A+ A-

Álmodozás a fürdőkádról és a szerelemről

Kiengedem a vizet a kádba kellemes meleg, de csak annyira, hogy meg ne égessen. Ilyenkor az ember belemerül, és lassan átadja magát a víznek, mely lágyan körülöleli minden tagját és épphogycsak hozzá ér a testfelületéhez gyengéden elringatva minden pillanatban. Ekkor belépsz, és én észre sem veszem, csak lecsukott szemmel fekszem és pihenek, élvezem a csendet és a békét. Te csak figyelsz és nézed amint ring a víz. Egy hirtelen ötlettől vezérelve csendesen és lassan elkezded ki gombolni a blúzodat, majd a nadrágodat. Hagyod, hogy a farmer kigombolás után önszántából lecsússzon rólad, a derekadtól indulva végig formás lábaidon egészen a bokádnál nyugszik csak le lendülete.
Ekkor veszed észre, hogy le sem vetted a cipődet, leguggolsz és gyorsan kibogozod mindkét csomót, és kilépsz a nadrágból. Szembe állsz velem és belenyúlsz a vízbe kicsit megrebbentve azt, ennyi pont elég ahhoz, hogy felrettenjek, és ezt jól tudod. Csábosan nézel szemembe, én értetlenül nézem, hogy kerülhettél ide, de pár másodperc nézelődés után már nem is igazán érdekel. Nedves kezeddel végig simítod a nyakad, és egy mozdulatba öntve ezzel lehúzod karod végig a tested mentén a nyakadtól lassan araszolva a derekadig. Ahol is végig húzod mutató ujjad a bugyid oldaladnál elhaladó vonalán, egészen a hátad mögé, ahol másik kezed is csatlakozik az előzőhöz, és lassan kibontod a melltartódat.
Kezeidet végig húzva a vonalán előre hozod mindkét karodat, hogy melltartód ne essen le és még kényelmesen megfoghasd, mindkét mellednél. Egy enyhe vállmozdítással le is csúsztatod vállaidról a pántjait, amelyek meg pihennek a könyököd vonalánál. Kéjes tekintetet lövellve felém, s lassan elkezded leengedni gyönyörűséges melleidről a csipke álmokat, melyek óvják tested eme gyönyörű részét. Leengeded karjaidat és hagyod, hogy melleid gyönyörű látványa elbolondítsa elmémet. Ahogy a fény megcsillan a bőrödön és szikrázik, ahol még egy kis nedvesség maradt formás kebleiden, nyújtott karral hagyod a szövetet, hogy lecsúszón kezeidet elhagyva a padlóra és ott meg békéljen. Nézed egy pillanatra, ahogy földet ér a kelme, majd felemeled a tekinteted és mélyen a szemembe nézel. Melyből kiolvasható a feltétel nélküli tiszta vágyakozás, és semmi kérdés csak a teljes fizikai valód iránti áhítozás, elmélázol egy kicsit a tiszta érzelmek után vágyakozó tekintetben.
Lassan elkezded felemelni karjaidat, ujjaid súrolják mindkét combodat és a bugyid felső vonalánál megpihenteted őket, de csak egy leheletnyi pillanatra míg egy cinkos kis mosolyt dobsz felém. Majd lassan elkezded lefelé húzni, beleviszel egy kis csípő mozgást, hogy könnyebben elhagyja feneked a csipke, ahogy lecsúszik selymes bőrödről lassan engeded csak tovább, így finom kis szőrzetedet, csak centiről centire hagyod feltárulkozni. Ezzel a lehető legjobban kihozva minden vágyakozást a testem és lelkem legmélyebb zugaiból is, ekkor hagyod csak, hogy lehulljon lábaid ívét követve a falatnyi kis csipke darab a földre.
Vágyakozó tekintettel nézel végig a vízen, és mivel ez nem valami jó takaró anyag észre veszed, hogy nagyon vágyakozom irántad, amelyre egy kis huncut mosoly csak a megjegyzésed s nem több.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (6 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 01. 25. szombat 06:13
Elmegy.
#2 papi 2013. 09. 25. szerda 08:00
Igéretes.
#1 Törté-Net 2006. 03. 13. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?