A+ A-

Őrjítő forróság...

Avagy a szaunában...
Ősz volt, de még nem az esős ősz, hanem a forró ősz... Egy pénteki nap, fél három felé járt az idő, amikor a barátnőm, Pálma javasolta, hogy menjünk ki a strandra.
- Minek? - kérdem én, hiszen otthon egy hatalmas medence vár rám, és ott akár bikini lenyomatok nélkül lebarnulhatok... Pláne, hogyha meztelen ugrom a hűsítő habok közé... Hatalmasat sóhajtottam...
- Hogy hogy minek? Hát pasizni. Tele van a strand jobbnál jobb Adoniszokkal - mondta felháborodottan.
Jól van, hagytam jóvá. Megyünk pasizni... De volt itt egy kis hiba a dolgokban... Teljesen kiment a fejemből, hogy Levente, a testkontroll vezetőm, alias szexi-tanárbácsi úszómesterkedik mellékágon...
Beültünk az ezüst BMW-be a cuccunkkal együtt, és nekivágtunk az őrjítő napsütésnek, buján a szám megnyalva, hogy mit tartogat nekem még ma ez a nap.
Átöltöztünk, hófehér egyrészes Chyvengy fördőruha takarta bronzbarna testem. A hátamat egyáltalán nem takarta, és elöl vékony szalagok fűzték össze dekoltázsomat, amely a köldökömig ért. Aranyszőke hajam leomlott egészen a derekamig. Csillogó zöld szemem egy Adidas fehérüveges napszemüveg sejtette. Felejre nagykarimájú fehér kalapot tettem. Vékony, hófehér átlátszó muszlinkendőt kötöttem a derekemra, ami a bokámig ért..
Így indultam ki az élménymedencékhez, ahol már Pálma várt rám egy fekete bikiniben, és krém színű kalapban. Együtt indultunk el a sodró medencéig, ahol az én szeretőm, Levente egy térdig érő tapadós fűrdőnadrágban, és fekete napszemüvegben figyelt a játszadozókra.
Felé intettem, és ő meredten bámult rám. A szája is tátva maradt... Kedvesen magához intett, és elindultunk Pálmával felé.
- Sziasztok, csajok! - így ő, majd csevejbe kezdtünk. Közben hallottam, ahogy egyre rekedtebb, és a szemüveg üvege mögül is engem pásztáz...
- Óh. Itt jön Karesz! - mutatott egy pasira, aki közeledet. Ő volt a másik úszómester, és Adonisznak is látszott, ami Pálmát jól felfűtötte. - Szeretnék beszélni veled! Mosolygott rám, és felvezetett a lépcsőn, be az épületbe. Végigmentünk a folyósókon, míg egyszer csak a szaunákhoz érkeztünk...
- Gyere, cicám! - kacsintott rám cinkosan, és beinvitált az aromaterápiás 60 fokos kabinba. Becsukta az ajtótt...
Keményen megcsókolt, és én átöleltem a nyakát.
- Minek jöttél ide, cukorfalat? Tudtad, hogy nem birom ki, hogy ne érezzem a faszom körül a nedves kis puncidat... - suttogta a gőzben a fülembe.
- Beszélni akartál velem... - nevettem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 11. 1. szerda 05:42
Voltál már egyáltalán szaunázni? A kabinba való belépés ELŐTT kell levetkőzni, nem odabent!
#3 zsuzsika 2014. 11. 20. csütörtök 08:20
Jó.
#2 papi 2013. 08. 18. vasárnap 08:45
Nem rossz
#1 Törté-Net 2006. 03. 25. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?