A+ A-

Rita és Kinga 2. rész

Két hét telt el a buli után. Egy este felhívott Rita, hogy menjek el hozzá, iszogatunk, filmet nézünk... ha pedig nincs kedvem hazamenni, akkor aludhatok akár nála is. Gondolkodás nélkül igent mondtam. Amikor megérkeztem, Rita nyitott ajtót. A szobájába vitt, miközben elmagyarázta, hogy a szülei éppen nincsenek itthon, és csak holnap jönnek haza.
Ott volt Kinga is. Ez egyáltalán nem lepett meg, mert ők ketten rengeteget lógtak együtt. Ami feltűnő volt számomra: Kinga szexi öltözete, nem tudom, honnan érkezhetett, de egy egyrészes mini volt rajta.
Elhelyezkedtünk az ágyon, és egy üveg bor társaságában elkezdtünk nézni valami horrorfilmet. Én voltam középen. A lányok közben úgy kapaszkodtak a karomba... mintha az életük függne tőlem. Ezt persze nem azért tették, mert én vagyok a bátor Herkules, hanem azért, mert ilyen a nők szokása. Mire a film véget ért, a bor is elfogyott. Kinga túlságosan nyugodt és csendes hangon kérdezte a Ritát:
- Nincs valami jó pornófilmed? Ezután a horrorsztori után én nem fogok jól aludni...
Volt. Nem érdekel különösebben, hogy honnan. Mint tudjuk, a nők többnyire nem tartanak a számítógépen ilyesmit (természetesen ismerek kivételt is).
Rita elindította a filmet. Közben mindenféle megjegyzéseket tettek a srácra, és a csajra... vastag a farka... milyen ügyesen szopja a csaj... milyen kicsik a mellei... közben egymásra is mondtak ezt - azt... próbáltad már ezt a pozíciót... ? popsiszexet... ? te biztos nem tudsz olyan ügyesen szopni... ! Az lett belőle, hogy vitázni kezdtek, melyikük belevalóbb. Jött egy jelenet, ahol a srác az ágyon fekszik, egy vörös csajszi van a lábainál, cumizik, a srác arca fölött pedig egy szőke térdel.
- Fogadjunk ezt nem mered megcsinálni! - bökte ki hirtelen Kinga.
Rita, mintha megsértődött volna.
- Mit?
- Nem mersz most cumizni!
- Miért ne?!
- Csak.
- De te sem mersz az Áron arca fölé térdelni!
- Én??
Nem sokáig folyt ez így. Hamarosan megegyeztek abban, 'hogyha te is, akkor én is!' Kinga lenyomott teljesen az ágyra, és minijét a dereka fölé húzva a fejem fölé térdelt (akkor láttam csak, hogy nincs rajta bugyi), arccal a számítógép felé. Ritát nézte, aki erre szó nélkül a lábam elé helyezkedett, és elővette már félmerev farkamat.
- Na mi lesz már? - kiáltott fel Kinga. Zavarban volt egy kissé. Hallszott a hangján. Én még nem kezdtem nyalni, elég volt nekem, hogy teljesen csupasz, rózsaszín punciját bámulhatom. A Rita sem szopott még. De Kinga felszólítása után éreztem, ahogy nyelve lassan végigsiklik a golyóimtól a makkomig. Majd vissza. Nyelvével többször végighaladt a farkamon, apró nyalogatásokkal fel és le... közben a golyóimat masszírozta lágyan...
Én ezalatt elkezdtem simogatni a Kinga fenekét, és nyelvemet előrenyújtva puncijába nyaltam. Először csak a nagyajkait izgattam lassan, nagyon lassan... gyorsan duzzadni kezdett a pinusa. Cuppanós lágy csókokat nyomtam ajkaira, mialatt a popsiját markolásztam - egyre erősebben.
Ahogy eléggé szétnyílt arcom előtt a gyönyör rózsája, ujjaimmal gyengéden széthúztam az ajkait, és nyelvemet végighúztam a résben, csiklójától indulva egészen a popsilukáig. Ezt egy hangos 'mmm' - mel jutalmazta. Eddig nagyon csendes volt - később mondta csak el, hogy nem bírta levenni a szemét a cumizó Ritáról. Mikor a csiklóját kezdtem el nyalni, punciját szabályosan a szájamra nyomta és előrehajolt... utána azt éreztem, hogy a Rita már nem szopik, csak lassan veri nekem; hangos csókolózásba kezdtek. Élvezet volt hallgatni.
Később a Kinga kapta be a farkam. Ő egészen mélyre tudta nyelni. Nagyon izgatóan csinálta. Benyelte tövig, majd kieresztette ajkai közül, egészen a makkomig. Szerencsére nem csinálta sokáig. Ha ilyen ügyesen folytatja, hamarosan telelőttem volna a száját. Újra felemelkedett, megmarkolta ágaskodó szerszámom tövét, majd azt éreztem, hogy a makkomat valami puha forróság öleli körül. Hirtelen egészen belecsúsztam. A Rita ült fel rám. Halk sóhajokkal kezdett ütemesen mozogni. Először lassan persze. Nemsokára megjelentek simogató kezei a homlokom fölött, a Kinga popsiján, aki meg - megrázkódva nyögdécselt az élvezettől.
- Ujjazz... meg! - kérte két mély sóhaj között.
Én két ujjamat dugtam egyből a puncijába, csak odaférni volt nehéz az adott pozícióban. Kinga segített is egy kicsit, térdeit jobban szétnyitotta, még jobban rám ereszkedett, a lehető legjobban szétnyitva ezzel előttem pinusát. Mikor ujjaim teljesen barlangjába fúródtak, felsikoltott... gyorsan mozgattam csuklóm fel - le, mialatt nyelvem a csiklóján körözött.
Kinga teljesen felpörgött. Nunija cuppogott, ujjaimról csillogva szivárogtak nedvei az arcomra. Nyögései rövid idő alatt sikolyokká váltak, csípőjét egyre többször fogta el a remegés... Míg végül punciját teljesen rám szorítva, átadta magát az orgazmusnak. Sikoltozva rángatózott rövid ideig, aztán fejét csípőm közelébe, az ágyra hajtotta. Ujjaimat kihúztam belőle, fejemet hátrahajtva 'pihentem'.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.3 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 05. 3. szombat 13:02
Soha ne mond, hogy soha.
#3 genius33 2012. 09. 13. csütörtök 08:01
Szerintem jó ez igy ahogy van smile
#2 Pavlov 2006. 05. 5. péntek 18:12
Ez a gruppen kategóriában kellene legyen!!!!! De ettől függetlenül jópofa, kéne még sok ilyen.
#1 Törté-Net 2006. 05. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?