A+ A-

Misi

Megcsókolt, kezdett hanyatt dönteni, és kezdett vetkőztetni. Már mind a ketten teljesen meztelenül feküdtünk az ágyon, ő csókold, harapdálta a melleimet, majd egy gyors mozdulattal tövig belém nyomta a farkát. Felsikoltottam, de ez csak még jobban felizgatta, és egyre keményebben baszott. Már az élvezés határán jártam, mikor megállt bennem. Elkezdtem ficánkolni alatta, próbáltam mozogni, de ő nem engedte, lefogott. Már kezdtem lehiggadni, kábé három perc telhetett el így, ekkor megkérdezte, hogy mit szólnék egy vibrátorhoz. Mindennél jobban kívántam a mindent elsöprő orgazmust, így bármibe beleegyeztem volna. Csak oldalra nyúlt és elővette a műfaszt. Elkezdte nyalni a seggemet, majd egy és két ujját nyomta be, aztán ujjait felváltozza a műfasszal, amit tövig belém tolt. Újra rám feküdt, tövig nyomta belém farkát, majd teljesen kihúztam. Gyorsan eljutottam volna a csúcsra, de az utolsó pillanatban kiszállt belőlem. Csak a farka hegyét tartva lángoló pinámba élvezte a kéjes kínomat. Újra mozogni kezdett, közben valamit matatott a fejem felett, de nem tudtam rá odafigyelni, minden porcikámmal a bennem mozgó farokra koncentráltam. Hirtelen kiszállt belőlem, felállt, ekkor úgy döntöttem, hogy ha ő nem, majd én segítek magamon. Nyúltam volna lefelé, de ekkor tudatosult bennem, hogy odakötötte a kezeimet az ágytámlához.
Elkezdtem rángatni a karomat, erre ő csak mosolygott, és azt mondta, rángassam csak nyugodtan, annál szorosabb lesz, majd felvett két kötelet az éjjeli szekrényről és a lábaimhoz ment. Elkezdtem rugdosódni, de hiábavaló küzdelem volt, sokkal erősebb is volt nálam és a kezeim nélkül el voltam veszve. Odament a táskájához, elővett belőle pár dolgot, amiket az ágy mellé rakott. Bekötötte a szemem egy sállal, majd betérdelt a lábaim közé, melyek teljes terpeszben voltak, és elkezdte nyalni az ajkaimat, majd beleharapott a csiklómba. Elkezdtem könyörögni, mire ő felkelt, betömött valamit a számba és szigetelőszalaggal leragasztotta. Kezeimet hátracsavarta, és kötözte össze a hátam mögött. Úgy meg voltam rémülve, hogy nem mertem megmozdulni, mikor szabadok voltak kezeim. Visszatért lábaim közé, elkezdett újra nyalni, majd mikor megint szaporábban vettem a levegőt, felvett egy csipeszt a földről, és rácsíptette a csiklómra. Ordítottam, de csak elfojtott nyögések hallatszottak a rongy mögül. Fel akartam ugrani, de ahogy megmozdultam, azt hittem kitörik a karom, így hát kénytelen voltam nyugton maradni. Ekkor kiment a konyhába, mint később mesélte.
Jó tíz perc múlva jött vissza, de nekem örökkévalóságnak tűnt. Letérdelt mellém az ágyra, felvett valamit a földről, és közben simogatott. Majd egy mozdulattal felnyomott egy pezsgősüveget a pinámba, amit aztán kitámasztott valamivel. Elkezdte simogatni a melleimet, közben csókolta a hasamat, melleimet szoptam. Kezdtem megnyugodni, amikor egy-egy ruhacsipeszt rakott a bimbóimra. Furcsamód inkább izgatott a dolog, mint hogy fájt volna, és ezt észre is vette. Ekkor letépte a mellemről a csipeszt, égett és fájt, átjárta egész testem a fájdalom és félelem vegyes érzése. Leszedte számról a ragasztót a ronggyal együtt, és a számba adta a farkát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.04 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2014. 06. 3. kedd 04:59
Nagyon gyemge
#5 A57L 2014. 03. 28. péntek 06:02
Ez gyenge lett.
#4 genius33 2013. 04. 13. szombat 05:38
Érdekes lett...
#3 Anyád 2006. 03. 13. hétfő 12:51
Összecsapott pongyola történet. Az egyik mondatban még az ágytámlához van kötve a keze, a következőben már hátul össze. A stílusa csapongó, összevissza, semmi hangulata, a történet pedig teljes mértékben irracionális.
#2 Hegylakó 2006. 03. 13. hétfő 00:42
Borzalmas fogalmazás, hibák, elkapkodott történet. Egyébként ötletes és akár még jó is lehetne.
#1 Törté-Net 2006. 03. 13. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?