A+ A-

Rita és Kinga 1. rész

Ez a történet két évvel ezelőtt esett meg velem.
Elsős voltam az egyetemen, megvolt a tavaszi félév vizsgaidőszaka is, és csak egyetlen vizsgámat sikerült teljesen elrontanom, azt is még ősszel. Vagyis örömmel vettem tudomásul, hogy ennek a 'sulis' évnek is vége van.
Otthon unatkoztam. Az egyik jó hölgyismerősöm hívását vártam... számítógépeztem - lövöldöztem a terroristákat a képernyő előtt. Mivel az ilyesmiben eléggé béna vagyok, hamar ráuntam. Kiléptem a játékból, elindítottam valami zenét, majd mobiltelcsimet a számítógépasztalon hagyva az ágyamra vetődtem, elővettem egy könyvet a polcról, olvasni kezdtem lassan lapozgatva. Nagyon nem figyeltem. Már a huszadik oldalnál tartottam, amikor csengett a telefonom, én meg csak annyit tudtam meg a lapok tartalmából, hogy megszületett Szinuhe valahol Egyiptom földjén... A telefon kizavart a gondolataim közül. Amikor felkaptam, láttam a képernyőn, hogy éppen az hív, akire vártam: Rita. Kilenc évig volt osztálytársam, annakidején, a suliban. Nem volt egy gyönyörű lány. Egyszerűen csak jó csaj volt. Nem túl magas - úgy 160 cm körül lehetett, nem is nagykeblű, de igen bájos arcú. Amit én különösen szerettem benne, hogy sötét-sötét fekete haja volt, és selymes barna bőre, bár sohasem szolizott. Szóval megnyomom a gombot:
- Csaó, Ritácska, mi tartott ennyi ideig? Lerobbant a kocsid?
- Ne idegesíts, Áron fiam, mert a végén otthon hagylak! - röviden elmagyarázza, hogy miért nem tudott hamarabb indulni, bocsánatot is kér, mert már fél tizenkettő van... beszél úgy fél percig nagy sebességgel, majd azt mondja hirtelen: - Amúgy Kingát is hozom. Öt perc múlva lent legyél! - Le is teszi a telcsit. Nem kell sokat gondolkodnom: tudom melyik Kingát hozza. Ő is osztálytársunk volt, igaz, csak három évig. A három utolsó évben. Nem csak egyszerűen jó csaj, hanem kifejezetten jó csaj. Alig valamivel alacsonyabb nálam. (Távolról sem vagyok kosárlabdajátékos, de a 177 centis magasságommal azt hiszem a törpék közül is kilógnék a sorból.) Világosbarna haja volt, de mindig aranyszőkére festette. És nagyon jól állt neki. Szép, nagy mellei voltak. A suliban a haverokkal rengeteget bámultuk - főleg, ha felvett valami szűk pólót, és alá semmit...
Hamar elkészülök, majd rohanok le a lépcsőház elé. Ott várom a Ritát... hamarosan meg is érkezik. Egy kicsi zöld matizzal dicsekedhetne, ha akarna, csakhogy nem akar: sohasem dicsekszik vele. A szüleitől kapta az autót, mert megengedhetik maguknak. Gyakran vitt vele ide-oda, mivel az egyik legjobb barátom volt (ha szabad ezt így mondani). Nagyon jól egyeztünk a suliban végig, és azóta is. Egyszer még jártunk is két hónapig, de különböző külső és belső okok miatt ez a kapcsolat rövidre sikeredett... megmaradtunk csak barátoknak. Nagyon jó barátoknak. Szexuális élményeinket és álmainkat is megbeszéltük.
Már látom, ahogy befordul az utcába. Megáll mellettem, kinyitom a hátsó ajtót, egyszerre köszön a két lány.
- Helló, Áron!
- Sziasztok. - bevágódom röviden a kocsiba.
Mindketten elöl ülnek. Terpeszkedek nagy büszkén, hiszen két szép lánnyal megyek bulizni.
A buliban csak úgy repült az idő.
A Kingával ültem az asztalnál. Már egyikünk sem volt teljesen józan, ellenben még elég szépen tartottuk magunkat. Ami annyit jelent, hogy lassabban bár, mint általában, de értelmesen beszélgettünk.
Egyszerre megjelenik az asztalnál Rita.
- Gyerünk hazafelé!
- Mennyi az idő?
- Két óra. - mondja, miután megnézte a karóráját - Egy hülye olasz fel akar szedni! - folytatja dühösen - De én még nem ittam ahhoz eleget! Bűnronda a srác! Gyerünk!
Hamar összeszedték a lányok a táskáikat, azután kifelé innen, az autóhoz. Rita nem hogy keveset, semmit sem ivott az este. Indított, Kingához fordult:
- Nálad alszunk, ugye?
- Ja. - felelte Kinga röviden. Ezt ők már így beszélték meg ketten.
- Nem baj, ha nem viszlek haza, igaz? - kérdezte akkor tőlem Rita. Válaszra nem várt - Alszol te is Kingánál.
Tíz percen belül megérkeztünk Kingához. Még ki sem szálltunk az autóból, amikor a lelkünkre kötötte:
- Ha lehet csendben legyetek, míg a szobámba érünk, a földszinten a fateromék alusznak.
Csendben és halkan mentünk be a házba, majd fel az emeletre, a Kinga szobájába. Mikor felkapcsolta a villanyt láttam, hogy ugyan kicsi a szoba, de az ágya az szinte négyszemélyes. Alacsony, majd' kocka alakú, szépen csiszolt és mázolt világos fenyőfalap, amin megfelelően nagyfelületű matrac van.
- Minek ez neked? - kérdeztem azonnal az ágyára mutatva.
- Itt folynak az orgiák! - mosolygott kedvesen.
- Jápánische stílus. - vigyorogtam én is, majd leültem a szélére.
- Kinga, ne haragudj, de most már ihatok én is valamit? - érdeklődött Rita lemondóan, mint akinek már úgyis mindegy. Ezért a válasz meg is lepte egy kicsit.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.1 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 05. 3. szombat 11:43
Tetszett.
#2 A57L 2014. 01. 9. csütörtök 06:51
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2006. 03. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?