, rövid hajú lány néhány évvel idősebb Annánál, szemei barnák, voltak, törékeny alakja mindenkinek feltűnt. Hajni még csak most töltötte be 16. életévét épp ezt ünnepelték aznap este. a lány haja szintén szőke volt, derékig érő, kerek arca pedig mindig vidám és boldog. Egymásba karolva, Anna kezében egy pezsgősüveggel araszoltak Lili szüleinek háza felé. Csacsogtak, nevettek, a hangulat jó volt a hideg, és a szél ellenére. Csillogó gönceik rövid szélei fel-fel csúsztak a formás combokon, felfedve a nemes testrészeiket fedő vékony anyagot. "Átkozott koktélruha" - Anna még viszonylag józan volt, így gondolkodni is képes volt még. Lili egyszer csak megállt egy kapualjban és csilingelő hangján így szólt:
- Halihócska, csajszik! Itt a házunk!
A két másik kérdőn tekintett rá, de nem foglalkoztak vele különösebben csak bementek a nagy vasdíszekkel ékesített kapun. A fa nyikorgása kísértetiesen hatott Anna számára, de csak megvonta a vállát és követte kuncogó barátnőit a lépcső felfelé. Egy tágas előszobába értek, amit gazdagon díszített csillár világított be. "Mekkora felhajtás.."- fortyogott magában Anna és levéve a magassarkúját belépett a tényleges házba. A lábujjai sajogtak a magassarkútól, de ő tűrte és még egy lépcsősort megmászott Lili nyomában. Mögötte a sort Hajni zárta aki bőszen kapcsolgatta a villanyt. Amikor felértek az emeletre zene szólalt meg. Erős, villódzó fények táncoltak mindenhol körülöttük.
- Hahóóó! Lili ez a ti házatok?- ordította Anna túl a zenét.
- Nem drága. Ez egy fan klub. - nevetett az vissza.
Anna nem értette miről van szó amíg meg nem látta a parketten vonagló embereket. Mélyen egymásba voltak gabalyodva, ki tudja, hogy ezek szexeltek vagy táncoltak. Izzadt testek vették körül hirtelen és Lilit sehol sem látta. Hajni a sarokban enyelgett egy fiúval akit Anna még sosem látott. "Hol vagyok? Mit csináljak itt?" Hajni felé fordult. A zene elnyomta a lány nyögéseit, de Anna még így is látta a lány szoknyájába temetkező arcot. Oda arat rohanni, de Hajni izzadságtól gyöngyöző arca csak úgy úszott a kéjben, így nem tette. "Ilyen fiatalon..." Anna még csak egyszer volt férfival és az is borzasztóan sikerült, így nem is akarta felidézni. Ahogy a férfi belé nyomult... Undorodott ettől a helytől, szabadulni akart amikor is... Egy izmos mellkasnak ütközött a háta, szép, erős karok ölelésben találta magát. Ki ez? Lefeküdjek egy idegennel? És akkor valaki száját a sajátján érezte. Az idegen férfi már előtte állt és a nyelvével a száját kóstolgatta. Isteni csók volt. Kezek túrtak a hajába és egy pirulát tolt le az idegen nyelv a torkán. Amikor Anna engedelmesen lenyelte azt, a világ kinyílt számára. Most már AKARTA a szexet. Kívánta a férfit és a közösülést. A férfi ekkor elhúzódott tőle, megfogta a kezét és egy szobába vezette.
Ahogy az ajtó becsukódott, a zene elhallgatott, vagy nem is... A zene átváltott elektronikusabbá, de halkabbá. A férfi, az öltönyén lévő felirat alapján Márk, egy ágyba vezette Annát és lefektette. Amikor a puha párnák öleléséből nézett fel Márkra akkor látta, hogy fekete haj, barna szem és tökéletes arc néz vissza rá. Magához húzta a férfit aki vetkőztetni kezdte. Keze mindenhova elért, már csak egy bugyi választotta el őket. Eközben Anna boxerig lehántotta Márkról a ruhákat és azt is kezdte leszedni a férfiról amikor az megállította a kezeit.
- Azt akarom, hogy te élvezz el százszor. Én csak a kielégítő vagyok.
Ez tetszett Annának. Nagyon tetszett neki. A férfi ekkor a szájával bejárta Anna testét. A vállai érzékeny pontjait, majd védtelen, hatalmas és dagadó melleit vette kezelésbe. Izgatta ahol tudta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.22 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 veteran 2016. 08. 22. hétfő 16:40
Nagy nulla.
#9 cscsu50 2016. 08. 20. szombat 06:26
Gyatra
#8 zsuzsika 2016. 08. 18. csütörtök 07:43
Gyenge.
#7 Andreas6 2016. 08. 17. szerda 14:09
Nagyon gyenge.
#6 specialist 2016. 08. 17. szerda 13:52
Kár volt időt pazarolni erre az "írásra"
#5 vakon53 2016. 08. 17. szerda 12:42
Feleségemmel várjuk a folytatást!
#4 sunyilo 2016. 08. 17. szerda 10:27
Jobbat is olvastam...
#3 listike 2016. 08. 17. szerda 05:49
Nem tetszett.
#2 A57L 2016. 08. 17. szerda 05:23
Nem rossz,de többet vártam.
#1 Törté-Net 2016. 08. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?