A+ A-

Csábítás

Lassan három éve annak, hogy megnősültem, és boldog házasságban élünk a feleségemmel. Természetesen ehhez, az is kell, hogy tökéletesen megértsük egymást a minden napokban, és a szexben. És kell hozzá az anyósom is. Hogy miért pont ő, az majd alább kiderül.
Az első évben felköltöztünk Pestre, és karácsonykor meglátogatott minket Éva, drága anyósom. Eleinte morgolódtam Ritának, hogy miért is jön fel, de ő letorkolt, hogy csak nem képzelem, hogy a mama egyedül karácsonyozik. Tíz éve váltak el, és eddig még soha nem volt egyedül karácsonykor. Ez náluk amolyan családi hagyománnyá nőtte ki magát. Próbáltam jó képet vágni a dologhoz, és amikor szilveszter után búcsút vettünk Évától, már én is lehiggadtam.
Aztán elérkezett a második karácsony, és Éva automatikusan bejelentkezett. Kimentem elé a pályaudvarra, és hazafuvaroztam. Este nagy pletykálkodás kezdődött anya és lánya közt, hogy mi történt az utóbbi időben, annak ellenére, hogy majdnem mindennap beszélnek telefonon. Rezignáltan elmentem fürdeni, mert gondoltam ma sem lesz semmi az ágyban (Rita előtte való héten "piros betűs napokat ünnepelt"). Szóval zuhanyzás után be az ágyba, aztán durmolás.
Éjfél felé motozásra ébredtem, és Ritus már javában dolgozott pici szájával a farkam üzembe helyezésén. Amikor látta, hogy felébredtem, elmosolyodott és csak annyit mondott:
- Kívántalak!
És visszabukott a már meredező farkamra. Jó eső érzéssel gondoltam arra, hogy egy hét böjt után végre ma este megint lesz egy kis ágycsata. Rita elérkezettnek látta az időt arra, hogy most már ne csak a szájában érezzen engem, ezért farkam fölé térdelt, és magába vezette szerszámomat. Lassú galoppozását heves vágta követte, aminek a végén elélvezett. Eközben én hol a melleit, hol a fenekét gyúrtam, simogattam, mellbimbóit csippentgettem.
Miután csitult a kéj benne négykézlábra állt, és így kínálkozott fel újra. Az iménti élvezettől jócskán csatakos punci szinte beszippantott, én pedig gyors, de nem durva lökésekkel háláltam meg eme invitálást. Javában dolgoztam Ritusban, amikor észrevettem, hogy lassan nyílik a háló ajtaja. Első gondolatom az volt, hogy Rita nyögései felébreszthették Évát, és megpróbáltam menteni a helyzetet. De sehogy sem tudtam szabadulni Ritából, mert amikor húztam volna ki a farkamat, ő mindig utána mozdult. Elég mókás lehetett, de én mikor már semmi mást nem tudtam csinálni, egyszerűen hanyatt vetettem magam, Rita viszont nekem háttal pont beleült a még mindig félkemény farkamba. Azonnal elkezdett lovagolni rajtam, és emelkedő-ereszkedő fenekének látványa nálam is beindította az elkerülhetetlen, de mégis oly kellemes folyamatot. Amint megérezte Rita, hogy nálam itt a vég, melleit gyúrva örült vágtába fogott. Kilövellésem pillanatában élvezett el ő is.
Kielégülten, halk mormogásokkal csúszott le mellém az ágyba, és gyengéden átkarolt. Lopva felpillantottam, de az ajtó zárva volt. Pedig az imént még láttam, hogy résnyire nyitva volt. Apró kételyekkel, de elszenderedtem.
Másnap reggel frissen, vidáman ébredtem, és Ritát kerestem az ágyban. Ő már felkelt, és én is kikecmeregtem az ajtóig, de ott hirtelen megtorpantam. Éva és Rita beszélgetett a nappaliban, és minden megvilágosodott.
- Hát majd megkérdezem.
- De ígérd meg.
- Jó anyus, megkérdezem.
- És mondj el mindet rólunk. Remélem, meg fogja érteni, de az a lényeg, hogy ne utasítson el, és ne legyen belőle veszekedés. Inkább úgy kezd, hogy mit szólna ahhoz, hogy két nővel is lefeküdhet egyszerre. És amikor beleegyezik kérdezd meg, hogy ha én lennék a másik, ahhoz mit szólna.
- Nyugi anyus, szerintem bele fog egyezni. Ismerem. Minden vágya egyszerre két nővel kefélni. Ismerem annyira, hogy még bírni is fogja.
- Hát az biztos, hogy én bírni fogom. Te jó ég, ha rá gondolok is. Micsoda vastag farka van. Te tényleg milyen érzés egy ilyen vastag szerszámot magadba gyömöszölni. Tudod apádnak nem volt ilyen vastag. Hosszú volt az igaz, hosszabb, mint Gézának, de vékony.
Na, eddig bírtam cérnával, meg merevedéssel, ám ekkor csoszogva, ásítozva, mintha most keltem volna, kiléptem az ajtón. A két lány szétrebbent, és csábosan mosolyogva üdvözöltek. Reggelizés közben lopva végig mértem Évát. 40-es évei közepén tartó, vastag combú, kerek fenekű, amolyan igazi töltött galamb. Nagy, húsos mellek domborodtak elő a pongyola alól, festett vörös haj, kicsit bongyorítva omlott a vállaira. Arca picit már ráncosodik, de alapjában véve kellemes megjelenésű. Arra gondoltam, hogy ez a nő tegnap meglesett szeretkezés közben, megkívánt, és a lányával együtt pont velem akar szeretkezni. Erre a gondolatra megkeményedtem. Lehet, hogy Éva is észrevett ebből valamit, mert rám nézett, egy darabig szemeztünk, majd lesütötte a szemét, és elpirult. Gyorsan bekaptam a reggelit, majd tűztem dolgozni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.58 pont (132 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Bizse42 2018. 11. 14. szerda 22:52
Tetszett nagyon ez a "furcsa" dupla behatolás. Jó volt, élveztem nagyon..
#13 A57L 2014. 11. 29. szombat 09:16
Elég jól megírtad.
#12 listike 2014. 01. 28. kedd 06:05
Miért nem folytattad?
#11 papi 2013. 08. 14. szerda 10:07
Egész jó, folytatni kellene.
#10 mackó2009 2012. 11. 8. csütörtök 20:52
hol a folytatás
#9 teso 2008. 11. 15. szombat 08:57
Ez nagyon jó , kár , hogy semmi lelkizés.
#8 sihupapa 2008. 11. 9. vasárnap 20:32
szép kis családi idil
#7 pisti47 2007. 06. 25. hétfő 23:50
Nem eletszeru. A Szitu jo de naiv.
#6 Guszti 2003. 09. 24. szerda 21:26
Nagyon tetszik, KIRÁLY 10 pont!!!!!!!!!!
Miért nincs ilyen Anyósom
#5 tomi 2003. 09. 22. hétfő 08:47
szuper!!
#4 jani 2003. 09. 21. vasárnap 16:10
Excellent.
#3 mûvészúr 2003. 09. 21. vasárnap 13:33
Nekem miért nincs ilyen anyósom? Nem tud valaki egy ilyen anyóst? nem baj ha másé!
#2 Bratyó 2003. 09. 21. vasárnap 12:14
Lehetett volna egy kicsit hosszabb,és részletesebb.De nagyon király.
#1 Törté-Net 2003. 09. 21. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?