A+ A-

Őrjítőbb forróság...

Avagy "Őrjítő forróság" 2...
És ebben a pillanatban kinyílt a szauna ajtaja.
Pálma állt ott, kitágult szemmel. Nem mondott semmit, csak becsukta az ajtót. Levi észre sem vette, csak én. Egymás pillantását fűrkésztük, és elmosolyodtam. Tüzelő tekintete megértette velem, mit is szeretne... Legyen. Mondtam én a szememmel, és a mutató ujjammmal magamhoz csalogattam. Pálma lehajtotta a fejét, és a nyelve végigfutott a szexi - tanárbácsi gerincárkában.
Levente megremegett fölöttem, és láttam, ahogy a keze megtapogatja a barátnőm fenekét. Mélyen a nyakamba nyögött, és éreztem a még bennem lüktető farkat, hogy még keményebb, mint volt.
- Tetszik a helyzet? - kérdeztem a fülébe suttogva.
- Cukorfalat, minden férfinak az a vágya, hogy két szőke szexbomba kényeztesse... - lihegte a fülembe, majd összeesve a gyönyörtől.
Elmosolyodtam, és Pálmára néztem, aki cinkosan kacsintott rám. "Akkor édesem, most megtudod, hogy milyen is az az álom!"
Mondtam, álljon fel. Színte őríjítő volt, ahogy kihúzta belőlem a hatalmas falloszt. Halkan felnyögtem, és hozzáfeszítettem a testem.
Az Adoniszom felállt, és Pálmával egymás mellé álltunk. Mind ketten mesztelenek voltunk, és természet adta domborulatainkkal, és tökéletességünkkel pásztáztuk őt. Lazán nekidőltönk a padnak, és néztük tövább. Pálma a melle alá kulcsolta a kezét, és nagyokat nyelt a tüzelő tekintete mögül. Én is a tökéletes pasit csodáltam, és smaragdzöld szemeim csillogva futottak végig a kemény bicepszeken és tricepszeken, az izmos hasfalon, és a futballistás fenéken és combokon...
Felé indultam, és megmarkoltam a falloszát. Hatalmasat nyögött, én egy csókkal folytottam el azt. Közben Pálma hátulra került, megmarkolta a fenekét, és a hátát csókolgatta. Levi egy rántással előre húzta őt is. Egyik karjában engem, a másikban Pálmát tartotta. Mindketten hozzásímultunk a szexi - tanárbácsi oldalához, és ő egyszer az én mellemet, majd Pálmáét csókolta...
- Várj! - így Pálma. Remegett a hangja. - Mi kényeztetünk téged... Nem?
Levi csak elmosolyodott, és elengedett mindkettőnket.
- Hajrá, csajok! - csak ennyit mondott. Én mosolyogva hátralöktem a padra, és a lába közé térdeltem. Marokra fogtam a bársonnyal borított acél falloszt, és egy nyalintással lenyaltam róla a gyönyör első nedveit. Levi felszisszent. A fényes, vörös makk csillogott. Megfogtam a heréit, és úgy nyaltam fel a pénisz tövétől egészen fel a tetejéig. Újabb hatalmas szisszenés. És végül bekaptam...
Pálma lihegve figyelt minket, majd ő is odatérdelt mellém, és most ő markolta meg a heréjét. A két mellem között átbújtatta a fejét, és a szájába szívta az egyik golyót, végül ő is mellém szegődött, és egymás szájáből "veszekedtük ki" a vastag, és kemény péniszt. Levi kínjában a hajunkat markolászta már, és óriásikat nyögött...
- Ez az... Gyerünk, csajok... Oh... Belehalok... Belehalok... Belehaloooook !!! - ordította, és kilővellt. A bőséges spermafolyam a melleinkre, az arcunkba, és a nyakunkra spriccelt. Még éppen magamba szívtam az utóját. Gyengéden izgatva nyalakodtam le róla a maradékot, nem hagyva a barátnőmnek belőle. Levente hátravetett fejjel reszketett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.9 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 11. 1. szerda 05:45
Nem kötött le.
#5 zsuzsika 2014. 11. 20. csütörtök 08:23
Ez csak közepes
#4 A57L 2014. 01. 2. csütörtök 04:29
Elmegy.
#3 papi 2013. 12. 17. kedd 05:24
Nem rossz
#2 Gatyo 2008. 12. 26. péntek 23:46
Kicsit rövid és össze csapott story; 6 pont
#1 Törté-Net 2008. 08. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?