A+ A-

Marketing 31 3. rész

A megbeszélés hosszúra nyúlt, pénzügyi beszámolók, üzleti tervek, marketingstratégiák váltották egymást. Kilencen ültek a tárgyalóasztal körül, hét férfi és két nő. Gabi szokatlanul szótlan volt, a felszólalásai rövidek és tárgyratörőek voltak. A vezér néhányszor végigjártatta a szemét a lányon, megelégedettséggel konstatálta, hogy a tegnapi apácaruhához képest ma sokkal kihívóbban öltözött fiatal beosztottja. Miniszoknya, magassarkú vékony harisnya, halványkék, dekoltált blúz és könnyű blézer. Bár igyekezett a megbeszélésre koncentrálni, egyszer-kétszer gondolatban már levetkőztette a lányt.
Egy óra után valamivel ért véget a megbeszélés, mindannyian megkönnyebbülve álltak fel az asztaltól.
- Gabi, maradjon még egy rövid időre - szólt fiatal marketingese után az igazgató.
A lány megtorpant az ajtóban, mintha az engedelmesség és a távozás között vivódna. Néhány tizedmásodperc volt csak az egész, aztán visszafordul.
- Parancsoljon, uram - mondta bezárva a tárgyaló ajtaját.
- Parancsolni csak később fogok, most inkább meghívnálak egy ebédre.
- Köszönöm, uram, de még be kell fejeznem egy nagyon sütgős munkát, a lakópark sajtókampánya...
- Az még várhat, most ebédelni megyünk - jelentette ki ellentmondást nem tűrő hangon a vezérigazgató, majd felállt és elindult az ajtó felé. Gabi beletörődötten követte. Némán szálltak be a liftbe, lefelé menet sem szóltak egymáshoz, sőt az étteremig vezető úton is csend honolt az autóban.
Egy szolid kis étteremben fogyasztották el az ebédüket a folyó parton. Gabi továbbra is csendes volt, félmondatokkal válaszolgatott főnökének a protokollaritás határát suroló kérdéseire.
- Ízlik a leves?
- Igen, uram, nagyon...
- Hogy kéred a sültet?
- Jól kipirítva...
- Hogy tetszik az étterem?
- Most vagyok itt először, de tetszik...
- Milyen konyhát kedvel inkább?
- Az olaszt...
A vezér már kezdte unni a semmitmondó társalgást, gondolta meglepi a lányt:
- Volt már benned nagyobb farok, mint az enyém?
A lány úgy érezte, megakad a falat a torkán. Nagyot nyelt és elvörösödve nézett főnökére:
- Tessék?...
- Ugyan, Gabi, a múltkor azt mesélted, rajtam kívül már három férfi volt a múltadban. Csak emlékszel, melyiküké volt a legnagyobb?
- Nem... ööö... nem tudom... nem emlékszem...
- De az enyémre csak emlékszel, vagy nem?!
- Azt hiszem... - válaszolt a lány tűzpiros arccal.
- Mi az, hogy csak azt hiszed?! Akkor én meg azt hiszem, egy kicsit fel kell elevenítenünk az emlékeidet. Pincér, fizetek.
Szótlanul álltak fel és indultak az autóhoz. A vezér előzékenyen kinyitotta a lánynak a vezetőülés melletti ajtót, majd ő is beszállt és indított.
- Van egy hotel a városközpontban, a cég vendégei számára állandóan fenntartunk ott egy szobát. Most épp üresen áll. Felugrunk egy órácskára.
Gabi továbbra is hallgatott, két kezét az ölébe ejtve szórakozottan az ujjaival játszott. Főnöke tovább beszélt hozzá:
- Van egy ismerősöm, a múltkoriban együtt söröztünk, majd felszedtünk két kis csajt és felugrottunk vele hozzá. Kis pezsgőzés, halk zene és már állt is a móka. Majd két órán keresztül keféltük a lányokat, cserélgettük is őket, volt minden, ami egy ilyenbe belefér. Mindkettőnek borotvált volt a puncija, nagyon sikos és nagyon forró, öröm volt belemélyeszteni a faszt.
Gabi megszeppenve ült az anyósülésen, nem értette miért mesél neki ilyeneket. Nem is annyira a történet lepte meg, sokkal inkább főnöke vulgáris kifejezései.
- Az ismerősömnek hatalmas farka van, pornófilmekben is ritkán látni akkorát. Sikongattak is a lányok rendesen... De majd te is megismered, milyen, a jövő hétre összehozok vele egy kellemes estét.
A lány azt hitte, rosszul hall, nem, ez nem lehet igaz, félreérthette, nem kényszerítheti a főnöke, hogy más férfival is lefeküdjön.
- Uram, ugye nem úgy gondolja... Nem értem, vagyis... Ezt nem kívánhatja...
- Kisasszony, elfelejted, hogy az egy hónapból még hátralevő napokban én semmit nem kívánok tőled, én parancsolok neked. Tudod jól, csak rajtad áll, teljesíted-e ezeket vagy sem. Tudod, a börtönőrök sem fognak kérdezni, ha meglátják formás kis popódat...
Gabi nagyot nyelt, idegesen fészkelődött az ülésen. Érezte, hogy teljesen ki van szolgáltatva ennek a férfinak, mégsem tudta elképzelni, hogy a főnöke előtt egy másik férfi megdugja. Egy ismeretlen, hatalmas farokkal, amint azt tesz vele, amit akar... Nem, ezt nem fogja elviselni...
Közben megérkeztek a hotel elé, a vezér kiszállt, kinyitotta a lánynak az ajtót, majd karon fogta és elindultak a bejárat felé. A férfi elkérte a kulcsot, majd liftel felmentek a hetedik emeletre.
Franciaágyas hotelszobába léptek, egyszerű, talán háromcsillagos hotelszoba. Gabi megállt a szoba közepén, nem tudta, mihez kezdjen. A vezér a bárszekrényhez lépett, egy üveg gint vett elő és két poharat. Töltött, az egyiket a lány kezébe adta, koccintottak, majd egy hajtásra kiitta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.19 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008
2016. 11. 15. kedd 14:19
egészen jó és folytasd... 8p lett Válaszolok rá!
#8 feherfabia
2015. 11. 25. szerda 06:36
Egész jó! Válaszolok rá!
#7 A57L
2014. 09. 7. vasárnap 09:02
Csak így tovább. Válaszolok rá!
#6 papi
2013. 10. 26. szombat 13:29
Ez már jobb. Válaszolok rá!
#5 listike
2013. 08. 24. szombat 12:36
Kis javulás. Válaszolok rá!
#4 genius33
2013. 02. 17. vasárnap 10:45
Elég jó smile főleg az első kettőhöz képest. Válaszolok rá!
#3 Luke
2009. 05. 8. péntek 14:05
Nagyon izgató történet, várom a folytatást Válaszolok rá!
#2 gézu
2006. 03. 14. kedd 17:31
Mindenképp folytasd Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2006. 03. 13. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!